Dahlsgravering.dk Anmeldelser 5 342

4,7

Perfekt vare og indgravering, tydelig kommunikation om lille forsinkelse da vare ikke var på lager, behageligt firma. Tak.

Det var super let at bestille, fantastisk at I tilbyder indgravering, men I kunne godt skrive lidt om at graveringen er svær at se på en sort bog. Jeg tænker at det havde været bedre med en lysere b... Vis mer

1. Gavebutikk
  2. Grafisk designer

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Webshop med gaveartikler

4,7

Enestående

5k anmeldelser

Har svart på 82 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Bamsen med brodering var helt nydelig

Bamsen med brodering var helt nydelig. Broderingen var flott laget. Anbefales

1. november 2025

Svar fra Dahlsgravering.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds med både bamsen og broderingen. Det betyder meget for os.

De bedste hilsner
Dahls Gravering

Let at bestille og super hurtig levering

Jeg tænker at det havde været bedre med en lysere baggrund.
Den oplysning burde man kunne læse- derfor "kun" 4 stjerner

15. juli 2025

Svar fra Dahlsgravering.dk

Tusind tak for din ærlige og konstruktive feedback.
Vi prøver altid at give så præcise oplysninger som muligt, herunder også om graveringens synlighed på forskellige materialer og farver. Vi tager din kommentar til efterretning og vil arbejde på at gøre denne information endnu tydeligere, så vores kunder kan træffe det bedste valg.

Vi håber, at du trods alt er glad for produktet, og at vi kan give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

De bedste hilsner
Dahls Gravering

Perfekt vare og indgravering

7. mars 2025

Hej Keld
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både varen, graveringen og kommunikationen levede op til forventningerne! Vi sætter stor pris på dine ord 🙌

Med venlig hilsen
Dahlsgravering

Har ikke fått noen vare

Har ikke fått noen vare. Men har betalt over 700,kr for ingen ting ☹️☹️

2. juli 2024

Svar fra Dahlsgravering.dk

Hej Elisabeth Tak for din besked, men jeg kan ikke se hvad du har bestilt til 700 kr i shoppen . Kan du sende mig en mail med dit ordrenummer så jeg kan tjekke op på det. Vi hæver ingen penge hvor mindre din ordre er afsendt. Med venlig hilsen Elke Dahlsgravering

Graveringen fejler ikke noget

Graveringen fejler ikke noget, men
- Overdrevent at sende hundetegn som pakke til afhentning på posthus. Hvorfor dog ikke bare smide dem i en kuvert?
- En lille rusten ring på 15 mm til et hundetegn på 33 mm er ikke godt nok.

10. oktober 2023

Leveringen gik hurtigt og snildt.

Leveringen gik hurtigt og snildt.
Graveringen var også som jeg havde bestilt.
Det eneste klagepunkt er, at smørekniven ikke har siddet ordentlig fast i pakken og derved har ridset plastik-tallerkenen der fulgte med i boksen.

6. januar 2023

Rask og enkel handel

Rask og enkel handel. Litt synd flagget er for stort for stangen, men klarer vel å sy til litt selv 😊
Alt i alt en god handel, og en trygg nettside!

1. september 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (5 342 anmeldelser)