Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag weer een extra auto geleased bij dealerleasing , wij zijn al jaren zeer tevreden klant. Ze beschikken over een zeer ruim assortiment en des te fijner en knapper dat ze super snel kunnen schake... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Billeasing

Skrevet av virksomheten

Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles snel en goed geregeld

20. april 2026

Beste Rachel,

Dank voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. Als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen we het graag. We wensen je veel veilige kilometers toe!

Geen ster!

Eigenlijk zou er nog een optie moeten zijn voor "geen ster" Ik heb ondertussen 9 wagens in de lease gehad bij dit bedrijf. Zodra je afneemt en keurig betaald is er niets aan de hand. Maar als je de auto inlevert dan gaat het "verdien model" in werking. Tot het schandalige af. Helaas zit ik nog met één auto aan een contract maar het liefst zou ik met deze "praatjesmakers" stoppen. Mensen laat je niet verleiden in de euforie van een nieuwe auto want de beruchte "poot" wordt pas na inlevering uitgetrokken. Kortom een bedrijf die z'n afspraken totaal niet nakomt.

16. april 2026

Beste E Nuijten,

Erg vervelend om te vernemen dat uw ervaring met Dealerleasing niet naar wens is geweest.

Echter komt uw verhaal niet bekend bij ons voor en weten we op basis van de verstrekte gegevens niet wie u bent.
Graag komen we met u in contact om uw review te bespreken en te kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw gegevens aan ons door te geven zodat we contact met u kunnen opnemen: “telefoonnummer” / “e-mail”

Review shortleaseland

Zeer goede en snelle service bij shortleaseland. Henry is super vriendelijk en erg behulpzaam. Aanrader

2. april 2026

Beste Nienke,

Bedankt voor deze positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over hoe Henry je vriendelijk heeft geholpen! We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en helpen. We zien je in de toekomst uiteraard graag terug. Heel veel veilige kilometers gewenst!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met…

Zeer slechte ervaring met Dealerleasing.

Ik heb meerdere keren geprobeerd contact te krijgen over de situatie met de auto. Er werd mij verteld dat de auto binnen 5 dagen opgehaald zou worden. In de periode dat de auto op de afgesproken locatie stond, was deze bovendien geblokkeerd.

Volgens Dealerleasing zouden ze contact met mij hebben geprobeerd op te nemen, maar dit is nooit gebeurd. Pas nadat mijn Nederlandse vrouw contact met hen heeft opgenomen, werd er eindelijk gereageerd en werd de situatie serieus genomen.

Daarnaast heb ik zelfs een extra sleutel laten maken en alle sleutels ingeleverd zoals gevraagd.

Tot mijn verbazing ontvang ik vervolgens een incasso voor een enorm bedrag. Ik ben het hier absoluut niet mee eens. De communicatie was slecht, afspraken werden niet nagekomen en het probleem werd pas opgepakt toen iemand anders voor mij belde.

Voor mij voelt dit als zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk. Ik raad mensen aan om goed na te denken voordat ze met dit bedrijf in zee gaan.

12. mars 2026

Beste Mevrouw Groen, Beste Anne,

Vorige week donderdag hebben wij meneer vanaf de middag elk uur gebeld. U gaf aan dat hij aan het werk was en daarom niet kon reageren.
Echter hebben wij daarna bij u zijn e-mailadres opgevraagd en ook daar krijgen wij tot op heden geen reactie op. Ondertussen hebben wij contact opgenomen met mijn collega's van de Afdeling Debiteurenbeheer.
Zij geven aan dat er inderdaad gecommuniceerd was dat het voertuig binnen 5 werkdagen opgehaald zou worden. Echter hadden wij de reservesleutel aan u opgestuurd omdat u deze bij wilde laten maken. Daardoor waren wij niet in de mogelijkheid het voertuig bij u op te halen.
Zij hebben toen ook geprobeerd met uw man in contact te komen om een afspraak in te plannen voor het ophalen van het voertuig, helaas zijn ze nooit met uw man in contact gekomen, wel met u.
Zoals het nu op mij overkomt ligt de communicatiefout niet bij ons, maar bij uw man. Graag zou ik alsnog met uw man in contact willen komen.

Graag vernemen wij van u. Alvast bedankt.

Super snel geschakeld

Super snel geschakeld, geleverd en prettige communicatie bij Dealerleasing. Dank Henry!

6. mars 2026

Beste Genevieve,

Bedankt voor de positieve review. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

super snel een deal kunnen sluiten

super snel een deal kunnen sluiten! na paar dagen kon ik me auto al halen ! echt super geregeld

3. mars 2026

Beste Iemko,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring: onterechte schadeclaims en afschuiven van verantwoordelijkheden

Mijn ervaring met Dealerleasing toont een patroon dat toekomstige klanten moeten kennen.

Mijn auto ging voor onderhoud naar de dealer. In die periode is er 316 km met mijn auto gereden door derden, wat Dealerleasing zelf heeft bevestigd. Ik had vervangend vervoer en dus geen bezit, geen zicht en geen controle over het voertuig.

Maanden later, pas bij de eind-inname, constateert Dealerleasing schade. Er heeft geen enkele inspectie plaatsgevonden toen ik de auto na het onderhoud terugkreeg.
Desondanks probeert men de schade volledig op mij te verhalen, terwijl Dealerleasing geen enkel bewijs heeft geleverd dat de schade:
• binnen mijn beheerperiode is ontstaan,
• niet tijdens onderhoud is ontstaan,
• niet door derden is veroorzaakt,
• of überhaupt zichtbaar was op het moment dat ik de auto terugkreeg.

Ook na formele betwisting van de vordering blijft men aandringen, terwijl een betwiste vordering niet voor incasso mag worden aangeboden.

Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat dit een bedrijf is waar je als klant zelf verantwoordelijk wordt gehouden voor situaties waarop je geen enkele invloed hebt gehad — zelfs wanneer derden met jouw auto hebben gereden.

Dit is absoluut geen bedrijf waar ik opnieuw zaken mee zou doen.

19. desember 2025

Beste KW,

Vervelend om te vernemen dat uw ervaring met Dealerleasing niet naar wens is geweest.
U zult begrijpen dat wanneer uw voertuig voor onderhoud bij de dealer staat, er proefgereden mee kan worden, net zolang totdat het mankement verholpen is. Helaas kunnen wij niet van alle voertuigen weten wanneer een dealer meerdere kilometers met uw voertuig gemaakt heeft. Gelukkig heeft u dit zelf aangegeven en zijn wij in deze kosten tegemoetgekomen.

Bij inlevering van uw voertuig zaten er helaas wat schades door het lak heen waardoor wij genoodzaakt zijn deze kosten aan u door te belasten. Onze voertuigen kunnen wij niet met deze schades aanbieden aan een volgende klant. Zoals vermeld in de door u getekende voorwaarden bent u verantwoordelijk voor het voertuig en de gereden schades erop.

Erg vervelend dat ondanks u akkoord gegaan bent met onze voorwaarden, het er achteraf toch niet mee eens bent.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Sjoerd was heel erg behulpzaam in het…

Sjoerd was heel erg behulpzaam in het meedenken voor een auto en welke in de prijsklasse was. En dat ik de auto direct kon leasen.
Sjoerd bedankt.

20. februar 2026

Beste Carlos,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service van Sjoerd. We geven de complimenten aan hem door. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

"Ik ben super geholpen door Henry van…

"Ik ben super geholpen door Henry van de Ven! Ik had op korte termijn een bus nodig en Henry maakte dat mogelijk. Ondanks dat hij op maandag vrij was, heeft hij op zondag alles al netjes in orde gemaakt zodat de bus dinsdag geleverdkon worden. Dat noem ik pas hart voor de zaak. Bedankt Henry voor deze geweldige ervaring en snelle service!"

18. februar 2026

Beste Ricardo,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat Henry je goed geholpen heeft met het op tijd klaarmaken van je auto. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Top service

Ik heb hier nu voor de 3e keer een bus geleasd, topservice! In het verleden heb ik wegens veranderen van mijn bedrijfsactiviteiten een grotere bus nodig gehad, dit was binnen no time geregeld. Ook deze keer, ik had met spoed een bus nodig om weer aan de slag te kunnen na terugkeer uit Spanje, binnen enkele dagen alles geregeld zonder gedoe. Super fijn! Voor mij geen andere leasemaatschappij meer!

28. januar 2026

Beste Miguel,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat dit al de 3de keer is dat je bij Dealerleasing een bedrijfswagen leaset en dat je zo tevreden bent over de service. We verwelkomen je natuurlijk graag voor de volgende lease periode. Veel veilige kilometers gewenst.

13. januar 2026

Beste Robert,

Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Zeer vriendelijk en snel geholpen!
Top auto waar we echt blij mee zijn!

29. desember 2025

Beste IGSA,

Bedankt voor de positieve review. Wat fijn dat jullie vriendelijk en snel geholpen zijn. We wensen jullie veel veilige kilometers toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over dit…

Ik ben zeer tevreden over dit leasebedrijf. De service is uitstekend, vriendelijk, snel en altijd bereid om mee te denken. Daarnaast beschikken ze over een ruim aanbod aan mooie, moderne auto’s. Het complete proces van aanvraag tot levering verliep soepel en professioneel. Absoluut een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil leasen!

5. desember 2025

Beste N Z,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat onze service en ons aanbod zo goed zijn bevallen. We doen ons best om iedere klant snel, professioneel en zorgeloos te helpen en het is mooi om terug te krijgen dat dit is gelukt. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst, en we staan altijd voor je klaar!

Blij met de aankoop

De auto is precies als beschreven, we werden erg vriendelijk ontvangen. De deal met inruil van de oude auto was snel geregeld. Wij zijn zeer tevreden aan de terugreis begonnen!

29. november 2025

Beste Wouter,

Bedankt voor de positieve review. Wat fijn om te horen dat alles snel en goed geregeld is. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn geholpen met de aanschaf van mijn…

Fijn geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto. Het inruilen van mijn oude auto was ook mogelijk. Ze denken mee met de klant.

28. november 2025

Beste Remco,

Bedankt voor de positieve review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geregeld. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Super super

Super super.
Goede communicatie , samen duidelijke afspraken maken.
Klantvriendelijkheid.
Helemaal top 😎

25. november 2025

Beste Eva,

Bedankt voor de positieve review. Wat fijn om te horen dat je de service als helemaal top hebt ervaren. We wensen je veel rijplezier toe.

Goed geholpen

Goed geholpen , goede service ,vriendelijke mensen

25. november 2025

Beste Zakyna,

Bedankt voor de positieve review. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Uitstekende service

Uitstekende service. Denken goed mee met de klant. Hebben ons echt goed geholpen. Verbazend goed zelfs

6. november 2025

Beste Rachid,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat alles goed en naar wens is verlopen. We hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en vinden het extra mooi om te horen dat dit wordt belicht. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Team Dealerleasing

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv