***uppdatering**** Har fått hjälp med ärenden nedan och fått en extra månad som kompensation varpå jag uppdaterat betyget till tre stjärnor. Uppgraderade till familjekonto och blev då debiterad 22... Vis mer
Selskapet har svart
Har testat CV-Mallen vid några tillfällen men kan inte påstå att jag är riktigt nöjd, jag har vid tillfällen kontaktat kundservice men inte fått svar. Däremot är dom tydligen väldigt känsliga när man... Vis mer
Selskapet har svart
mkt bra system som hjälper dig att strukturera allt innehåll. Grafiiskt mycket tilltalande layouter som. många arbetsgivare uppskattar då det mkt snabbt kan se vad de väsentligen exterfrågar. Jag är... Vis mer
CV-mallen.se är en CV-byggare för privatpersoner. Vi har sedan 2015 hjälp över 300 000 medlemmar till ett snyggare CV. På CV-mallen kan du skapa ett CV, personligt brev och göra ett personlighetstest.
Calle limonero, 29600, Marbella, Spania
***uppdatering****
Uppgraderade till familjekonto och blev då debiterad 229 kr på en separat faktura.. Mitt vanliga abonemang kostar 179 kr så det blev alltså mer än 100% dyrare för en tilläggstjänst vilket gör denna helt meningslös. Smidigare och billigare att familjemedlemmen öppnar ett eget konto. Vet inte om dem gjorde fel eller om det bara är en totalt ologisk deal.

Trevlig service men de kan förbättras. Jag skulle betygsätta dem 3,5/5
Enda anledningen till att jag ger Cv-mallen fem stjärnor är på grund av Thomas från kundservice. Jag har allt för många gånger gråtit över att det inte fungerat för att jag inte förstått hur man gör, men Thomas har alltid fixat allt och dessutom svarat lika snabbt som blixten. Klockan 22 på en fredagkväll svarade han redan efter tio minuter när jag satt och grät över att min dator inte kunde föra över pdf-filer av någon anledning och såklart löste han problemet direkt. 22 på en fredag! Har kundservice ens öppet då? Helt ärligt Thomas förtjänar en rejäl lönehöjning och en extra semestervecka. Jag har aldrig blivit trevligare eller hjälpsammare bemött av någon annan från någon kundservice i hela mitt liv.

Svar fra CV Mallen
En mycket bra hjälp att utforma CV och bra tillgänglighet!

Svar fra CV Mallen
Super bra mallar och hade önskat mer tips sidor för bra förslag för att vässa cv lite extra.

Svar fra CV Mallen
Jag har använt Cv mallen och är väldigt nöjd! Lätt att använda! När jag stötte på ett problem skrev jag ett mail och fick ett snabbt svar. Jag fick hjälp med det jag behövde inom samma dag bara en liten stud efter mitt e-mail, vilket kändes viktigt. Så tacksam för bra och hjälpsam service!

Svar fra CV Mallen
Det är ett jättebra hjälpmedel när man vill göra en snygg och uppdaterad CV. Kan ändå känna begränsningar i tjänsten som att det inte går att registera sig med en mailadress och använda en mer personlig mail i sitt CV. Saknar också möjlighet att ha flera profiler som underlättar för en att beroende på vad för jobb man söker kunna välja upplägg på cv.

Svar fra CV Mallen
Däremot är dom tydligen väldigt känsliga när man skriver ett omdöme här. Jag fick snabbt kontakt med dom efter det och en väldigt trevlig kille kontaktade mig per telefon (en söndag) och av nån anledning så var strulet på mitt konto löst.

Svar fra CV Mallen
Har haft cv-mallen i några år, betalar alldeles för mycket redan, 199 kr/kvartal, för att de ska gå lätt att redigera min cv när det behövs. Som nu. Skulle använda tjänsten nu och då har de infört en ny uppgradering som kräver att man betalar 159 kr/mån och utan den kan jag inte ladda ner mitt cv utan att det kommer en stor ruta med fultext mitt i. Vilket j-a blufföretag!!

Svar fra CV Mallen
Snällaa, lägg inte era pengar på dehär skiten. Drog pengar fast jag hade avslutat abonnemnaget. De som jobbar för företaget vägrar att hjälpa sina kunder. Dålig service

Svar fra CV Mallen
Borde vara ärliga och säga att det kommer kosta 160kr att ladda ner CVet.

Svar fra CV Mallen
Drog pengar fast jag hade avslutat abonnemanget, när jag loggade in efter att de dragit var abonnemanget aktivt igen. Jag hade dubbelkollat att jag verkligen avslutat, får ångest av tanken att jag blivit lurad och aldrig kommer kunna avsluta Får väl klippa mitt bankkort och skaffa ett nytt om det upprepas. Oseriöst.

Svar fra CV Mallen
LURENDREJERI!!! Det är INTE gratis!

Svar fra CV Mallen
Snyggt men vissa CV:n går inte att redigera som man vill, och även om det finns en funktion där man kan ändra sektioner så läggs de inte i rätt ordning. Önskar verkligen att man kunde ändra utseendet mycket mer när man en gång betalar för tjänsten. Är alltså ganska missnöjd för det finns ingen mall jag riktigt gillar.

Svar fra CV Mallen
Lägg inte era pengar på den här skiten. Finns mycket bättre gratisalternativ om ni googlar. Bättre också för den delen.

Svar fra CV Mallen
Kunde inte ladda ner den, spara den el maila den, trots support

Svar fra CV Mallen
Man försöker påskina att ett antal CV mallar är gratis, men när man försöker ladda ned det personliga brev och CV som man suttit och jobbat med i x antal timmar så visar det sig att det krävs ett abonnemang som kostar över 100 kronor i månaden!!! SÄMSTA servicen någonsin!!! Stay away!!!!

Svar fra CV Mallen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.