Dreadful quality
Dreadful quality . They don’t reply there’s a 30% restock fee and pay special delivery with Royal Mail. Communication is awful too . Getting nowhere
Please avoid at all costs
Please avoid at all costs
Super slechte kwaliteit
Set kleding gekocht veel te klein en slechte kwaliteit
Wil het terugsturen maar moet lange tijd wachten voor reactie op retouradres
Nu heb ik retournadres na 3 weken mailen klopt het adres niet
Ben blij dat ik betaald heb via Klarna en die doen er echt alles aan om je beschermen
Advies koop via Klarna dan is je geld veilig
Super slechte bedrijf ze zijn opichters met neppe kleding 😡😡😡
Dit is oplichting en ga hier aangifte van doen !
Besteld en niks ontvangen weg 160€ !
Slecht, producten worden niet geleverd en op vragen niet geantwoord
Customer service is top-notch. My order arrived quickly and was exactly what I expected. I highly recommend this online store for all your shopping needs! Top ! Skkkrt!!
Altijd alles op tijd en super goede kwalitei
Top service 4e keer besteld elke keer perfect hoe het moet niet twijfelen over kwaliteit is gewoon perfect gelijk bestellen bennu bezig mijn mijn 5e wordt zoals alltijd hellemaal mooi:)
Best!!
Perfect quality !
Get shoes after 2 days !
Oprechte top kwaliteit en hele snelle levering, geweldige prestaties van de bridgets❤️❤️❤️
Alles positief en nauwkeurig, wat je maar kunt wensen.
Topkwaliteit en levering sneller dan Max Verstappen het zou kunnen brengen 💪
Echt top kwaliteit💪❤️
Wllh soldaten ga zo door man.
snelle levering top kwaliteit zeker een aanrader
Altijd snelle levering goeie klanten service
Ik heb nooit een probleem gehad tot nu toe 3 keer besteld
Alle manne die niet bestellen
Jullie slapen pappaaaa
Dsquared broek gekocht bij hun, kwaliteit goed. Levering slecht, kreeg een maat 28 IPV 38. Retourneren duurde me te lang heb hem verkocht aan me collega. Hopelijk volgende keer wel correcte bestelling geleverd krijgen.