DecoFarver.dk Anmeldelser 7 254

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg kan ikke forstå I skriver at pakken kan spores hos post nord🤔 - det ksn den då ikke 😖 Når man ringer, bliver der sagt, at I de sidste 5 år har I brugt GLS 🤔 - og at pakken så kommer med B... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nemt at finde hva man skal ha. Hurtig levering med mulighed for at stille varene et sted hvis man ikke er hjemme. Skulle ønske at man kunne oppgi telefonnummer med landprefix i netshoppen.

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Fargehandel
  2. Malingsprodusent

Skrevet av virksomheten

DecoFarver.dk er Danmarks førende online forhandler af maling til fantastiske priser. Vi lægger vægt på brugervenlighed og et højt serviceniveau, og det er vigtigt for os, at dit køb bliver en god oplevelse. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål enten via telefon, e-mail eller chat.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

7k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kunne ikke være betjent bedre.

Kunne ikke være betjent bedre.

7. mai 2024

Mange tak for anmeldelsen
Dejligt at læse, at du har fået den hjælp du har haft behov for til dit malerprojekt.
Skulle der være en anden gang, at der er noget man bliver i tvivl om til ens malerarbejde, er vi klar til at hjælpe så godt vi kan her i kundeservice.
Rigtig dejlig dag
MVH Tina
Kundeservice DecoFarver

Alt var godt

1. april 2024

Hej Mads
⭐⭐⭐⭐⭐
Godt at alt er gået godt 👌
God dag

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt fungerede bare og behagelig snak…

Alt fungerede bare og behagelig snak med kundeservice.
Mvh
Jørn

13. oktober 2023

Hej Jørn
⭐⭐⭐⭐⭐
Og tak for de pæne ord om kundeservice. Vi er glade for at høre at vores lyst til at hjælpe kunderne også kan mærkes 😊
God dag

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var super godt altsammen alt spille…

Det var super godt altsammen alt spille bare kan varm anbefale decofaver

14. mars 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot, og ikke mindst din anbefaling af os. Det sætter vi stor pris på! :)

Rigtig god dag.

Med venlig hilsen.
Jesper, DecoFarver.dk

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg kan ikke forstå I skriver at pakken…

Når man ringer, bliver der sagt, at I de sidste 5 år har I brugt GLS 🤔
- og at pakken så kommer med Bring
🤔🤔🤔😖

15. februar 2023

Hej Sonja
Tak for anmeldelsen 😊
Vi her en fejl i vores system som af og til skriver til kunden at ordren sendes med PostNord, hvor den i virkeligheden sendes med Bring. Det beklager vi og vi arbejder på at finde fejlen, men da den kun opstår af og til er den svær at fange.
Vi har aldrig sendt med GLS, så jeg kan ikke forstå, hvor du skulle have fået den oplysning.
God dag 😊

helt i orden

helt i orden
john

11. november 2022

Hej John
Mange tak for din anmeldelse⭐
Tak fordi du synes DecoFarver er helt i orden det sætter vi pris på 😁
Hilsen Mette

God maling.

God maling.
Hurtig levering.

15. oktober 2022

Hej Alice,

Tak for den flotte anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐
Dejligt at den gode maling blev leveret hurtigt👍🎨🖌️

Hilsen Kim

7. september 2022

Tak for anmeldelsen
Det er altid dejligt med tilfredse og glade kunder
Rigtig god dag
MVH Tina
Kundeservice DecoFarver

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Første gang jeg har handlet hos jer og…

Første gang jeg har handlet hos jer og det har været en fin oplevelse.

12. april 2022

Hej John,

Tak for anmeldelsen👍😃
Håber bestemt ikke det var sidste gang du handlede hos os. Vi må se om vi ikke kan gøre os fortjente til 5 stjerner næste gang😉🎨🖌️

Hilsen Kim

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fin service og så til fornuftige…

Super fin service og så til fornuftige priser for god kvalitetsmaling men også det at det kan hentes på adressen i Odense kort efter bestillingen er et plus for os.
Ulrik G.

27. januar 2022

Hej Ulrik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at du synes så godt om vores afhentningsmulighed på lageret i Odense :)

Rigtig god dag.

Mvh.
Anja Mikkelsen
Kundeservice - DecoFarver.dk

Kære Jaimo

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! :)

Må du får dig en fantastisk dag!

Sofie Hasle Henriksen

Hej Jim

Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi meget glade for. Det er super at din levering er kommet rask frem og at vores service har været tilfredsstillende :-)

Rigtig god dag
Kundeservice-DecoFarver.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv