Dakreparatiebedrijf Anmeldelser

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Barslechte ervaring met deze dakwerker!

De asfalteringswerken die uitgevoerd zijn, zouden normaal gezien 15 à 20 jaar moeten meegaan. In werkelijkheid begonnen de problemen al veel vroeger. Er werden fouten gemaakt bij de uitvoering, zoals het aanbrengen van een nieuwe laag bovenop 'twee bestaande oude lagen' waar al water onder zat. Bovendien werden de nodige dichtingen rond de schoorsteen en het glazen platform niet correct uitgevoerd. Het gevolg laat zich raden: opnieuw vorming van waterbobbels en insijpeling.

Na amper 8 jaar mochten we vaststellen dat alles opnieuw moest gebeuren. Uiteindelijk moesten er drie lagen verwijderd worden en diende het volledige dak opnieuw vernieuwd te worden. Dit is compleet onaanvaardbaar.

Wat het nog erger maakt, is de houding van de zaakvoerder. Hij kwam zijn aandeel en verantwoordelijkheid totaal niet na. Afspraken werden telkens uitgesteld omdat het “niet paste” en hij stuurde gewoon zijn kat bij de voorgestelde datum. Uiteindelijk waren we genoodzaakt om iemand anders vanuit de hoogdringendheid te laten komen om de schade te herstellen.

De tienjarige aansprakelijkheid was nog niet verstreken, dus dit viel normaal onder garantie. Toch weigerde de zaakvoerder zijn verantwoordelijkheid op te nemen en ontkende hij de duidelijke structurele fouten en ontkende wederom ook de uitgevoerde werken. Deze werkwijze en klantgerichte houding heeft mijn grootoom hem toen niet aangeleerd. Beschamend hoe dit nu in de praktijk wordt uitgevoerd.

Zeer betreurenswaardig dat een firma op deze manier werkt en omgaat met klanten. Ik raad een samenwerking met deze zaak ten stelligste af!

6. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

vergelijk offertes

Tip!!
vraag ALTIJD min.2 offereten aan bij verschillende dak bedrijven.

Gespecificeerde offerte op PAPIER van materialen per klus, wat reparatie inhoud, incl.btw een deeltje afschrijving/voorrijkosten en arbeidskosten (te googlen op gem.dakdekkers uurloon) een goede dakdekker weet zijn arbeid goed in te schatten.

zo heb je een beter inzicht of je offerte wel een goede prijs kwaliteit verhouding heeft.

reviews alleen zijn niet altijd genoeg.

1. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwaliteit, goede prijs, vaklieden

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Hebben onze beide dakkapellen van nieuwe bitumen voorzien, nieuwe afvoeren en Alu hoekprofielen.
Verder ook schoorsteen opnieuw ingevoegd en alle lood vervangen.
Nokpannen weer goed vast gezet.
Ze ondekten dat er ook nog een aantal panlatten rot waren en die ook direct vervangen.
We kunnen er weer jaren tegen.
Vriendelijke vaklieden, harde doorwerkers en alles keurig opgeruimt.
Dit alles ook voor prima prijs.

7. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Betrouwbaar vakwerk

Altijd lastig om een betrouwbaar en vakkundig bedrijf te vinden voor een dakreparatie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik met Dakreparatiebedrijf een top ervaring heb gehad. Twee lastige reparaties, een dakkapel in slechte staat en een plat dak dat door achterstallig onderhoud verrot was. Beiden weer zo goed als nieuw. Betrouwbare klantvriendelijke vakmensen. Ik ben een kritische klant en niet snel tevreden vanwege slechte ervaringen met verbouwingen aan ons huis maar dit vond ik top. Pro-actief, goed adviserend en meedenkend, goede prijs stelling. Vakmensen met jarenlange ervaring maken het verschil!!!

16. juni 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv