Lægen Haytham Al-Tayar er super dygtig og flink. Han er meget behagelig at snakke med og stille spørgsmål til. Man føler sig tryg og i gode hænder, han tager ingen chance og tager alle de nødvendige... Vis mer
Kirurgisk klinik Valby
Jeg har fået fjernet åreknuder over tre gange og alt har bare gået så godt takket være den meget profektionelle læge. Han er meget effektiv og behagelig så jeg bliver ikke bange for noget.Persona... Vis mer
Jeg valgte privat, da jeg skulle have lavet en gastroskopi og lider frygtelig af angst. Og tit føler tingene går lidt for hurtigt i det offentlige. Allerede fra jeg ringer, bliver jeg mødt af... Vis mer
Jeg er så glad for at jeg valgte Dankirug. Jeg var virkeligt nervøs og bange, fordi ALLE jeg havde hørt sagde at indgrebet gjorde ondt, men sygeplejerskerne og lægen var så søde og beroligende!. Havde... Vis mer
Sdr Fasanvej 90, 1.th., 2500, Valby, Danmark
- mail@kirurgiskklinikvalby.dk
- dan-kirurg.dk
En ikke særlig rar undersøgelse
En ikke særlig rar undersøgelse, men lægen Sami var utrolig rar, nærværende og rolig. Mine bedste anbefalinger.
den mest fantastiske nærværende læge
den mest fantastiske nærværende læge , jeg følte mig i de bedste hænder , kan varmt anbefales
Super professionel specialist med et…
Super professionel specialist med et dejligt personale.
Undersøgelser gennemføres så man som patient føler sig i meget trygge hænder. Afsluttende analyse og feedback er virkelig brugervenlig og samtidig kvalificeret.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
I experienced a smiling and positive…
I experienced a smiling and positive staff, and the the most caring and competent doctor. I strongly recommend him.
Kunne sagtens have givet mere en 5…
Kunne sagtens have givet mere en 5 stjerner, oplevet positiv smilende personaler, og lægen var den mest omsorgsfulde og kompente læge jeg har mødt, vil varmt anbefale ham til alle jeg kender. ❤️❤️❤️
Sami Asadzadeh, super dygtig og venlig kirurg
Sami Asadzadeh er dygtig, venlig og til stede. Kan kun anbefales
Professionel og behagelig behandling
Professionel og behagelig behandling. Kan klart anbefales.
Det var en virkelig behagelig måde jeg…
Det var en virkelig behagelig måde jeg blev behandlet på af lægen ,han forstod som dem eneste læge hvor stort et problem min sygdom er ,følte mig super velkommen og virkelig hørt og forstået, så han skal have max antal stjerner, super venlig måde han var på over for mig
Utrolig god behandling og meget…
Utrolig god behandling og meget pædagogisk og rolig kirurg
Endnu engang tusinde tak for en god og…
Endnu engang tusinde tak for en god og særdeles professionel oplevelse.
Jeg fik foretaget en kikkertundersøgelse af tarmen. Ved tidligere tilsvarende undersøgelse har jeg oplevet forfærdelig smerte og ubehag, men Sami lykkedes, ved sin rolige og rare facon, at berolige mig og undersøgelsen forløb uden nævneværdige gener - og TUSINDE TAK FOR DET !
Jeg kan til enhver tid anbefale Kirurgisk Klinik i Valby. Her er man i de bedst tænkelige hænder !
Med venlig hilsen
Susanne Wilstrup
Har været hos Sami to gange
Har været hos Sami to gange. En meget empatisk og kompetent kirurg. Og god atmosfære i klinikken. Mvh Babar
Jeg kan desværre ikke finde noget
Jeg kan desværre ikke finde noget, der kan gøres bedre.
Jeg følte mig mødt, atmosfæren på klinikken er venlig, imødekommende og afslappet.
En særlig tak til Sami for hans dygtige, informative, rolige og professionelle måde at være/ arbejde på.
Alt fungerede.
Venligst Lene Gahms Henriksen
Blev hørt og forstået!
Blev hørt og forstået!
Tak Sami Asadzadeh for at give tryghed og ro omkring besøg og efterfølgende undersøgelse. Mine bedste anbefalinger til din klinik
Stort tak til Sami Asadzadeh nu jeg ikke bange mere.
Stort tak til Sami Asadzadeh, for en fantastisk tryg og god behandling der gjorde en ellers (ganske urart undersøgelse) som jeg har prøvet en del før til en jeg nu ikke er angst for mere (gastroskopi). Jeg vil varmt anbefale Sami og hans dygtige stab til alle. Hilsen Sus Wilstrup
Kæmpe anbefaling
Allerede fra jeg ringer, bliver jeg mødt af venlig og kompetent personale.
Undersøgelsen kan her foretages nasalt (hvis der er plads) og det gjorde mig mere tryg, i dagene optil.
Undersøgelsen er ikke rar, men Sami Asadzadeh, er simpelthen så rolig, sød, omsorgsfuld og kompetent. Og sygeplejerskerne ligeså. Tak!
Som jeg sagde på vejen ud: " Jeg håber aldrig jeg skal se dig igen". Men skulle uheldet være ude, så vælger jeg Dankirug igen!
I disse tider er tid og omsorg bare mangelfuldt, men det finder du her!
Professional and great patient care
I was incredibly nervous for a Gastrocopy but the team were incredible, they made me feel at ease and reassured me they and I were in control and nothing would happen. The procedure was very fast. I can highly recommend them for their professionalism and patient care.
Rigtig god oplevelse, jeg kan varmt anbefale Dankirug
Jeg var inden for at få lavet en koloskopi.
Alle var utroligt venlige.
Læge havde god tid til at snakke med mig, og høre baggrunden for min henvisning, og brugt god tid til at forklare proceduren, og hvad der skulle ske. Der var helt styr på proceduren, smert lindring gik helt perfekt. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.
Tryg, venlig og kompetent behandling
Jeg kom med maveproblemer og oplevede meget venligt og imødekommende personale. Jeg følte mig straks meget tryg ved lægen og blev undersøgt grundigt først med ultralyd og derefter koloskopi. Det hele foregik så jeg følte mig rolig og helt tryg under hele forløbet. Efterfølgende har jeg fået svar på biopsierne og lægen gav sig god tid til at forklare resultaterne i telefonen.
Jeg kan klart anbefale stedet.
Meget professionelle og stor…
Meget professionelle og stor tryghedsfølelse.🙏
Blev opereret helt forkert!!
Blev opereret helt forkert, og jeg er nu kommet til en anden kirurg, som synes det lød virkelig underligt, at han gjorde det på den måde, som han gjorde. Min læge så på såret efter operationen og sagde også det var gjort forfærdeligt. Anbefaler ikke!
Blev opereret for nedgroet negl. Jeg sagde at jeg havde en tendens til nedgroet negl på storetæerne, og at jeg havde fået samme operation på min anden storetå et andet sted. Derfor ville jeg gerne have, nu hvor jeg alligevel skulle have en operation for nedgroet negl på den anden tå, at han jo så kunne gøre, så begge negle på tæerne var lige brede.
Han skar så slet ikke langt nok ned, så han fjernede ikke hele neglepladen (man skal normalt fjerne hele neglepladen også under huden nedenunder neglen, så den ikke gror ud igen, i den side de har skåret af). Dette er dømt til at fejle, da min negl efterfølgende groede op og direkte ind i huden igen. Rent smertehelvede! Dette er altså ikke meningen og IKKE den normale procedure!