Hurtig respons efter opringning og arbejdet var også fint. Men der stopper det positive. Har nu modtaget en regning på 2 timer for en svend og 2 timer for en lærling. For at skifte 20 cm... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg fik for ca. 1 år siden monteret nyt toilet, fint. Omkring jul gik det løs og ubehageligt at bruge. Lige efter nytår ringede jeg til firmaet og hurtigt efter kommen ung medarbejder og “klistrede... Vis mer
Måske er det helt forkert at skrive her, men måske nogen i ledelsen tager fat om det, og hvis ikke, så har jeg sagt mit. Jeg syntes det er synd at jeg, blandt andre nok ikke er fristet til at... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Odense
Kontaktopplysninger
Unsbjergvej 5, 5250, Odense SV, Danmark
- info@dvk.as
- danskvvsogklima.dk
Hurtig respons efter opringning og…
Hurtig respons efter opringning og arbejdet var også fint.
Men der stopper det positive.
Har nu modtaget en regning på 2 timer for en svend og 2 timer for en lærling. For at skifte 20 cm rør. Hvilket burde kunne klares en mand.
Derudover var de her omkring 30 min.
Har prøvet flere gange at få fat i firmaet, uden held, for at få svar ovenstående.
De lover at vende tilbage, men de ringer aldrig tilbage.
Det kunne have været en 5 stjernernes oplevelse, men de vil åbenbart hellere tjene lidt ekstra, ærgerligt.
Opdatering
Fik endelig fat i en flink medarbejder, som lavede regningen om. Så ændrer min rating.
Dårlig oplevelse
Jeg fik for ca. 1 år siden monteret nyt toilet, fint. Omkring jul gik det løs og ubehageligt at bruge. Lige efter nytår ringede jeg til firmaet og hurtigt efter kommen ung medarbejder og “klistrede det til”.
Da jeg brugte toilettet efter var “rokkeriet” blevet meget værre. Jeg ringede til firmaet og bad dem komme og udhjælpe problemet.
Efter talrige rykkere har jeg intet hørt fra firmaet.
En frisk ung gut kommer og skal…
En frisk ung gut kommer og skal tilslutte mit amerikaner køleskab, der manglede en dims. 1-2-3 var den bestilt og allerede næste dag, kom han igen og tilsluttede det som det skulle.
Derfor 5 stjerner og en klar anbefaling herfra
Mit Danfoss Connect varmestyring gik i…
Mit Danfoss Connect varmestyring gik i sort. Samme dag kom en tekniker forbi og kunne konstatere at det var strømforsyningen der var defekt. Han vidste også at den var udgået hos Danfoss. Derfor tog han boksen med hjem for at undersøge mulighederne. Næste morgen kom han tilbage med en boks med en ny strømforsyning som de havde på lager, og nu spiller det hele igen. Hurtig og kompetent hjælp.
Brug ikke Dansk VVS og Klima og/eller PB Iso!!
Jeg vil på det kraftigste advare mod at bruge dette firma.
Der faktureres et stort uspecificeret beløb og skrives materialer på fakturaen, der faktuelt ikke er brugt.
Efter at have fået installeret et nyt køkken ville vi også have ordnet isoleringen omkring rørene på vores ventilationsanlæg. Noget af isoleringen var gået løs.
Vi blev henvist til Dansk VVS og Klima, som vi fik kontakt med.
De sendte medarbejder, som godt nok kiggede på det oppe på loftet, tog et par billeder og kørte igen.
Vi regnede med, at der senere ville komme en isolatør og ordne det.
Det gjorde der imidlertid ikke. I stedet kom der en regning på 1960 kr + moms for "Service på ventilations anlæg incl. filter" for intet udført og intet filter.
Jeg lavede en skriftlig redegørelse for fakturaen og afleverede den personligt til driftsleder Jesper Larsen. Han kunne godt se, at det ikke var i orden og jeg ville få en kreditnota på beløbet. Den mand, der havde været på besøg hos os, brugte firmaet efter sigende ikke mere.
I stedet ville vi blive kontaktet af en anden isolator i uge 8.
Der blev aftalt en dag, hvor han ville komme.
Han gik i gang med arbejdet på loftet, og var færdig på under en time. Han havde af en rulle ISOVER Lamel Alu med, men det fik han ikke brug for, da der kun skulle vikles ALU-tape om den eksisterende rørisolation.
Vi var naturligvis godt tilfredse med, at det var alt der skulle udføres af arbejde.
Så kunne det jo ikke blive så dyrt - troede vi!!!
Næsten 3 måneder senere modtog vi en faktura, der lød på intet mindre end 4749,49 + moms,
altså i alt 5936,85 Kr!!!
Det var godt nok dyrt for en times arbejde + kørsel og en rulle ALU tape.
Udover at der på regningen var faktureret ISOVER Lamel til 767,68 (mærkeligt beløb) var der en uspecificeret post på med betegnelsen BP Iso lydende på 3238,20.
Så er det at man tænker: hvor pokker kommer det beløb fra?
Men så et det da godt, at vi har GOOGLE.
Det viser sig, at BP iso Aps Teknisk isolering , er et firma i Kolding. Det skulle åbenbart være herfra, at de ovenstående posteringer stammer fra.
Der er posteringer for Tekniker timer incl. kørsel på 719,09 og ALU tape til 24,51.
Det svarer meget godt til omfanget at det arbejde vi så blive udført, så det valgte vi at betale, samtidig med at vi både skriftligt og mundtligt gjorde Dansk VVS og Klima A/S opmærksom på, at de to andre posteringer kunne vi ikke godtage, samt at vi meget gerne vil have beløbet fra BP iso specificeret, og at jeg forventede en tilbagemelding.
Der skete imidlertid det, at Dansk VVS og Klima havde fået firmaet EQUITY til at stå for opkrævningen
af det beløb, som vi ikke kunne godkende , med rykker gebyrer og trussel om inkasso, samt yderligere omkostninger.
Men stadig ingen tilbagemelding fra Dansk VVS og Klima, jo de skrev, at de havde sendt en kopi af min seneste henvendelse til BP iso!!
Vi har valgt at betalte restbeløbet, da vi ikke orker at have en evt inkassosag kørende.
Hvis vi havde fået et arbejde udført, som som stod i rimelig forhold til regningen, havde der ikke været noget problem, men det er absolut ikke tilfældet.
Vi venter stadig på en forklaring på, hvordan Dansk VVS og Klima og BP iso er nået frem til beløbet på denne regning.
Er det mon sket i et fint samarbejde???
Så 0 stjerner til Dansk VVS og Klima og måske til BP iso.
Jeg kan ikke angive nogen dato for oplevelsen, da den strækker sig over en længere periode.
Opdatering den 4/8 2023:
BP iso har på henvendelsen angående af vores klage over størrelsen af regningen på det udførte arbejde svaret, at de desværre ikke kunne redegøre for den tid der var brugt på arbejdet hos os.
Årsagen skulle være, at de havde skiftet til et andet gps system fra midten af april, og de ikke var i stand til at genkalde data fra tidligere. (Står i et svar fra BP iso til Dansk VVS og Klima, som jeg har på mail)
Et tilfældigt sammenfald??
Jeg har flere gange skrevet mail til Dansk VVS og Klima og bedt om tilbagemelding angående mine indsigelser mod regningen.
Men jeg får intet svar!!
Så kan man jo tænke sit angående de forretningsmetoder som Dansk VVS og Klima og BP iso anvender.
Tilsvarende metoder kan man jo se I tv på DK Kontant.
Jeg vil meget kraftigt pointere, at det ikke er beløbets størrelse, der har nogen betydning.
Vi kan sagtens undvære de ca 6000 kr, som det har kostet. Det betaler vi gerne når det svarer til omfanget af det arbejde, der er blevet udført, men det gør det absolut ikke i dette tilfælde.
Men nu har de jo fået deres penge, så for dem er resten jo fuldstændig ligegyldigt.
Så tænk jer om inden I laver aftaler med Dansk VVS og Klima eller BP iso.
Slut

Svar fra Dansk VVS & Klima
Laver de fejl, gør de alt for ikke at betale...
Jeg kontaktede Dansk VVS og Klima i 2022 ifb med skift af energikilde til varmepumpe. Deres energirådgiver var rigtig god at tale med, og vi valgte derfor at benytte os af deres service. Ingen problemer - indtil videre.
Til gengæld begyndte postyret, da den oprindelige kontaktperson, som solgte os vores løsning, forlod firmaet. Dansk VVS og Klima har åbenbart ikke formået at sørge for en ordentlig overlevering til tilbageværende medarbejdere, og med den behandling vi har fået, lader det til at de synes deres kunder skal bøde for deres ringe kommunikation og projektstyring.
Da man i øjeblikket kan sælge sit brugte gasfyr og varmtvandsbeholder, så længe det er af nyere dato og i god stand, havde vi en aftale med vores oprindelige kontaktperson om, at montørerne skulle lade det stå. Vi finder efterfølgende ud af, at montørerne har taget hele molevitten med, bortset fra nogle rørdele. Fra firmaets side påstår man, at "Det vidste man ikke.", "Det var ikke blevet skrevet nogle steder", og i øvrigt at "Vi kunne jo bare have sagt noget". (Jo tak, jeg havde travlt med mit arbejde og mit fokus lå ikke på at skulle holde deres montører i ørerne. Det regnede jeg med de godt selv kunne finde ud af). Med andre ord vælger man at beskylde sine kunder i stedet for at tage ejerskab for sine fejl. Vi havde undersøgt markedet på forhånd og regnede med at kunne sælge fyret samt alt tilhørende til ca. 5.000 kr., men i et forsøg på at være fair foreslår vi, at de tager 2.000 kr. af vores endelige regning (altså endda inkl. moms) så vi kan lukke sagen og komme videre, når nu de har frataget os muligheden for at sælge vores brugte ejendele. Stadig vælger man at være påståelig, og truer endda med prisstigninger på en revideret regning. Absolut ikke god stil.
Ydermere har vi nu et efterslæb i form af murerarbejde der skal ordnes, da vores trappetrin ind til vores bryggers er blevet beskadiget. Dette afviser de også blankt at have været årsag til, selvom det var dem der slæbte en 100+ kg tung enhed ind af vores dør og skaden ikke var der før de kom. Til gengæld vil de meget gerne skyde skylden på vores elektriker, som hverken har skulle bære tunge ting ind af døren, grave i jorden eller haft behov for at opholde sig på trappen i de fire timer han var på lokationen. Samtidig med dette fandt de det tilmed passende at påpege over telefonen, at montøren var ”blevet stiktosset” over at høre, at vi havde nævnt at vores trin var blevet beskadiget under installationen. Jeres montørers vrede er ikke jeres kunders ansvar. Vi er enige om, at de nok ikke har gjort det med overlæg men af samme grund tilbød vi også, at I refunderede fire af jeres montørtimer, som kompensation for at vi nu skal betale en murer for fire timers arbejde. Det mente vi var et rimeligt kompromis på trods af, at vi stadig sidder tilbage med besværet og den efterfølgende regning. Men det tegner yderligere et billede af at man ikke er interesseret i rimelig forhandling.
Jeg havde tillige fornøjelsen af at blive talt til som om jeg var åndsvag af en montør der, på andendagen af installationen, hårdnakket påstår at det var vores ansvar at anskaffe os et såkaldt CAN-BUS kabel. Dette var en del som vi måtte bede vores elektriker om at skaffe samme dag, for at kunne komme videre med installationen. Denne information har vi på intet tidspunkt fået, men igen er der tilsyneladende en kultur om ansvarsfralæggelse da man påstår, at ”Det havde de også sagt dagen før” (vi er to voksne mennesker der burde have hørt det og ingen af os kan huske det).
Da jeg modtager den endelige faktura fra Dansk VVS og Klima står CAN-BUS kablet også på - en klar indikation om at det altså aldrig har været noget vi skulle tage os af, eller betale elektrikertimer for, at få vores elektriker til at tage sig af.
Dansk VVS og Klima har kostet os op mod 7.000 kr. i ren efterslæb og tabt fortjeneste, og har ikke på noget tidspunkt været interesseret i at mødes på midten. De vil tilsyneladende hellere tvære deres egen værdighed rundt i sølet, end at miste penge af nogen art - også selvom man forsøger at finde en rimelig løsning.
Jeg kan ikke anbefale nogle at bruge dette firma. Ingen tvivl om at nogle af dem er kompetente til deres kerneopgaver, men skulle de komme til at lave fejl, der ender med at koste dig, kommer de ikke til at indrømme noget. De har, på alle tidspunkter i vores skriftlige kommunikation, påvist at de ikke er villige til at forhandle om noget som helst - også selvom de har været årsag til skader eller direkte har fjernet ejendele uden tilladelse.
Temmelig grelt at man mener det er en værdig måde at drive firma på.
Her på fjerdedagen er vi stadig i dialog omkring vores regning. Man har valgt at kreditere selve CAN-BUS kablet, men alt andet afviser de fortsat blankt med tesen om at det ikke var deres fejl.
Mega god service
Mega god service, dygtige og kompetente medarbejder. Kan klart anbefales 👍

Fin men dyr service
Min lunkne anmeldelse skyldes ikke kvaliteten af arbejdet, men den pris, jeg måtte betale for det. Jeg mener, at Dansk VVS og Klima har taget alt for høj en pris for diverse hardware, der blev indkøbt til at løse opgaven. Desuden kom jeg også til at betale for ekstra tid forbrugt på opgaven, som skyldtes en fejl fra deres side.
Jeg betalte således 1.479 kr. for en gulvvarmeshunt, der andre steder koster 452 kr. og 2.969 kr. for en cirkulationspumpe til 1.987 kr. I alt har jeg altså betalt 2000kr. eller ca. 80% mere for disse varer end de kan købes til inkl. fragt i danske webshops. Jeg er klar over, at det ikke kan forventes, at de trawler nettet for de bedste tilbud, men omvendt kan man vel forvente, at et forholdsvis stort VVS firma er gode kunder hos leverandørerne og derfor får varerne til fornuftige priser.
Derudover kom jeg også til at betale for 2x kørsel pga. en fejl fra deres side. Nærmere bestemt blev et problem ikke afhjulpet ved første besøg på trods af, at jeg beskrev det for blikkenslageren. Efterfølgende kontaktede jeg derfor Dansk VVS og Klima, som sendte ham uden på et andet besøg. Her skal det bemærkes, at der var tale om et helt banalt problem (defekt termostat), som det var nemt at gennemskue løsningen af. Derfor kom jeg til at betale to timers arbejde for en opgave, som blev løst på under en time. Jeg har derfor konkluderet, at jeg også har betalt for kørslen til andet besøg, men det burde jeg efter min mening ikke, da problemet burde være afhjulpet ved første besøg.
Jeg har været i kontakt med Dansk VVS og Klima vedr. ovenstående, men de anerkender ikke mine synspunkter.

Svar fra Dansk VVS & Klima
Hold jer fra det der firma
Hold jer fra det der firma. han overholder ikke aftaler
derefter går han efter folk.

Svar fra Dansk VVS & Klima
Havde besøg af virkelig kvalifiserede…
Havde besøg af virkelig kvalifiserede og flinke folk, nu har vi igen et toilet der virker, kan anbefales
Super godt arbejde i god kvalitet og…
Super godt arbejde i god kvalitet og leveret når det passer ind i projekterne
Firmaet har udført forskellige arbejder…
Firmaet har udført forskellige arbejder hos os og vi er udmærket tilfredse med udført arbejde.
De har ja-hatten på og vi vil til hver en tid indhente tilbud fra dem igen hvis vi får behov for den slags assistance!
Super arbejde og god service
Har fået monteret varmepumpe som lever op til forventningerne og service efterfølgende blev udført samme dag vi ringede.
Den eneste ‘reklamation’ vi har oplevet, er at kontakte jer.
Jeg tilslutter mig min mand, Mads Nonbo’s anmeldelse. Og kan dog tilføje følgende:
Den eneste ‘reklamation’ vi har oplevet, er at kontakte jer.
Vi undres stadig over at regningen kommer gennem dette firma, da vi ikke har rekvireret specialisten gennem jer - og fordi I stod for det i sommers, er det jo ikke ensbetydende med at det skal fortsætte ved fremtidige aftaler. Især ikke når vi egentlig ikke kontakter jer i denne omgang. Og hvis det er tilfældet at vi ikke kan benytte specialisten udenom jer, bør vi informeres om dette ved rekvirering.
Desuden er vi på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på lønning fra hjemmet og retur. Én helt anden ting er kilometer penge, det er hvad det er, og selvfølgelig skal man lønnes for den tid man bruge i kundens hjem - hvilket var knap to timer i dette tilfælde. Specialisten informerede så venligt om at han havde flere kunder i Odense den dag, så I har da tjent godt, for alle har vel betalt fra hans hjem og retur. Og igen, uanset om vi var vidende om at han var fra trekantsområdet, er vi på INTET tidspunkt informeret om en timeløn på 799kr fra hjemmet og retur.
Vi synes på ingen måder det er en selvfølgelig at specialisten sender jer regningen, for uagtet om vi har benyttet dem tidligere via jer, så var det ikke tilfældet denne gang.
Mht kundepleje - vi har aldrig bedt om det, og de 2 x 500kr er jo fuldstændige ligegyldige i disse regninger. Du kan få dem hvis du vil - men det har du vel medregnet i prisen, hvorfor regningerne var så dyre?
Og mht den elkedel - så var det efter at I havde været her at der ikke var mere varmt vand, hvorfor vi selvfølgelig ikke vil betale for leje af denne når fejlen lå hos jer.
Håber du har held med dit Facebook opslag, for det er tydeligt på trustpilot at andre har samme oplevelse af dig, som vi.
Høj service og imødekommenhed.
Høj service og imødekommenhed.
De gør hvad de lover og er alligevel fleksible når det er nødvendigt.
Har fået lavet jordvarme og må sige at…
Har fået lavet jordvarme og må sige at den løsning der er lavet er til 🌟🌟🌟🌟🌟
Super kompentente medarbejdere og dukker op til aftalerne 👍👍
Godt firma der holder sine aftaler
Godt firma der holder sine aftaler, priser mv.
Vi har brugt dem mange gange og har altid været meget tilfredse.
Hold jer fra dette firma
Jeg har også været så uheldig at ryge i kløerne på Jess Mørk. Hans firma Dansk VVS & Klima, tidl. Fyns vvs & klima.
De har været ude og lave noget på min varmepumpe i sommers, da jeg ikke havde noget varmt vand. Det endte så med at koste 21.000kr. Dvs 3.000kr mere end vi aftalte.
Her efter er mit strømforbrug blevet galoperende højt! Og stadig er!
Vi har haft kontakt til en “Specislist” - han har været ude og kigge på den over 2 gange - 1. Gang, knap 45 min var han der, 2. Gang knap 35 min. “Den virker fint” siger de. Men mit strøm forbrug er stadig det samme som 2 husstande.
Så sender Jess en regning på 9000kr for 7 timers arbejde + kører penge. Han mener ikke det er forkert at fakturere 800kr i timen, og 7 timer for knap 2 timers arbejde, og der er ikke blevet informeret om lønning fra ‘specialisten’ hjemadresse og hertil + retur. Desuden undres vi over at regningen kommer fra Jess, når vi ikke har bestilt ‘specialisten’ gennem ham.
Jeg kunne blive ved og ved…
For Guds skyld aldrig, aldrig ring til Jess Mørk.

Jordvarme installation
Jeg har fået installeret varmepumpe. Jeg har selv stået for nedgravning af slanger. Gasfyret er nedtaget og Bosch varmepumpe instlalleret. Fungerer rigtigt godt.

Svar fra Dansk VVS & Klima
Super service. Varmepumpe installation.
Vi har fået installeret jordvarmepumpe. DVK kom til aftalt tid og installerede varmepumpen med de udvidelser som blev specificeret. Anlægget blev reguleret ind og kører perfekt.
-Michael

Svar fra Dansk VVS & Klima
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.