Dartshopper.com is the number one dartshop in the world. With our large variety of products and our outstanding service we guarantee to offer you quality. In our wide product range you can find anything that is related to playing darts. From steel tip to soft tip darts, from dart boards, dart board backboards, dart mats, cabinets and scoreboards to dart clothing, shafts, flights, wallets, accessories and a lot more! We always make sure that all new collections and novelties from the renowned brands such as Winmau, Target, Unicorn, Bull's and XQmax are available on our website when put on the market. We deliver worldwide! We deliver our dart items worldwide and we deliver fast. Curious about our delivery times to your country? Visit our webshop!
Habraken 1205, 5507 TB, Veldhoven, Nederland
- +31 85 0002 619
- help.dartshopper.com
- dartshopper.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Best shop on the marked😀
Det fungerer som det skal
Gode produkter, nem og problemfri levering til tiden 👍🏻🎯
For lang tid å måtte betale toll som…
For lang tid å måtte betale toll som ikke var i pris.
Har bestilt fra denne nettsiden flere…
Har bestilt fra denne nettsiden flere ganger, det tok 3 dager fra da jeg bestilte til jeg fikk pakken, er kjempe fornøyd!!, Anbefales!!!.
Hvor er min pakke?
Gode priser, men som de andre skriver holder leveringstiden ikke.
Jeg kan se på tracking at pakken ikke har rykket sig i over 2 uger, hvilket selvfølgelig bekymre mig.
Jeg har forsøgt at få fat i deres kundeservices men endnu ikke lykkes med det…

jeg bestilte onsdag den 8 januar
jeg bestilte onsdag den 8 januar, min pakke er stadigvæk ikke kommet. hvor i alverden er min pakke?

Súper fast shipping
UPS sender faktura med flere uker etter…
UPS sender faktura med flere uker etter å ha mottatt sending, purring kommer dagen etter på sms!
For så å holde igjen sending.+ Frakten er like dyr som produktet, gjelder dartshopper.

Extremely fast delivery.
Excellent shop
Excellent shop, short time from ordering until shipment arrives. Thumbs up 👍🏻