1. Motorsykkelverksted
  2. Motorsykkelforhandler

Hos DC Moto er vi to uddannede MC-mekanikere, Cristian og Magnus, som begge er indehavere af virksomheden. Vi vægter tryghed højt, og derfor kan vi med en bred vifte af efteruddannelser og mange år i branchen, garanterer dig et højt kvalitetsniveau – uanset om du skal have serviceret din MC, skiftet og afbalanceret dæk, lavet specialopgaver, reparationer eller avanceret fejlsøgning. Vi har kurser og efteruddannelser inden for: Avanceret motorstyring Avancerede sikkerhedssystemer Kontrol og fejlsøgning Canbus og elektronisk fejlsøgning Honda-tekniker KTM/Husqvarna bronze, sølv og guld tek. Indian-tekniker

4,0

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Useriøse bytte priser

Useriøse bytte priser. Skrev med dem om bytte til en haritage softail for min vzr1800 der står knivskarpt. Han siger så 60-80.000 i bytte og så tænke jeg fair nok, god pris for min. Det var så det han ville give for min…? De står til 140-200.000kr 🙈

4. oktober 2024
Logoen til Dc Moto

Svar fra Dc Moto

Hej Kasper.

Vi beklager at der har været en misforståelse på mail om bytteprisen på din motorcykel. Vi er mennesker og kan alle komme til at lave fejl. Dette står vi på mål for, og har også beklaget personligt til dig.
Det ændrer dog stadig ikke vores bud på din motorcykel. Om buddet er useriøst eller ej kan vi have en forskellig mening omkring. Jeg har givet dig en forklaring på hvorfor vi har givet dig det bud vi har, og det står vi fast ved.
Motorcyklen du har skrevet på er en vi sælger i kommission for en kunde af huset, og derfor kan vi ikke byde dig det du forventer for din motorcykel. 140 – 200.000 kr vil vi også mene er en høj pris for din motorcykel, også hvis det havde været en af vores andre motorcykler du ville købe. Sådan ser vi mennesker forskelligt på tingene, og har forskellige syn på hvor meget vi føler en vare er værd.

Vi håber at du får solgt din motorcykel til den pris du forventer at få for den og får købt dig din nye drømmecykel.

De bedste hilsner
DC Moto

Vis anmeldelser på alle språk. (17 anmeldelser)