Dailyphones Anmeldelser 30

4,7

Ik had problemen met de batterij van mijn iPhone 12 Pro Max, die onder de 80% capaciteit was gezakt. Daarom besloot ik deze te laten vervangen bij Daily Phones in Dokkum. De reparatie was snel en effi... Vis mer

Online telefoon gekocht, bleek door 'overweldigende verkoop' (lees: niet op voorraad) toch niet beschikbaar. Balen, want het alternatief was 1,5 keer de prijs. Maar hier kwam de finesse: goed advies e... Vis mer

Ik had vlak na de aankoop een bubbel onder de screenprotector, hierover contact gezocht en kon gelijk zonder afspraak een nieuwe laten zetten. Ook kreeg ik geld terug! Zeer goede service! Zeker ee... Vis mer

4,7

Enestående

Klant is echt klant

Ik kom uit Amsterdam en ik was een dagje in Dokkum. Tijdens mijn verblijf bleek mijn mobiel vast was gelopen. Ik kwam bij Daily Phones. Na een klein half uur hadden de 2 kanjers mijn apparaat weer gemaakt.
Dit noem ik nou SERVICE.

1. november 2025

Top service!

Super klantvriendelijke en behulpzame eigenaar en personeel! Snelle levering en service, je kan er altijd terecht en ze staan je altijd te woord. Hebben oog voor detail en geven persoonlijk advies. ;)

7. oktober 2025

Oplossing gericht

Veel gedonder met e- Sim switch van Vodafone naar Odido
Reuze goed geholpen door personeel van dailyphones
Heel oplossing gericht

8. september 2025

Mijn telefoon ging uit!!

Mijn telefoon ging uit, niet meer aan te krijgen. Totale paniek want alles staat erop! Niet meer kunnen inloggen op Outlook omdat ik het wachtwoord niet meer kon herinneren! Dus afspraak gemaakt bij Daily Phones en werd snel en goed geholpen. Ze hebben zo hun best gedaan en die moeite werd beloond! Na een aantal dagen kreeg ik het telefoontje dat ze een manier hadden om mijn gegevens over te zetten op mijn huidige telefoon! In tranen stond ik even later in de winkel, wat een opluchting en ik werd zeer begripvol opgevangen! En na een paar uurtjes kon ik met alles wat ik kwijt was terug op mijn andere telefoon naar huis! Mijn dank is heel groot, voor de service, de moeite, en de expertise die deze mannen hebben. Ik raad deze winkel met 5+ sterren aan!!!

27. august 2025

schermbreuk Xiaomi Redmi 11

tijdens het fietsen van de elfstedentocht kwam m'n Xiaomi Redmi, onzacht, in aanraking met de straatstenen, waardoor het scherm kapot ging. In de vooravond m'n gsm binnengebracht in Harlingen en hem 1 dag nadien, hersteld, kunnen afhalen in Dokkum! Dat is een topservice! hartelijk dank vanuit Belgie!

6. august 2025

ik ben naar daily phones gegaan voor een nieuwe accu in mijn iphone xr

ik ben naar daily phones gegaan voor een nieuwe accu in mijn iphone xr de accu bevalt geweldig. Binnen een klein uurtje was het alweer klaar, toen ik hem ophaalde vroeg iemand van het personeel of ik er ook een nieuw beschermlaagje op wilde. Hier kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik ben super tevreden met het resultaat en ik raad iedereen aan om ook naar daily phones te gaan

20. februar 2025