Jeg har igennem snart et år, hvor jeg har boet i Odense benyttet mig af Customraw til min cykel. Som ung studerende der ikke har nogen forstand på cykler og gerne vil spare penge er det absolut det b... Vis mer
Efter en lang vinter, skulle cyklen atter luftes. Jeg opdager hurtigt at kæden havde skiftet farve og jeg holdte ind ved Custom Raw og spurgte om de havde en dråbe olie. Inden at jeg så mig om, hang c... Vis mer
Jeg købte en cykelringeklokke fra Custom Raw, og kvaliteten er helt i top. Den føles solid, er flot håndlavet og har en klar, kraftig lyd, der faktisk kan høres i trafikken. Et lille stykke råt design... Vis mer
Helt fantastik, dygtig og hurtig service hos Customraw. Virkelig dygtige medarbejder, foruden deres faglige stolthed altid møder en med stort smil og en høflig betjening. Med deres priser kan selv... Vis mer
En lokal dansk cykelproducent med en uendelig kærlighed for cykler. Custom Raw laver cykler af passion og ud for behov. 100% hver dag og max power! Alle cykler samles lokalt, kvalitetssikres og prøvekøres inden afgang. Ufravigelige krav til komponenter og sammensætning heraf. Cykler og produktudvikling optimeres hver dag og der arbejdes konstant på, at tilbyde de bedste produkter inden for branchen. Custom Raw værner om klimaet og bidrager med stolthed til grøn og miljøvenlig befordring! Custom Raw har et uendeligt ønske om, at lave de bedste, sejeste og mest værdiskabende cykler. Custom Raw er det ultimative valg!
Nørregade 40, 5000, Odense, Danmark
Custom Raw er eminent med fantastisk kundeservice med kvalitet for øje, altid en fornøjelse at blive betjent af kompetente folk. Og priser hvor alle kan være med :-)

Svar fra Customraw
Jeg elsker at komme i Custom Raw.
Jeg kommer altid derfra med et kæmpe smil og en cykel der bare spiller.
Professionelt, passioneret og yderst servicemindet, på en vedkommende og herlig måde. Mine bedste anbefalinger ✌🏼 Rie

Svar fra Customraw
Ikke en finger at sætte på service, pris og venlighed.
Rigtig god oplevelse og vil helt sikkert benytte Custom Raw fremover.

Svar fra Customraw
Fantastisk cykelhandler. God og hurtig service. Kan absolut anbefales.

Svar fra Customraw
CustomRaw leverer en fantastisk service! Deres dedikation til kunderne og passion for cykling skinner virkelig igennem. Det kan virkelig mærkes at kunden sættes i første række. Samtidig byder de på gode, konkurrencedygtige priser. Anbefales varmt til alle, der søger en god og personlig cykelhandler i top kvalitet.

Svar fra Customraw
De levere super god service og er altid klar til at hjælpe med at finde den rette løsning!
De laver tingene hurtigt og til en fair pris og et smil. Custom Raw kan helt klart anbefales!

Svar fra Customraw
Fantastisk kundeservice og fair priser. Cyklen blev hurtigt fikset med et smil. Kan klart anbefales

Svar fra Customraw
Har nu flere gange fået ordnet mine børns cykler hos Custom Raw. De yder den bedste og hurtigste service. Man bliver altid mødt af det bedste humør, og der bliver kræset ekstra om cyklen og man får langt mere end man betaler for.. Byens bedste cykelbiks på alle områder 👌🏼

Svar fra Customraw
Jeg har flere gange i løbet af det seneste års tid være hos Custom Raw, ogjeg må sige, at det er en sand fornøjelse hver gang. Her er nogle af mine indtryk:
Først og fremmest er personalet utroligt søde, imødekommende og altid i godt humør. Der er intet som at blive mødt af et smilende ansigt, når man kommer ind på værkstedet. De er også utroligt tålmodige og lyttende, og de tager sig tid til at forstå dine behov og ønsker.
Det bedste ved Custom Raw er deres hurtighed og effektivitet. Jeg har aldrig oplevet et cykelværksted, der er så hurtigt til at udføre reparationer og service. Afhængig af, hvor travlt de har, kan de have din cykel klar på bare et par timer.
Prisen er også utrolig konkurrencedygtig. Jeg har sammenlignet priserne med andre steder, og Custom Raw er bestemt i den lavere ende. Det er virkelig værd at få din cykel serviceret her, da du får den bedste værdi for dine penge.
Jeg kan klart anbefale Custom Raw til alle, der har brug for cykelservice. Deres kundeservice er i særklasse, de er hurtige og effektive, og priserne er rimelige. Jeg har kun positive oplevelser herfra, og jeg vil fortsætte med at vende tilbage for al fremtid.

Svar fra Customraw
Fantastisk service! Meget imødekommende med en skøn humor. Cyklen blev hurtigt repareret til en fair pris. Kan varmt anbefales

Svar fra Customraw
Jeg kan kun anbefale at tage hen til Costum Raw, hvis du skal have lavet noget på din cykel. Jeg skulle have kigget på min kæde og efter bare et par timer, kunne jeg hente min cykel, nærmest som ny. Jeg blev taget imod af to meget flinke medarbejdere, som udover at fikse min kæde også lavede mine bremser, gear og lygter. Også fik jeg endda også det hele til halv pris. En meget ærlig cykelhandler, som ikke er ude på at snyde folk for at tjene penge, men tværtimod giver dig vanvittigt meget for pengene:) Det er helt sikkert at jeg fremadrettet tager hen til Costum Raw når min cykel driller. Det sted kan deres kram og medarbejderne fortjener 100% 5 stjerner herfra!:)

Svar fra Customraw
Jeg skulle have skiftet gearwire, hvilket blev ordnet på rekordtid på trods af at jeg kom sent på dagen. Ikke nok med det, så var bremserne også spændt, kæden smurt, og dækkene pumpet da jeg hentede cyklen. Utrolig service og meget imødekommende mennesker. :)

Svar fra Customraw
Kasper er hjælpsom, effektiv og nem at tale med.
Jeg skulle have ny kæde og kom lige før luk, og den var klar til afhentning allerede tre timer senere (så kunne hente den næste dag).
I modsætning til en del andre cykelsmede, forsøger han ikke at opnå en større indtjening ved at bilde en noget ind, der ikke er rigtigt eller nødvendigt. Hvis bare det var normen. Ros til Kasper!
Fantastisk service, samt hurtig betjening. Kæmpe anbefaling herfra!

Svar fra Customraw
Absolut et sted man skal besøge hvis cyklen skal fikses! Fantastisk vejledning og fejlfri service.
Jeg skulle finde en kurv til min cykel og hjælpen var pragtfuld, samt hurtigt :D 5 stjerner

Svar fra Customraw
Som altid en god oplevelse, at få sin cykel fikset
hos Customraw. Min bagagebærer var itu og istedet fik jeg en smart cykelkurv monteret + medfølgende remme. Fikset imens jeg ventede og til en skarp pris, som altid.
En cykelsmed, altid med kreative og fine løsniner på problemerne - og et godt humør :)

Svar fra Customraw
Fantastisk service! Lavede min cykel fra dag til dag og er utroligt flinke. Kan 100 % anbefales!🌞

Svar fra Customraw
Kasper, der har Custom Raw, er en alletiders fyr, der virkelig værner om sine kunder. Han er meget tilgængelig, fleksibel og imødekommende, hvis væsen smitter af på den måde Custom Raw er drevet. Jeg under Kasper og CR mine stærkeste anbefalinger, og dertil er han håndværk second to none.

Svar fra Customraw
Det var egentlig et tilfælde at jeg smuttede forbi, men det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde. For sikke en service og en mega fin behandling. Custom Raw er en lille bitte butik, men med en kæmpestor service, og helt vildt gode priser.
Ved da godt, hvor min næste cykel skal komme fra.

Svar fra Customraw
Jeg har brugt custom raw, til cykel service siden start. Kvaliteten på materialet de bruger er virkelig fantastisk. De bruger kun de bedst materialet, og prisen er virkelig skarp. Custom Raw er den hyggeligst cykelbutik med den bedst atmosfære. Alt i alt vil jeg absolut anbefale Custom Raw til alle som er på jagt etter byens bedst cykelmekaniker.