Delighful Hair

Overrasket at jeg måtte betale nesten 300,- for å tolle inn håret, noe dere ikke gir beskjed om i det heletatt.. Og st det tok så lang tid å få.. Det skriver dere forsovidt på siden, men det finnes jo... Vis mer

jeg hadde bestilt nano hair bestilte 4pk fikk 2 pk bestilte 2 pk fikk 1 pk i tillegg bestilte jeg needle for nano hair og det fikk jeg ikke.. og måtte betale full pris + toll penga gikk i v... Vis mer

Veldig dårlig kundeservice!! Uforståelige og umenneskelige. Håret er veldig tynt og pistrete i tuppene og du trenger mange pakker for fyldig resultat Fon igjen vil blu alt for belastende for ho... Vis mer

Anbefaler virkelig IKKE hair extensions…

Anbefaler virkelig IKKE hair extensions herfra! Det er allerede slitt når man mottar det, og det floker seg 2 sekunder etter påsetting, og det er umulig å børste det. Og hver gang du prøver å børste det så blir det 5 cm kortere.. Det er som å gå med en høystakk på hodet, håret ser og føles helt jævlig ut. Jeg har aldri vært så flau over håret mitt før. Det føles heller ikke ut som menneskehår, men en blanding av hestehår, plast og høy. STYR UNNA!!

1. mai 2023

Veldig dårlig kundeservice!

Veldig dårlig kundeservice!!
Uforståelige og umenneskelige.

Håret er veldig tynt og pistrete i tuppene og du trenger mange pakker for fyldig resultat Fon igjen vil blu alt for belastende for hodet…..

Aldri kjøp herfra

29. juli 2022

Micro loop extensions

jeg har for første gang nå prøvd extensions å nå har jeg hatt micro loop extensions i håret i 2 dager, kjøpte håret fra d hair.jeg er super fornøyd med håret,90 stk gikk til mitt hode å det var nokk.det tok 4 timer å få det i å det var kjæresten min som hjalp meg.resultatet ble veldig bra å jeg kommer kjøpe fra d hair i fortsettelsen 1 uke tokk det å få det i posten siden jeg bor i Norge. 400 kr extra kostet det for toll avgiften.håper d hair skriver gave neste gang på pakken.takk for go 1 gang opplevelse.mvh monica.

11. mai 2016

Hej Monica!
Tack för ditt omdöme och din feedback! Vad kul att du är nöjd men kvalitén på håret.

ikke bra

ventet på pakken nå i 2 uker, for tregt!

7. april 2016

Hej Nerina!
Ditt paket har kommit till ditt utlämningsställe. Kontakta kundtjänst vid fler frågor.

info@delightfulhair.com

forferdelig

Tynt pistrete hår. Anbefaler ikke dette håret. Æsj

16. februar 2016

Hej Bethina!
Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att du inte är nöjd med vårt hår! Vid problem så får du gärna höra av dig till vår kundtjänst.

Dårlig.

Skal aldri bestille herfra igjen. Håret vsr av dårlig kvalitet og jeg har brukt hår fra flere leverandører. Det var dyrt og 2 pakker holdt ikke engang. Dårligste jeg har vært borti.

26. januar 2016

Hej Thea!

Bra kvalitet

Bra kvalitet men i tynneste laget.

20. januar 2016

Hej Nerthuz!

Kvalitet

Veldig fornøyd med håret som kom,når det endelig kom gjennom tollen til en ekstra sum på 609,- i toll...pokker altså! Men joda,frisøren jeg brukte i dag var fornøyd med veldig bra hårkvalitet:) ble så fint atte!

1. desember 2015

Vet ikke

Jeg har ikke mottatt håret jeg bestilte enda så kan ikke svare på dette før det. Synes det har tatt veldig lang tid siden jeg bestilte, den 20 og nå er det over en uke siden!

27. oktober 2015

Ikke bra nok!

Alt for dårlig bilde visning av fargene. Jeg fikk helt feil farge i forhold til hva som ble vist på nettsiden her. Ikke fornøyd i det hele tatt!

30. juni 2015

For lite hairextensions i pakkene.

Jeg kjøpte 3 pakker, altså 50g x 3, for å gjøre en full hårforlengelse og trodde jeg fikk en kjempefin pris på det hele..! Det endte opp med at det ikke veide 50gr i hver pakke, moms, ekspedisjonsgebyr og toll ble lagt på ved henting på posten med oppkrav for å få det ut. Det rare er også at jeg skulle egentlig hente en annen pakke, hvor jeg hadde glemt hentelapp, så det var en tilfeldighet at jeg fikk den. Fikk de for en uke siden, og har ennå ikke mottatt hentelapp.
Håret var i for seg helt greit, men opplevelsen av å ha blitt lurt sitter igjen.. Jeg anbefaler dermed ikke hairextensions fra delightful..

24. juni 2015

Skadet vare

Det ble registrert at Posten Norge AS fikk mottatt skadet vare fra utlandet. 1 vare er ødelagt, resten er intakt. Dette er uakseptabelt. Tiltak: bedre innpakning.

21. mai 2015

Var bra👍

Jeg fikk ikke allt jeg bestilte, jeg bestillte 2stk microringer med 100 per boks og en nål. Men fikk kun nålen og den ene boksen med microringer.. Ellers så var oppsettet på selve nettsiden veldig enkel å forstå 😊

3. april 2015