Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Masser af spændende fagbøger og e-bøger om pædagogisk udvikling og læring på skole- og daginstitutionsområdet.
Suderbovej 24, 9900, Frederikshavn
- 9620 6666
- dafolo@dafolo.dk
- dafolo-online.dk
Gode titler og god service
Er veldig fornøyd med Dafolo
Er veldig fornøyd med Dafolo, men jeg kunne ikke se at jeg hadde bedt om at pakken skulle leveres på min hjemmeadresse. Jeg ønsker alltid pakker levert ved postuttak. Fraktfirma UPS var lite kundevennlig. De kunne ikke hjelpe at pakken skulle leveres ved postuttak, til tross for at jeg tok kontakt med de dagen før. Jeg var i kontakt med de to ganger, og begge gangene var kunderådgivere sur og lite imøtekommende. Fikk heller ikke beskjed når pakken endelig ble levert til postuttak.

Svar fra dafolo-online.dk
Bestilte og betalte en bok for en måned…
Bestilte og betalte en bok for en måned siden. Har fortsatt ikke fått boken.

Svar fra dafolo-online.dk
Jeg har vært spesielt fornøyd med at…
Jeg har vært spesielt fornøyd med at dere har pakket to bestillinger i en, slik at jeg kunne spare en gang fraktkostnader. Tusen takk for god oppfølging.
Det virkede meget fint.
Rask levering.
boken var etter halvannen uke iikke…
boken var etter halvannen uke iikke kommet, måtte ringe og etterlyse den, da var den ikke engang sendt. den ankom her 2,5 uker etter bestilling. Etter så dyr frakt, og så dyr pris på boken var det en dårlig opplevelse

Svar fra dafolo-online.dk
Mange gode bøker fra dafolo:)
Mange gode bøker fra dafolo:)
Bøkene kommer raskt etter bestilling.
God informasjon om titlene som gis ut på deres nettside
Kjemperask respons da jeg etterlyste …
Kjemperask respons da jeg etterlyste pakken. Super service!
Raske og pålitelige.
kjøp av bok Lærinsmål og taksonomiske redskaber
Synes det er bra service og rask sending av boka. Jeg betalte varen med Visa-kort og det var ikke godt nok markert at den var betalt ved bestilling på fakturaene jeg fikk. og man trenger bare 1 stk fakturakopi.
Alt o.k!
En levering til tiden ... og det jeg bestilte ... nok ikke så svært :-)
Tydelig hjemmeside ved bestilling og sikker levering til tiden