Dansk Pomeranian Anmeldelser

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Helt fantastisk

Helt fantastisk at hente en pomeran ved Ole. Man kan bare mærke, hvor søde, dejlige og sociale hans hunde er. Masser af tid til at tale om lige hende man har købt og samtlige hunde er så velopdragne og velafbalancerede og man kan mærke hvor glade de er. Ikke sidste gang jeg anbefaler at købe ved ham. Har købt en ved ham og det er en helt fantastisk hund, som vi elsker over alt på jorden. Ærgerligt man kun kan 5 stjerner, for han fortjener alle de stjerner der findes. Kan kun anbefale at handle med Ole. Får man chancen for at få en Pome derfra, så grib den

11. januar 2026

Anbefales!!

Jeg mødtes med Ole i går, for at se på den skønneste lille hvalp.
2 dage forinden kontaktede jeg ham, og han var hurtigt til at svare grundigt på ALLE spørgsmål jeg havde.
Efter vores møde i går, og en underskrevet kontrakt, kan jeg nu se frem til at hente min søde hvalp om 2 uger! Da jeg skal på ferie tilbød han at passe den for mig. Finder man bedre service? DET TROR JEG IKKE!!😍

Jeg er meget tryg i købet af hunden, og glæder mig som et lille barn til at få min skønneste lille mus om 2 uger (2 uger der føles som 100 år)😇

3. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har købt den skønneste lille hvalp…

Vi har købt den skønneste lille hvalp hos Ole.Allerede ved første samtale følte jeg mig i gode hænder og vidste med det samme det var her vi skulle have en lille pelsbold fra.Dimon er den skønneste,nysgerrige,kærlige og frækkeste hvalp man kan finde .Han gør vores liv til en fest hver dag og glæder mig til af have ham mange år endnu

27. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi skulle egentlig først have en hund…

Vi skulle egentlig først have en hund om et års tid - men så fandt vi Theo hos Dansk Pomeranian. En super seriøs kennel, som yder en stor service og indsats for efter vores opfattelse, at skabe gode sunde hunde med et dejlig sind. Og det er præcist hvad vi har fået. En nu 4,5 mdr skønling, nysgerrig, kærlig og med krudt bagi. Alligevel ganske lærenem og vi glæder os til at kysse og kramme ham i mange år fremover.

21. juli 2025

Pomeranian Baby

Hej
Whoever read this I hope you will understand:)
We lost our dog a pomeranian as well and the we search a lot of dog minders and thankfully we found this breeder that is really good at handling dogs they are well cleaned and proper grower for pomeranian I love how they explain to us how the dog should orpuppy and whats the donts and dos for the puppies. Even though I knew how to do it but still theres some advices that its new to me and it works. We are happy and lively again now since we bought a puppy to Ole :)

24. mai 2025

Fineste rene POMERANIAN HVALPE

Vi købte for et år siden den skønneste fine pomeranian hos Dansk Pomeranian i Vojens.
Aldrig har vi fået så skøn en velkomst♥️♥️Bedste mennesker at købe af♥️♥️
PARRET er helt igennem FANTASTSKE og deres vidunderlige hvalpe er meget smukke de fineste reneste POMSER

5. mai 2025

Elsker min lille pige :)

Jeg har købt en lille pomeranian og den er så skøn, kælen og dejlig. Tak for al hjælp og for hurtig besvarelse af spørgsmål. Jeg elsker hende højt allerede:)

12. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har købt min drømme hund hos Ole og…

Har købt min drømme hund hos Ole og hele oplevelsen har været perfekt har aldrig følt mig så tryg i at købe noget som helst bare at se hvor godt hundene har det og hvor glade de er, alle mine spørgsmål blev besvaret og mega fedt at man for reminder med hvornår de skal til dyrelæge igen osv…. Vi har fået den mest fantastiske hund som bare er glad og med masser gå på mod kunne ikke være mere lykkelig tak for ham.
Kan kun anbefale alle hvis de er interesseret i pomarinen at købe en hos dem

3. mai 2025

Ny familie medlem

Vi har her til aften hentet den dejligste lille dreng ved Ole Johan og Tania. Han er så kærlig og opsøgende.
Vores lille pomeranian deler villigt ud af kærlighed og kys.

Fik en fin vejledning ved Ole Johan, vi så de voksne hunde og deres temperament. Deres hunde virker rolige og harmoniske. Deres hunde opsøgte os og var glad for at blive nusset.

Vores lille dreng virker allerede tryg ved os, så man er ikke i tvivl om at han er vant til at blive håndteret og kommer fra et harmonisk hjem.

Tak for at vi måtte købe den lille guldklump.

3. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har købt min hvide pomeranian her.

Har købt min hvide pomeranian af Ole Johan og Tania. Er så lykkelig over den beslutning. Det er tydeligt at min hvalp kommer fra et varmt hjem, hvor de får en god opvækst i et rent hjem, god kost, omsorg osv.
Ole Johan og Tania er meget troværdige, hjælpsomme, tålmodige, forstående, rare og helt nede på jorden. Ole Johan giver sig god tid til at besvare spørgsmål og de ved begge to meget om racen.
Det var en god tryghed at man fik tid (dage) til at overveje sit køb. Jeg har stadig kontakt med Ole Johan og Tania efter købet og det viser bare at deres firma er mere ind en forretning. Det er tydeligt at det er deres passion og at de brænder for det.
Jeg er dem evig taknemmelig, for den vidunderlige hvalp som beriger mit liv hver dag.
Det skal lige siges at jeg selv er meget perfektionistisk, forsigtig og krævende i forhold til hvad jeg vil have. Så du kan trygt købe din nye hvalp her.

Jeg kigger lidt efter en hvalp mere - men den skal være en speciel farve. Her har Ole Johan også prøvet at hjælpe mig med at finde en hvalp - så han tænker ikke kun på sit eget firma, men hjælper faktisk også sine kollegaer. Jeg har kun rosende ord. -Professionel avler, 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har fået den smukkeste hvide…

Vi har fået den smukkeste hvide Pomeranian med blå øjne fra Ole og Tatiana. Det kan klart anbefales at købe sin hvalp fra dem. Han er sund, rask og man kan mærke han har fået masser af kærlighed fra hans hjem. De er meget professionelle og ved alt om den lille race Pomeranian, så man er i trygge hænder hos dem. Vi er meget glade og 100% tilfreds med vores køb af hvalp fra dem.
5 store stjerner herfra 🌟
1000 tak for en dejlig hvalp.

Kh Maria Sol Atlander

17. april 2025

Super opdræt af pomeranian

Allerede fra første opkald hvor vi stillede nysgerrige spørgsmål, til første møde med de små hvalpe i hjemmet, var Ole og Tania to fantastiske mennesker som var behjælpelige med at svare på alle spørgsmål.

Den dejlige hvide skønhed vi fik med hjem, var rolig, legesyg, og den skønneste hvide pomeranian, hvor vi ved selvsyn kunne konstatere at hun kom fra et godt hjem fyldt med kærlighed til hundene.

At De ovenikøbet kører på tværs af landen for at aflevere hende til os, vidner om et stort servicegen, og at de ønsker det bedste for deres hvalpe.

Vi kan kun på det allervarmeste anbefale dem som stedet hvor I køber jeres næste hund!

14. desember 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv