Trekhaak koffer gehuurd, prima bevallen. Op 2e pinksterdag gesloten maar ik kon toch de koffer ophalen, goede service.
Selskapet har svart
Aanvankelijk zouden wij met een vrij grote stationwagen op wintersport gaan, maar door een technisch mankement moesten we redelijk ‘last-minute’ uitwijken naar een hatchback. Dus naarsti... Vis mer
Selskapet har svart
We hebben heel goed advies gekregen bij de keuze van de dakkoffer. We kregen steeds een snelle reactie en konden makkelijk afspraken maken. De dakkoffer werd snel en netjes geplaatst. Hele fijne ervar... Vis mer
Selskapet har svart
Dakkofferverhuur.nl Uw vakantie begint bij ons! Geen plek meer in de kofferbak? Kinderen ingeklemd tussen de bagage? Geen zicht meer door de achteruitkijkspiegel? Herkenbaar? Bij Dakkofferverhuur.nl huurt u eenvoudig een dakkoffer waarmee u veilig, comfortabel en ontspannen op reis gaat. Wij verhuren hoogwaardige dakkoffers van het merk Hapro, in formaten van 300 tot 600 liter – voor elk type vakantie en voertuig. ✅ Altijd gratis hulp bij montage en demontage ✅ Ophaal- en retourdag samen als één dag gerekend ✅ Ruim aanbod, persoonlijke service Meer ruimte, meer gemak. Dakkofferverhuur.nl Zo begint de vakantie écht ontspannen.
Dorpsstraat 59, 5472 PJ, Loosbroek, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed materiaal en goede service!
Ruime keuze en en veel flexibiliteit in het maken van afspraken voor het ophalen en terugbrengen van de gehuurde materialen

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Fijne service en een flexibele instelling.
Zeker voor herhaling vatbaar

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Top! Flexibel, professioneel en leuk geprijsd.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Super aardig geholpen. Snel en goed. Materiaal uitstekend.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Goede ervaring met het huren en contact. Koffer wordt ter plekke voor je gemonteerd.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Super vriendelijk en snel geholpen. Ook het helpen met de dakkoffer op de auto zetten geen enkel probleem!
Goede en nette kwaliteit koffer. Komende wintersport boek ik zeker hier mijn dakkoffer weer!

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Super service. Duidelijke afspraken en goed materiaal! Supersnel contact op vragen.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Fijne ervaring met het huren van dakkoffer.
Scherp geprijsd, en flexibel met ophaal en retour brengen. Snel contact via WhatsApp.
Vriendelijk personeel.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Hulp bij (de)monteren, duidelijke gebruiksinstructies en een flexibele retour datum was mogelijk (buiten het seizoen). Kortom: aanrader.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Fijn geholpen door vriendelijke medewerker, voordelig tarief voor de gehuurde dakkoffer voor ons lange weekendje weg.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Ik heb een zeer goede ervaring met Dakkofferverhuur. De tijd om op te halen en terug te brengen was flexibel, de montage snel en eenvoudig. De dakkoffer was stil onderweg. Kortom, prima ervaring.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Het ontvangst persoonlijk en digitaal contact was vriendelijk en makkelijk. Komt zijn afspraken na en levert snel werk met goede afspraken. Ook de geleverde artikelen voldoen aan de geleverde info bij boeking. Top bedrijf zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Reageert snel, goede prijs en goede dakkoffer. De dakkoffer (evt incl dakdragers) wordt op de auto gemonteerd, heel fijn.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Perfecte service en advies. Bij het boeken was ik er niet zeker van of de koffer op het dak zou passen, heb een gemaakt in Bleiswijk om even naar de situatie te kijken en het bleek dat mijn auto geen mogelijkheid had voor de aanwezige railsystemen. Rail zelf aangeschaft en uiteindelijk alleen de koffer gehuurd. Deze werd en goed gemonteerd en de financiële afwikkeling verliep ook gewoon goed. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
was ideaal voor de nodige extra bergruimte. goede service en snelle reactie. een aanrader!

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Wat een top bedrijf! Vlotte communicatie, alsnog een dakkoffer kunnen huren in deze drukke periode. Monteren en demonteren is zo gebeurd! Volgende keer huur ik weer bij dakkofferverhuur.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Makkelijke en snelle communicatie. Goede mogelijkheden om af te spreken. De montage gaat snel en het demonteren/terugbrengen kan zelfs op zondag. Hele fijne service. En goed materiaal. Dit is een bedrijf waar je graag vaker komt.

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Twee weken dakkoffer gehuurd van zondag tot zondag. Redelijke prijs en makkelijk bereikbaar, ook vanuit regio Delft. Op zaterdag zelfs nog gebeld of er een dag later toch ook nog dakdragers konden worden bijgehuurd.
Aanrader!

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Goede snelle en duidelijke informatie ontvangen na de aanvraag en reservering. Fijn contact en goede kundige hulp bij installatie. Ik ben direct teruggebeld door Dhr. Timco, nadat ik bij het afrekenen per ongeluk 20 euro te veel achterliet. Nogmaals hartelijk dank hiervoor, Respect!

Svar fra Dakkofferverhuur.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.