Dakdekker Amsterdam Anmeldelser 67

4,6

Wij hadden al tijden last van lekkage, met de winter op komst dit bedrijf laten langskomen en het heel netjes door hun opgelost.

Top bedrijf! Goeie, snelle service, vriendelijk team. Professioneel en betrouwbaar. Ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden!

Goede communicatie en de prijzen van de offerte zijn ook oke. Werk is goed uitgevoert dus heb een goede ervaring eraan overgehouden.

1. Taktekker

DakdekkerAmsterdam.net is dé toonaangevende lokale dakdekkersfirma in Amsterdam, gespecialiseerd in een breed scala aan dakwerkzaamheden, van reparaties en onderhoud tot volledige dakrenovaties. Met jarenlange ervaring in de branche hebben wij ons ontwikkeld tot een vertrouwde en betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team van professionele dakdekkers is volledig gecertificeerd en werkt met de nieuwste technieken en materialen om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Wij begrijpen het belang van een veilig en stevig dak boven uw hoofd. Daarom zetten we ons in voor het leveren van snelle, efficiënte en kosteneffectieve diensten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu te maken heeft met een lekkage, beschadigingen door weersomstandigheden of gewoon uw dak wilt vernieuwen, DakdekkerAmsterdam.net staat klaar om u te helpen met deskundig advies en vakmanschap. Bij DakdekkerAmsterdam.net waarderen we transparantie en eerlijkheid. We bieden duidelijke offertes zonder verborgen kosten en zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de voortgang van uw project. Voor een betrouwbare dakdekkersservice in Amsterdam die kwaliteit en klanttevredenheid vooropstelt, kies voor DakdekkerAmsterdam.net.

4,6

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Onbetrouwbaar en onprofessioneel. GEEN AANRADER

We hebben van Steen dakdekkers ingehuurd in december '25 om een lekkende schoorsteen te renoveren.
Bij oplevering waren essentiële onderdelen (kapjes op de pijpen) nog niet geplaatst, maar ik werd onder druk gezet om direct te betalen “anders zou de lekgarantie niet gelden”. Kort daarna bleek de schoorsteen nog steeds te lekken.

Sindsdien is het contact dramatisch. Ondanks talloze telefoontjes, WhatsApp-berichten en zelfs een aangetekende brief, wordt er structureel niet gereageerd of worden afspraken niet nagekomen. Nu, ruim 2,5 maand later, is het probleem nog steeds niet opgelost.
We hebben bijna 4000 euro betaald voor totaal ondeugdelijk werk. Onprofessioneel en onbetrouwbaar. Nu zien we geen andere optie meer dan om naar de kantonrechter te stappen om ons geld terug te krijgen zodat een fatsoenlijk bedrijf onze lekkage kan oplossen.

19. desember 2025