Dakkofferstore.com Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De bestelling werd laat geleverd. De bestelling was incompleet, sleuteltjes ontbraken. Daarnaast kregen we een gebruikt product, er zaten flinke gebruikerssporen op de dakdragers, foto’s hiervan gedee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerst per ongeluk te lange dakdragerstangen besteld (eigen schuld), deze zonder problemen kunnen retour sturen. Door de grootte van het pakket werden deze thuis opgehaald. De nieuwe stangen (nu wel de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na eerst een goed advies per telefoon gehad te hebben besteld een DakkofferThule Motion XT M Black Glossy, Dakkofferhoes en een Ophangsysteem. Het telefoon gesprek was zeer positief en een vriendelijk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een set adapters besteld bij deze website maar kwam er al snel achter dat deze niet zouden passen voor mijn dakkoffer. Na telefonisch contact besloot ik mijn bestelling toch door te laten ga... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Op onze webwinkel vindt een ruim assortiment dakkoffers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Naast bagageboxen bestaat het assortiment uit verschillende skiboxen. De producten zijn handig wanneer u op vakantie gaat en extra opbergruimte nodig hebt. De dakkoffers worden kosteloos thuisbezorgd.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Spijtig genoeg hebben jullie het…

Spijtig genoeg hebben jullie het bestelde product gewoon opgestuurd, terwijl ik eigenlijk had gevraagd om hetzelfde product in grijs (50 euro goedkoper) toch op te sturen, nadat ik mijn bestelling had geplaatst.

16. juli 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tevreden in alle opzichten!!

Dakkoffer is geheel naar verwachting en ze hebben met uitleg de koffer en de dragers op mijn dak gemonteerd. Hielden me goed op de hoogte van de levertijd. Echt super tevreden!!!

3. juli 2019
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Allereerst natuurlijk een de laagste prijs....

Allereerst natuurlijk een de laagste prijs. Makkelijk betalen en snel verzonden. Maar 4 van de 5 sterren omdat de doos eruit zag alsof er een zwerver in gewoond heeft. Vol met gaten en scheuren om over de schimmel nog maar te zwijgen..... Dakbox die erin zat was wonder boven wonder totaal onbeschadigd. Ik zal hier zeker nog eens kopen. Bedankt mensen van Dakkofferstore.com!!!

4. april 2019
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Altijd al correct bediend geweest

Altijd al correct bediend geweest, scherpe prijzen en toch prima kwaliteit en service.
Deze keer echter 4 sterren en geen 5: Bij vorige bestellingen zat er een bon met korting code in voor een volgende bestelling, die was er nu niet bij. En dat is dom, want ik heb ondertussen nog iets anders nodig, en door een kortingbon van een andere winkel gaat dakkofferstore nu mijn bestelling niet krijgen.

8. november 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles weer piekfijn in orde!

Even gedacht dat de sleutel niet past.
Maar vandaag alles rustig bekeken en de dakkoffer kan weer ingezet worden voor een volgende reis.

3. november 2018
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling is nog steeds niet…

Bestelling is nog steeds niet toegekomen. Reeds 1 week geleden besteld. Beloven op de site vandaag besteld, morgen geleverd.

24. oktober 2018

Beste Betsy Maes,

Bedankt voor uw review. Wat jammer en vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet bij u is aangekomen.

Uw bestelde product was op de besteldatum bij ons magazijn op voorraad en is zodanig ook direct dezelfde dag voor u verzonden. Daarna zijn we afhankelijk van onze vervoerder.

Helaas is de zending na de overdracht naar onze vervoerder verloren gegaan. We zijn daarover met u in contact geweest en hebben voor u een onderzoek opgestart bij onze vervoerder en wachten op een update. We moeten de vervoerder een week de tijd geven om voor ons onderzoek te doen.

Gelukkig is het zo dat we op dit moment uw bestelde artikel op voorraad hebben gekregen, daarom zullen we dit vandaag nogmaals naar u verzenden zodat u het morgen in huis hebt.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Etrias klantenservice

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Prima klantendienst - verzending niet goed

Prima klantendienst.
Maar Dpd als partner voor verzending is onbetrouwbaar. In totaal 6 dagen later aangekomen, normaal voorzien 's anderendaags. Heeft 4 dagen in verdeelcentrum gelegen.

16. august 2018

Beste Lee,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de bestelling pas zo laat is geleverd.
Helaas horen wij dit in de zomer vaker. Dit heeft te maken dat veel vast personeel op vakantie is en deze leegtes worden opgevuld met vakantiehulp.
Zij zijn vaak niet zo goed ingewerkt als het vast personeel waardoor er af en toe een hoop vertraging oploopt. Onze welgemeende excuses dat de bestelling zo laat geleverd is.

Etrias klantensevice

Vurdert til 2 av 5 stjerner

bestelling niet conform afspraak geleverd.

Slechte ervaring. Bestel proces ging prima echter de bestelling is niet conform afspraak geleverd. De dragers had ik nodig voor een weekeind weg. Vervolgens maar met 2 auto's vertrokken. pakket uiteindelijk ontvangen na mijn weekend weg. Gisteren retour verzonden. Tot op heden nog geen bericht dat het pakket ontvangen is.

8. august 2018

Svar fra Dakkofferstore.com

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat de bestelling niet op tijd is geleverd. We hebben het even voor u nagekeken en zien dat de bestelling op tijd is verzonden, maar dat de levering bij de vervoerder is vertraagd. Helaas zijn dit soort vertragingen door vervoerders niet te voorzien en valt buiten ons invloed. Uiteraard is de vertraging niet onze bedoeling geweest Uw bestelling is gisteren retour ontvangen en inmiddels geannuleerd. Daar zou u als het goed is een bevestiging van hebben ontvangen.

Mochten er verder nog vragen zijn, horen wij dat graag.

Bestellen dakdragers

Klantenservice gebeld voor advies dakdragers. Voor toepasbaarheid op zowel de auto als de dakkoffer. Goed advies gekregen en snelle levering.

8. august 2018
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv