Dækkenservice Anmeldelser

Informasjon om virksomheten

1. Vaskeri

Om Dækkenservice

Skrevet av virksomheten

DækkenService.dk er en dansk virksomhed, der har specialiseret os i vask, imprægnering, desinfektion og reparation af heste- og hundeudstyr.
Med store industri vaskemaskiner, der har helt egne nyudviklede programmer og anvender vores egen dansk udviklede special sæber og imprægnering, vasker vi dækkener, tæpper, underlag og meget mere fra hele Danmark.
Vores biler kører i hele Danmark - næsten - og henter og bringer udstyr hos vores kunder, som er rideudstyrs butikker, stutterier, rideklubber, foderstof forretninger og private og privat stalde.

Vi er klar alle dage mellem 08 og 20 i vores kundeservice på telefon 2830 2729 eller e-mail vask@daekkenservice.dk

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice. 1 uge mellom svar å når de svarer " vi er ikke på kontoret" mangler 4 dækken som er sendt til dem og de svarer ikke på hvor de er eller sendt kun at de har dem ikke . Leveret inn ca 10.februar og i dag er det 20. April

20. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Dækkenservice

Svar fra Dækkenservice

Hej Jane,
Tak for din anmeldelse – vi vil meget gerne hjælpe dig godt videre.
For at starte helt korrekt: Du kontaktede os oprindeligt via et offentligt Facebook opslag. Det er ikke den mest sikre eller effektive måde at få hjælp på, da vi normalt håndterer henvendelser via mail eller telefon. Vi var også nødt til at fjerne en af dine kommentarer, fordi den indeholdt dit telefonnummer, som vi af hensyn til datasikkerhed ikke kan lade stå offentligt.

I forhold til din henvendelse om manglende dækkener har vi oplyst, at vi ikke har haft udstyr registreret under dit telefonnummer siden 2025 i vores system. Derfor bad vi dig sende en beskrivelse af det udstyr, du mener mangler.

Den beskrivelse modtog vi i går, og den er sendt videre til vores indskrivningsteam, som også håndterer alt såkaldt “noname udstyr” – altså udstyr, der er modtaget uden udfyldt indleveringsseddel. De gennemgår nu alt udstyr ud fra beskrivelse, rute og indleveringsmåned for at se, om der er et match.

Hvis der ikke findes et match, kontakter vi det relevante indleveringssted for yderligere oplysninger, så vi kan komme helt til bunds i sagen.

Vi følger sagen tæt og vender tilbage til dig så snart, vi har nyt.

DækkenService

Vis anmeldelser på alle språk. (28 anmeldelser)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv