Davids Gulvafslibning Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Informasjon om virksomheten

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Davids gulvafslibning er et lokalt og billigt gulvfirma som udføre gulvafhøvling, gulvslibning, gulvbehandling, afslibning af trapper, reparationer af gulve med mange års erfaring ind for faget. Hos Davids gulvafslibning bruger vi kun de bedste gulvpro...

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Super Service

Efter en hurtig men rigtig faglig og god dialog, bookede jeg Davids Gulvafslipning til min træterrasse. Alt gjort iht tid - pris og information - 110% iorden men yderligere gode råd om fremtidig behandling. Kan kun anbefales

28. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flot og hurtigt udført arbejde af…

Flot og hurtigt udført arbejde af mosaikparket og plankegulv. Særligt plankegulvet var udfordrende med gamle rester af vinylgulv og spartel som skulle fjernes.
Meget tilfredsstillende resultat!
Vi er glade og tilfredse og anbefaler.

22. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastic toplanning and execution!

We hired them to sand our new houses floor. It is an old house and we just wanted a fresh look. They delivered in good time, fast and professional communication without an overcomplicated process.

They also have prices on their website which I really appreciated and put them on top of my list to consider for the job.

Well priced, great communication, high quality.

17. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fik slebet gulve i hele huset af…

Vi fik slebet gulve i hele huset af Davids Gulvafslibning for seks måneder siden, og det er bare blevet så flot! Jeg fatter ikke hvor grundige og præcise de har været, for selv omkring varmerør der stikker ned i gulvet, omkring lister, og ved dørkarme er det virkelig et godt stykke arbejde. De kom tidligt morgen og var færdige omkring spisetid med hele huset. Vi valgte den dyre lakering, selvom min hustru tvivlede, men det gamle parketgulv er flot som nyt, og lakken er ikke shiny med derimod en let mat, der blødt afspejler genskær fra vinduerne. De efterlod fire poser med savsmuld udenfor huset, og skulle jeg være meget kritisk, havde det været spot on perfekt, hvis de også havde taget dem med.
Men det afholder mig bestemt ikke fra at give min varmeste anbefaling.

21. februar 2020

Fantastisk service

Tidligt om morgenen dukkede David (chefen) op i vores nye hus. Han inspicerede opgaven, og kort efter kom to kompetente og erfarne gulvafslibere. De var venlige og hjælpsomme. Kl. 16 var de færdige med afslibning og oliebehandling af vores gulv. Det blev meget flot. Vi opdagede dog, at gulvet åbenbart havde suget meget olie og var lidt "tørt". Vi ringede en morgen til David og fortalte ham om vores lille problem. Samme eftermiddag kom de to gulvafslibere igen og gav gulvet en ekstra gang olie. Det var uden beregning. Se sådan kan service også være i Danmark!

30. november 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv