Raske og presise svar
Raske og presise svar.
Godt pakket forsendelse, som inneholdt det jeg hadde betalt for. :)

Svar fra Danam Antik
Vi er en onlinebutik med 2 butikker. Den ene med Sølv og Guld beliggende centralt i København, der er specialiseret i køb og salg af skandinavisk sølv, porcelæn og smykker. Med henblik på videresalg indsamler og køber vi gerne Georg Jensen og Hans Hansen korpussølv, smykker og bestik, Flora Danica, porcelæn og stentøj fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl, Bronzefigurer og anden bedre unika. Den anden butik på Østerbro har vi vores Porcelæn, Glas og Varia. Der vil man kunne købe alt vi har på hjemmesiden, som ikke er Sølv, Guld og Flora Danica. Men man vil kunne sælge alt hvad man måtte have til salg, også guld og sølv. Men der vil ikke være salg af guld og sølv på adressen. Kommer man udefra København for at sælge varer, vil denne butik være den letteste at komme til og der er gratis parkering. Søger du noget bestemt, men kan ikke finde det på vores hjemmeside, så send os en e-mail med din forespørgsel samt dine kontaktoplysninger og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe.
Store Kongensgade 76, 1264, København, Danmark
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Raske og presise svar.
Godt pakket forsendelse, som inneholdt det jeg hadde betalt for. :)

Svar fra Danam Antik
Jeg er fornøyd med kommunikasjon og at pakken ble sendt relativ rask og rett hjem

Svar fra Danam Antik
Svært god service og rask levering til Norge.
Takk.

Svar fra Danam Antik
Hurtig levering. Varen (vasen) var i hel og fin stand og i overensstemmelse med foto og beskrivelse på hjemmesiden.
Danam Antik har utrolig fine ting, en flot internetside og handelen er ukomplisert. Varen kom fort og godt pakket in til mål! Tusen takk!

Svar fra Danam Antik
Raske til å svare, pakker varen meget godt og sender raskt. Trygg og hyggelig handel.