Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det går inte att genomföra betalningen hos KLARNA man kräver biometrisk information, pass, ID-Kort, ansiktsbild mm. Det fungerar inte att skanna bild och dokument. Detta är helt absurt. Det är tillr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är så glad att ni finns. Nu har så mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan beställa efter konsultation med min homeopat, det är fantastiskt. Lättsam snygg sida och lätt att söka på... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissättning och ofta rabatterade priser på visst sortiment och det är alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjänst med toppen fint bemötande! ❣️Lättsamma... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produkterna är mycket bra. När jag beställde denna gång på nätet var jag lite för snabb och glömde ett par produkter. Ringde lite senare och det var enkelt att ändra och lägga till i min beställning.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Helse- og velværebutikk
  2. Helsekostbutikk

Skrevet av virksomheten

Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hälsa med fokus på hållbart och naturligt! Här hittar du homeopatiska läkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nätet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hälsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanläggning i Västra Frölunda är GMP- och HAACP-certifierad.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snabb leverans. Produkten kan jag ännu inte svara på om den lever upp till mina förväntningar, då jag just börjat använda den.

16. mai 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Tack för din feedback om den snabba leveransen! Det är något vi verkligen prioriterar.

Vi förstår att det tar lite tid att se resultatet av en ny produkt. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med produkten när du har använt den ett tag! /Vännerna på DCG

Smidigt leverans

15. mai 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva! Mvh Vännerna på DCG

Genuint och äkta

Känns som ett genuint och äkta företag, med kundens bästa i fokus samt hjälpsam och kunnig personal.

12. mai 2025

Tack fina! Dina ord värmer vårt 80åriga hjärta /Vännerna på DCG

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra produkter lätt att hitta snabbt att…

Bra produkter lätt att hitta snabbt att genomföra.

30. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Tack så mycket för din fina recension. Det är verkligen härligt att höra att du tycker att våra produkter är bra och att det är lätt och snabbt att hitta det du söker. 💚

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Svår sida att beställa från

Svår sida att beställa ifrån

25. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Hej! Tack för din feedback. Vi uppskattar att du tog dig tid att berätta om din upplevelse, det hjälper oss att bli bättre! Om du har några specifika synpunkter på vad som var svårt, får du gärna dela med dig så att vi kan titta närmare på det. Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden! Mvh vännerna på DCG

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ange sista förbrukningsdatum vid "REA"

Jag ville "bunkra" upp med C-vitamin inför nästa vintersäsong eftersom ni hade extrapris (REA?). Burkarna ska förbrukas senast nov.2025. Det såg det att det stod på burken som precis tagit slut så därför tog jag för givet att det skulle stå senare datum på min nya beställning. Det tyder på dålig omsättning och då borde ni ange "kort förbrukningsdatum"

24. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Tack för din recension och för att du uppmärksammar detta. Vi förstår din oro kring datummärkningen. Det är viktigt att skilja på "bäst före"-datum och "sista förbrukningsdag". ”Bäst före” är en kvalitetsgaranti från tillverkaren. Efter detta datum kan produktens smak, konsistens eller näringsinnehåll gradvis försämras, men den är fortfarande säker att använda. "Sista förbrukningsdag" däremot, indikerar att produkten inte längre är säker att äta efter det datumet.

Eftersom dina C-vitaminer har ett "bäst före"-datum som är november 2025, är de alltså säkra att använda långt framöver. Det är inte ett tecken på dålig omsättning, utan snarare ett sätt för oss att kunna erbjuda produkter till ett reducerat pris innan deras optimala kvalitetstid har passerat. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och försäkrar dig om att produkten är säker och effektiv.

Om du har några ytterligare frågor eller vill skicka tillbaka burkarna är det bara att kontakta oss!
Önskar dig en fin dag! Mvh vännerna på DCG

Älskar dcg

Älskar dcg. Härligt bemötande och så hjälpsamma. Riktigt bra. 💕

23. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Tack för att du delade med dig av din positiva upplevelse! Vi sänder dig en stor dos hälsa och välbefinnande från vännerna på DCG

trevlig försäljningssida

trevlig försäljningssida, lätt att betala,🥂

22. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Ett varmt tack för din recension! Vi hoppas att våra produkter fortsätter att bidra till din naturliga hälsa och ditt välmående.
Mvh vännerna på DCG

Bra kundsupport

Mycket bra kundsupport alltid trevliga och hjälpsamma

14. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Tack för dina positiva vibbar! Hälsa och lycka till dig från vännerna på DCG

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alltid lika bra upplevelse varje gång.

Alltid lika bra upplevelse varje gång. Enkelt och lätt att beställa från en klar och tydlig hemsida. Bra produkter till förmånliga priser, samt snabb leverans varje gång.

8. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Tack för att du gjorde oss så glada med din recension! Vi önskar dig fortsatt välmående och naturlig balans. Mvh vännerna på DCG

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans. Bra sortiment.
Trevliga i kundtjänst hjälpsamma och mycket kunniga. De känns tryggt att handla av er.

7. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Hej! Tack så mycket för din fina recension, det betyder verkligen mycket för oss. Vi hoppas att våra produkter fortsätter att bidra till ditt välmående och din naturliga hälsa. Mvh vännerna på DCG

Stort beröm till DCG

Jag vill verkligen ge ett stort beröm till DCG för deras fantastiska produkter och den hjälpsamma personalen. Jag har haft nöjet att använda deras produkter, både för mig själv och till mina klienter, och jag är imponerad av både kvaliteten och effektiviteten. Varje gång jag har haft frågor eller behövt hjälp har deras kundservice varit snabb, vänlig och väldigt professionell.
Jag uppskattar också den personliga servicen – alla jag har haft kontakt med har varit väldigt kunniga och hjälpsamma. Det gör hela upplevelsen så mycket bättre!
Pia från Gaiahealth

2. april 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Vilken härlig recension, tack så mycket!! Må din hälsoresa fortsätta att blomstra, precis som naturen om våren :) Mvh vännerna på DCG

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det går alltid snabbt att beställa…

Det går alltid snabbt att beställa varor och få dem levererade.

31. mars 2025

Svar fra DCG Nordic AB

Hej! Ett varmt tack från oss för din fina recension. Vi hoppas att våra produkter fortsätter att vara en del av din naturliga hälsorutin :) Mvh vännerna på DCG

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv