Decorett Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag beställde en tavla med 2 koi-fiskar, blev först besviken för att det var för mycket kristaller som dolde den ena fisken. Nu har jag vant mig och måste säga att tavlan är superläcker och spänna... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hi I just recently moved to Sweden, and needed some new items for my home, I highly recommend decorett, I loved everything, and would order again! Was fast delivery and very efficient! All items looke... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mycket fina och lite annorlunda saker i denna inredningsbutik.Bra priser och trevligt bemötande hos kundtjänst. Hade blivit fem stjärnor om det inte varit krångligt att betala,jag lyckades först på tr... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fick hem produkterna snabbt och bra paketerat med tanke på att det var ömtåligt innehåll. Produkten motsvarande förväntningar. Hade om något önskat fler betalningssätt som exempelvis Klarna eller Pa... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Oppussingsforretning
  2. Interiørbutikk

Skrevet av virksomheten

Hos oss på Decorett hittar du unika och högkvalitativa varor inom heminredning från hela världen samlat på en och samma plats till mycket bra priser. Gör ditt hem till just ditt med vårt unika sortiment inom inredning! Vi har som mål att erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av noggrant utvalda varor inom heminredning i hög kvalité, som gör att både vi och våra kunder sticker ut från resten. Vi kommer att ha det du letat efter och inte hittat någon annanstans på den svenska marknaden. Alla produkter vi säljer har vi på vårt lager. Därför kan vi erbjuda en snabb leverans på 1-4 vardagar!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fina tavlor🥰

29. februar 2024

Svar fra Decorett

Hej Alexandar! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din tavla! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Jättefin klocka

Jättefin klocka. Så nöjd

4. mars 2024

Svar fra Decorett

Hej Catharina! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din väggklocka. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Jätte fint present

Jätte fint present

17. februar 2024

Svar fra Decorett

Hej Cholthicha! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Snabb och proffesionellt bemötande

Det fattades en del på kakfatet jag beställde men fick snabb och bra hjälp så allting löste sig.

15. februar 2024

Hej Nura!

Stort tack för din recension om oss. Vad roligt och höra att du blev nöjd med vår service. Varmt välkommen åter!

Svar fra Decorett

Hej! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din väggklocka och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det är inte så bra

20. desember 2023

Hej Falis!
Vi blir nyfikna på vad du saknar i din upplevelse. Du får gärna höra av dig via vår kundtjänst och berätta mer om dina synpunkter.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alltid lika underbart att få era…

Alltid lika underbart att få era varor-är exakt som på bilden om inte finare rekommenderar starkt 🙏❤️

10. januar 2024

Hej Ritva!
Stort tack för din recension! Vad roligt att du är nöjd med dina köp hos oss. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Som vanligt så är du varmt välkommen åter!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans och jag är mycket nöjd…

Snabb leverans och jag är mycket nöjd med klockan som förgyller mitt badrum!

8. januar 2024

Hej Sonia!

Jag är mycket nöjd ...

Jag är mycket nöjd 😌

7. januar 2024

Svar fra Decorett

Stort tack för din recension. Vad roligt att du blev nöjd med din beställning. Du är varmt välkommen åter!

Svar fra Decorett

Hej Björn! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ok klocka,ser gedigen ur på bild,men i…

Ok klocka,ser gedigen ur på bild,men i verkligheten inte övertygande.

1. januar 2024

Svar fra Decorett

Hej! Tack för din recension. Vi beklagar att er beställda vara inte motsvarat era förväntningar. Vi skulle gärna vilja veta vad det är som skiljer sig mellan bilderna och varan du mottagit. Du får gärna höra av dig via vår kundtjänst och berätta mer om dina synpunkter.

Du som kund har 30 dagars öppet köp på alla våra beställningar, därför kan du enkelt göra en retur om du vill det. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Visaren var lite böjd

Visaren var lite böjd, och instruktionerna var skriven med mycket liten text. Annars är jag nöjd.

21. desember 2023

Svar fra Decorett

Hej! Tack för din feedback. Hoppas det löst sig med visaren och kul att du är nöjd trots allt. Hör annars av dig om du har frågor/funderingar så hjälper vi dig vidare.

Fina tavlor

14. desember 2023

Svar fra Decorett

Hej Birgit! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din tavlor. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är jätte tacksam det var så Fin…

Jag är jätte tacksam det var så Fin klockan

10. desember 2023

Hej Havva!

Stort tack för din recension. Vad roligt att du blev nöjd med din väggklocka. Du är varmt välkommen åter!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väl fungerande webbshop på alla sätt.

Mycket snabb leverans, allt fungerade smidigt och vi är mycket nöjda med produkten som var ömtålig men väl emballerad

3. desember 2023

Hej Gudrun!

Stort tack för din recension. Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Du är varmt välkommen åter!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jag fick en påminnelse från Sevea för…

Jag fick en påminnelse från Sevea för betalning utan att få fakturan! Det var väldigt konstigt och jag har inte fått en påminnelse från er innan det heller. Jag tror inte att jag kommer och rekommenderar er till någon som jag känner.

11. november 2023

Svar fra Decorett

Svea Bank AB, Payson är vår betalleverantör och fakturering och betalning sker via dem. Därför ska man först och främst kontakta dem vid frågor eller funderingar om betalning. Detta står även i våra villkor och även i orderbekräftelsen som skickas ut i samband med ditt köp. När man väljer faktura som betalsätt så skapas och skickas fakturan automatiskt till beställarens mejladress så fort vi markerar ordern som skickad.

Vi har dessutom dubbelkollat med Payson och vi har fått det bekräftat att dem faktiskt har skickat fakturan till din mejladress. Då fakturan inte blev betald i tid skapades en påminnelse. Kan det vara så att mejlet hamnat i skräpposten eller dylikt?

Svar fra Decorett

Hej Niklas! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Bra hemsida 😀

Lätt och beställa och snabb leverans 😀

22. november 2023

Hej Mikael!

Jättenöjd!

Bra och enkel hemsida och snabb leverans! Jättenöjd med varan, ser ut som på bild!

14. november 2023

Hej Nina Maria!

Vad roligt att du blev nöjd med din vara. Stort tack för din feedback. Hoppas att vi får chansen att leverera till dig igen i framtiden!

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv