Godt udvalg. Gode varer og hurtig levering. Da jeg ikke modtog track and trace nummer, skrev jeg til dem og fik hurtigt svar, med nummeret. Har handlet her flere gange og er super tilfreds hver gang... Vis mer
Selskapet har svart
I den seneste tid er mine sociale medier flydt over med reklamer fra forskellige firma af denne slags. Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fu... Vis mer
Selskapet har svart
Bedste sted at handle vapes, brugte nogle andre før som altid havde bøvl med at sende deres varer, her har jeg aldrig haft problemer 👌🏻👌🏻👌🏻
Selskapet har svart
Helt igennem en fantastisk smag
Selskapet har svart
DampAmok er en dansk webshop med fokus på populære vape produkter til markedets bedste priser. Vi arbejder målrettet på at tilbyde hurtigst mulig levering, et godt udvalg og en kundeservice, der er blandt de bedste i branchen. For os handler det om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at handle online fra bestilling til levering og hjælp efter købet.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gode Vapes til billige penge og hurtig levering.

Svar fra Damp Amok
Hurtig levering samt fantastiske produkter til en god pris 🫶🏻 Ikke sidste gang jeg bestiller 😁

Svar fra Damp Amok
Nok den hurtigste kundeservice til at svarer.

Svar fra Damp Amok
Har bestilt utallige gange herfra, alle mine pakker har dukke op uden nogen problemer

Svar fra Damp Amok
Oplevet uheld med min pakke, jeg havde et svar og løsning på kort tid 😊

Svar fra Damp Amok
Rigtig gode produkter og rigtig god service Damp amok har.Damp amok er hurtig til at svare tilbage hvis man har spørgsmål,så en rigtig god oplevelse hos damp amok.

Svar fra Damp Amok
Altid hurtig og korrekt levering.
Er fuldt ud tilfreds.

Svar fra Damp Amok
Lever op til mine forventning, en glad mand! 👍

Svar fra Damp Amok
Svært at finde en god sælger til disse ting, men lavede en bestilling på 1000 kr og håbede på det bedste, og de leverede faktisk.
Gode produkter uden fejl og billige.

Svar fra Damp Amok
Hurtig levering,2 dage. Nem og overskuelig hjemmeside. Køber helt sikkert igen hos dem.

Svar fra Damp Amok
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.