1. Affiliate-markedsføring

VI vägleder kunder till rabatter!

3,4

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

3,4

Alle anmeldelser

18 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Dålig kund service

Dålig kund service, ingen svar eller hjälp. Har inte fått tjänsten som jag köpt och väntat i hur länge som helst på svar. Opålitlig och dålig kommunikation.

13. august 2026

Hej,

Vi har skrivit till dig gett dig konto och kod, du har använt koden innan och vi inväntar svar från dig. Skriv gärna tillbaka till oss så kan vi ge en annan kod!

Tack :)

Billigt för bra koder

Billigt för bra koder. Men de var väldigt sega på att svara. Konstant missade varandra i chatten. Tog eventuellt två månader för mig att få koden.

7. august 2026

Svar fra Dealhunt

Hej tack för din review vi ber om ursäkt för väntan!

Bästa order sidan

Ganska effektivt och snabb ordrar. Är ganska nöjd me detta!!!! Hör av er till brodern hära :)

26. juli 2026

Tack så mycket!

Han är bra

Han är bra, tar lite tid att svara bara men man måste bara vara inne samtidigt. Dom gör bra grejer och bäst köpa när de live

26. juli 2026

Tack så mycket!

Fick aldrig min kod

Fick aldrig min kod. Har försökt att nå han i över 2 dagar men han svarar inte

25. juli 2026

Svar fra Dealhunt

Hej, vi ber om ursäkt för segt svar, ibland tar det lite extra tid då vi upptagna skriv gärna på instagram, dealhunt_se

Betalade för en tjänst

Betalade för en tjänst, får allrdig kontot med koden. Det går inte att nå arbetarna för de är alltid offline. Kontaktat support via websidan flera gånger men svarar bara då och då.

Detta är ett stort scam och varnar för detta.

23. juli 2026

Svar fra Dealhunt

Hej skriv till oss på uberrresor@gmail.com vi ska fixa in order ber om ursäkt för segt svar!

Betalade för en tjänst

Betalade för en tjänst, denna tjänsten får vi ingen kod för. Vi når aldrig arbetarna för att få en kod.

Detta är lurendrejeri och varnar er för detta.

23. juli 2026

Svar fra Dealhunt

Hej skriv gärna till oss på uberresor@gmail.com så fixar vi din order

Dom lurar dig ger dig en rabbatkod som…

Dom lurar dig ger dig en rabbatkod som inte fungerar och säger till dig att du inte får återbetalning för att du redan har fått en order, men samma order fungerade inte asså??

17. juli 2026

Svar fra Dealhunt

Hej! vi levererar alltid våra rabatter som vi säljer, om det inte funkar gäller pengar tillbaka garantin. Skriv gärna till oss på uberresor@gmail.com så fixar vi det

Adrian/ Säljchef

Allt fungerar bra

Allt fungerar bra, det kan ta lite tid men man måste bara vara aktiv samtidigt som de

18. juli 2026

Tack

Det tar för alltid att svara

Det tar för alltid att svara, koden funkar inte jag har klagat och får svar en gång om veckan och har fortfarande inte fått en ny

16. juli 2026

Svar fra Dealhunt

Hej! tack för du skrivit! Ibland blir det förseningar, vi försöker svara alla så fort de går. Du måste också svara oss tillbaka!

Säsmta jag har vart med om

Köp inte, väntade över 3 dagar för att få en rabbatkod.

5. juli 2026

Svar fra Dealhunt

Hej! Segt att du känner såhär! du måste dock också svara oss tillbaka, skriv gärna till oss så fixar vi din order.