3,9

Bra

Goede ervaringen DBC Assen en Heerenveen

Bij toeval stuitte ik op de overwegend negatieve ervaringen met DBC. Ik heb deze ervaring totaal niet! Bij de vestigingen in Assen en Heerenveen ontmoet ik alleen maar hele lieve, zorgzame en kundige fysiotherapeuten.

Alles gaat in goed overleg, ik kan mijn grenzen aangeven en dan wordt er iets aangepast of meegedacht over hoe het evt wel kan/gaat lukken.

Ik ben nu 4 weken onderweg en traject duurt nog tot maart 2026.

Ik zou DBC Assen en Heerenveen zeker aanbevelen!

24. november 2025

Slechte begeleiding, traumatische ervaring

Met goede moed begonnen aan dit traject want ik wilde beter worden. Binnen 6 weken ging ik sterk achteruit. Toen ik aangaf dat ik me niet beter ging voelen werd daar lacherig over gedaan. Dat horen we wel vaker, komt goed. Traject niet afgemaakt omdat ik compleet uitviel. Slechte begeleiding, traumatische ervaring.

Achteraf gezien had ik beter een revalidatiecentrum kunnen zoeken waar een revalidatiearts en ergotherapeut bij betrokken is.

2. april 2023

In rapport voor Ergatis stond dat ik…

In rapport voor Ergatis stond dat ik lichamelijk onderzocht was door DBC.nl. Toch knap zonder uitkleden. Rest FML rapport nog veel bijzonderder. Een ongeluk bij een ongeval zul je bedoelen.

16. august 2022

Negatieve recensies van google reviews…

Negatieve recensies van google reviews worden verwijderd om onbekende reden.Mijn ervaring met DBC was zeer slecht te noemen.Het personeel luistert niet en ze zijn onvriendelijk.Mijn tijd bij DBC was echt afzien.

23. august 2022

Zeer zeer af te raden

Zeer zeer af te raden, begin er niet aan want de mensen die hier werken zijn totaal niet capabel. Deze tent zouden ze moeten sluiten want mensen komen er slechter uit dan toen ze aan het revalideren gingen.

6. september 2021

Er zijn hele grote fouten gemaakt…

Er zijn hele grote fouten gemaakt tijdens mijn behandeling daar. De pijn zat allemaal tussen mijn oren en medicijnen werden mij verboden. Ik werd als het ware gechanteerd want als ik zou stoppen dan kon de bedrijfsarts zeggen dat ik niet mijn best deed om te reïntegreren. Achteraf na mijn behandeling die ik nooit heb afgemaakt bleek dat ik een dubbele hernia heb. Al die tijd werd door zowel de fysio als de psycholoog tegengesproken dat er iets anders aan de hand was dan een overgevoelige zenuwstelsel (sensitisatie). Mijn review is van google verwijderd, waarom weet ik niet maar ik zet mijn verhaal hier nogmaals. Als je hier aan begint luister dan naar jouw eigen lichaam en stop als je niet meer kunt. Het is mogelijk dat ik dankzij dbc blijvend zenuwletsel heb want zij pushten mij om door te fitnessen terwijl ik meerdere keren stopte door de pijn. Ik kreeg extreme pijnscheuten vanuit mijn rug in mijn linkerbeen en in mijn nek. Er werd gezegd dat ik door de pijn heen moest en dat het volstrekt normaal was dat ik na de training de dagen erop erg veel pijn had. Nu heb ik last van krachtsverlies en een dof gevoel, een operatie zal zeer waarschijnlijk niet meer helpen. Ik raad zodoende iedereen af om hier een revalidatietraject te volgen.

9. juli 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis