Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Automaat staat al 3 dagen in storing. Dit gemeld via mail en chatbot en uiteindelijk via telefoon. Het is gebruikelijk als je dan iemand spreekt die een toezegging doet dat je een naam vraagt maar di... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wandautomaat zelf is smerig. Ik heb enkele dagen om een pakketje op te halen, maar het systeem is al 3 dagen vastgelopen en klantenservice onbereikbaar. Vermijd dit bedrijf voor afhandeling van pakket... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mijn pakket is door UPS geleverd in een DB Locker in Arnhem (Rijnpoort / Groningensingel). Helaas heb ik nooit een ophaalcode of QR-code ontvangen. Op de locatie is alleen een locker aanwezig zond... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bizar

Bizar. Je pakket ligt in een kluis hier twee minuten vandaan en je krijgt geen QR code om deze af te halen. Diefstal.

6. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas zelfde ervaring als velen

Helaas zelfde ervaring als velen. Mail van UPS dat ik m’n pakket op kan halen. Sta ik bij de lockers en blijk ik geen code van deburen te hebben gekregen. UPS gebeld maar die konden niks doen. Zonder pakket weer naar huis. Geen idee hoe ik m’n pakket er nu uit kan halen.

31. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een ongelooflijk dom gekozen naam op de eerste plaats

Moest een pakket afhalen van UPS. Geen afhaalcode of scancode ontvangen. Trackingnummer werkt natuurlijk niet, waarom ook! Daarnaast als je echt verwarring wilt stichten over waar je pakket is moet je een mail sturen met 'je pakket is afgeleverd bij deburen'. Hoe zwakzinnig kun je zijn?

18. oktober 2025

Niet goed bruikbaar voor UPS

UPS kan het pakket niet leveren bij dit punt. Pakket naar de primera laten sturen een stuk verderop. Ook aan UPS gevraagd of ze dit punt niet meer ter beschikking willen stellen. Helaas gaan ze hier niets mee doen. Voor mij nu al de derde keer achter elkaar dat het fout gaat.

26. september 2025

W A A R D E L O O S

UPS heeft pakket niet kunnen afleveren overdag, want ja.... we werken.
Pakket naar DeBuren pick-up kluis in Doesburg, email gehad dat het pakket daar afgehaald kan worden.
Maaarrrr... geen code, geen sms, geen email van DeBuren. Na belletje met UPS zou ik nogmaals een sms krijgen, niets gezien. Wordt teruggestuurd, naar alle waarschijnlijkheid. Terwijl ik hier zo op zat te wachten. Maar ja... ik was niet thuis, eigen schuld dikke ....?
Anyway; DeBuren, een bagger bedrijf, bagger ict en de boel klaarblijkelijk totaal niet op orde bij DeBuren om hun missie en visie waar te maken. Alles begint met klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Beide een 1.
Nooit meer, nooit weer, boycotten dat bedrijf en diens management, zowel consument als zakelijk.
Volgende keer UPS gewoon opnieuw laten uitleveren pp huisadres of een pick-up point maar never nooit meer kluisjes van.... je weet wel wie.

25. september 2025

Slechte service

Ik kreeg een mail van UPS dat het pakket was afgeleverd, dus ik dacht: dan loop ik maar die kant op. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat ik nog een andere mail had moeten ontvangen voor het afhalen. Ten eerste: wat een onzin, waarom krijg ik dat niet gewoon in één mail? En ten tweede: hoe kan dit nou in godsnaam zo ingewikkeld zijn? Het kan toch veel makkelijker. Nadat de pakketten in de lockers zijn geplaatst, hoort DeBuren.nl dit naar mijn mening verder op te pakken en niet het probleem door te schuiven naar UPS. Nu moest ik UPS bellen om een code te krijgen en daar moet ik nou weer 24 uur opwachten. Ik had het eigenlijk beter gewoon aan de deur kunnen laten bezorgen, zonder al dit gezeik.

23. september 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Al veel pakketjes gebracht en gehaald…

Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, balen! Eenmaal thuis direct gemaild met de buren en de volgende ochtend al een nette reactie, dat ze het vervelend vonden en dat ze het label opnieuw geactiveerd hadden zodat ik het pakket alsnog kon versturen, top!

14. september 2025

Geen afhaalcode

Online heb ik een jas gekocht. Het zou worden bezorgd door DPD in een pakketwand van De Buren. Van de verkoper krijg ik het bericht dat ik het pakket kon ophalen, maar ik kreeg van DPD geen afhaalcode. Daarop heb ik DPD gebeld en DPD zegt dat het pakket niet een laatste scan heeft gehad en ik daarom geen afhaalcode heb ontvangen. De verkoper kan volgens DPD een onderzoek laten instellen. De verkoper, niets over aan te merken, heeft inmiddels contact gehad met DPD - die zou contact met mij opnemen - maar er gebeurt verder niets. Super slecht dit en ik heb wel geleerd niet iets te kopen waar DPD het moet bezorgen.

6. september 2025

Moedeloos……

Moedeloos…….

Afgelopen vrijdagavond een bericht gekregen van UPS dat mijn pakket is afgeleverd in de aangegeven locker. Geen code ontvangen om de locker te openen.
Op zaterdag geprobeerd te bellen, de klantenservice zou open zijn van 8:00 tot 17:00, maar de hele dag een bandje dat ze gesloten zijn.
Via de Buren geprobeerd een code te krijgen, maar die geven aan dat het pakket nooit is afgeleverd in de locker dus ik kan geen code ontvangen en moet contact opnemen met UPS. Vandaag met UPS gebeld en die weten niet waar het pakket is. Wanneer ik vraag of ze de bezorger kunnen benaderen, wordt er verteld dat ik binnen 24 uur contact had moeten opnemen.. wat ik uiteraard ook heb geprobeerd, maar he, ze waren gesloten.
Ze wijzen allemaal naar elkaar en ik zit nog steeds zonder mijn pakket.
Ik heb nog nooit zo’n waardeloos bedrijf meegemaakt als UPS.

29. august 2025

Geen unlock-code...

Vanuit dezelfde afzender worden in één week twee zendingen via UPS bij De Buren in een locker geplaatst. De eerste gaat goed, voor de tweede is pas na twee dagen plek en er komt geen unlock-code. Ik bel dagelijks met UPS, maar het wordt niet opgelost. Inmiddels via UPS een claim/klacht ingediend. Ik verwacht dat de zending retour afzender gaat omdat het niet wordt opgehaald. Omdat dat dus niet kan zonder de benodigde code... Die niemand lijkt te kunnen geven.

30. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Locker opent niet ondanks juiste code en melding dat locker open is

Ondanks de juiste code en de melding op het scherm ging de locker niet open en maakte raar geluid en ook na nog twee pogingen geen beweging in te krijgen. Ik kreeg wel de melding op telefoon dat mijn pakket opgehaald was. Dat betekent dus dat de locker als leeg staat gemeld en iedereen die pakket komt brengen er bij kan mits de locker open gaat. Klantenservice van de Buren gebeld - het was zaterdagochtend- die zijn tot maandagochtend niet bereikbaar. Ok.. de paniek slaat lichtelijk toe, er zit een relatief waardevol pakket in. Leverancier gebeld, DHL en ondanks dat sinds mei 2025 De Buren deel uitmaakt van DHL kunnen/ willen ze niets doen. Een briefje op de locker achtergelaten met uitleg en mijn telefoonnummer. Zondagavond werd ik gebeld maar helaas zag ik het net te laat en had de bezoeker die mijn locker kreeg toegewezen, helaas had hij deze weer gesloten en een andere locker gekozen maar hij had wel mijn pakket gezien. Zondagavond bedacht ik me dat ik wrs zelf een etiket kon kopen en dan net zo lang doorgaan met een locker kiezen totdat die van mij opengaat. En maandagochtend vroeg kreeg ik na drie pogingen mijn locker open. Kostte me uiteindelijk wel 6,50 maar goed. Maandag tegen de middag krijg ik eindelijk reactie van De Buren, of het niet toch gelukt is want hadden gezien dat locker geopend was. Uitgelegd en aangegeven dat ik het netjes zou vinden wanneer ze mijn extra kosten vergoeden. Maar nee, zegt ze volgende keer moet ik een 'tik' tegen locker geven. Dat zei de chatbot niet, die zei neem contact op met de Buren, nou fijne Buren. Na het lezen van al deze recensies zou ik zeggen, ga ergens anders heen. Wat een onprofessioneel bedrijf.

23. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan geen lager cijfer geven.

Kan geen lager cijfer geven.
Mijn pakketje dat verstuurd is door DPD is een week geleden afgeleverd in een kluis van hun. Hierna heb ik geen afhaalcode ontvangen.

Hierom ben ik DPD klantenservice gebeld. Die hebben geen informatie. De winkel waar ik iets gekocht heb een onderzoek bij dpd op laten starten. en later weer met dpd gebeld. waarop de DPD antwoord dat ze geen informatie van "de Buren" ontvangen hebben.

Een paar dagen later zie ik mijn pakketje op de lokale helpt elkaar FB pagina verschijnen. Dat deze persoon een pakketje voor de DHL op ging halen indezelfde kluis. Maar in plaats van de mijn pakketje van de DPD ontvangen heeft.

Dit bedrijf functioneerd zo slecht dat het gewoon bar slecht. Niks hier af laten leveren want ze zoen gewoon niet hun werk waar ze voor betaald worden.

19. august 2025

Pakket roulette

Pakket zou door DPD in de automaat bij de Tinq in Cothen worden geleverd. Maar met de afhaalcode aangekomen blijken er meerdere pakketten van andere mensen in het kluisje te liggen, maar dat van mij niet. Twee dagen later is het pakket weer geleverd, in dezelfde kluis boven op de twee pakketten die er al lagen. Geen wonder dat de automaat zo vaak vol zit als de kluisjes niet worden geleegd. Op dezelfde dag een ander pakket via DPD geprobeerd daar af te halen, maar weer lag er een pakket van iemand anders in mijn kluisje. Het is dus een soort roulette welk pakket je krijgt.

31. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv