Fijn dat er samples besteld kunnen worden van de verschillende CG producten die er zijn, nu kan ik wat proberen zonder grote verpakkingen te hoeven kopen die misschien niet fijn zijn voor mijn krullen... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaatst. Bezorging door PostNL ging paar keer mis, kwam niet aan. Curly samples heeft moeite genomen en er voor gezorgd ,via een andere bezorgservice DHL, dat... Vis mer
Selskapet har svart
Snelle verzending! Qua prijs/kwaliteit had ik eigenlijk wel iets meer verwacht. Het zijn kleine potjes maar blijkbaar zijn de producten die ik had gekozen zelf behoorlijk prijzig. De potjes zij... Vis mer
Happy curls with curly samples! Online verkoop van verschillende CG merken in 30ml samples om te testen. Als het product bevalt kun je de grote flessen bij ons aanschaffen, evenals haaraccessoires en tools. Curly Samples biedt gratis, persoonlijk advies voor alle krullenbollen. www.curlysamples.com
‘T Klooster 4 , 9712GP, Groningen , Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Basispaket voor curlies gekocht. De bestelling snel verzonden en snel aangekomen, helaas doen de producten niet veel bijzonders voor mijn haar, dus niet geschikt voor elke curly.

Svar fra Curly Samples
Nice website where they explain the product thoroughly en help you choose the right products for your hair.

Svar fra Curly Samples
Nadat ik een bestelling geplaatst had, kreeg ik een verkeerd product binnen. Ik werd meteen super goed geholpen. Het juiste product lag 2 dagen later in mijn brievenbus. Super service!
De website heeft een mooi aanbod, ruim keus en mooie prijsjes. Alles wordt mooi verpakt en snel verstuurd.
Echt een fijne website!

Svar fra Curly Samples
Prima en snelle levering. Ik heb een enkele keer gedacht dat ik een fles bestelde terwijl het een samplepotje was, maar de potjes zijn prima en de prijs ook. Zo kan je een tijdje iets proberen voor je iets echt gaat kopen.

Svar fra Curly Samples
Snelle levering en duidelijkheid wanneer het pakket komt.

Svar fra Curly Samples
Snel en goed geleverd. Het was leuk verpakt, zo voelt het een beetje als een cadeautje.

Svar fra Curly Samples
Hele snelle levering en veel keus in producten

Svar fra Curly Samples
Na jaren en jaren een stijltang te gebruiken was ik er helemaal klaar mee. Tijd om mijn krullen terug te toveren.
Omdat ik advies nodig had heb ik contact opgenomen en kreeg al snel een advies. Het pakket is inmiddels binnen en ben dan heel benieuwd wat het met mijn haren gaat doen.

Svar fra Curly Samples
Ideaal wanneer je net begint met de CGM. Er is veel keuze uit samples van de grote merken. De sample bakjes werken voor de meeste producten prima. Sommige producten zijn echter erg vloeibaar, dan zijn de sample bakjes wat onhandiger.
Verzending had sneller gemogen. Donderdagavond besteld, maar pas woensdag bezorgd, terwijl op de website beloofd wordt bezorging de volgende dag. Had in mijn geval zaterdag of maandag moeten zijn.
Klantenservice is wel top! Mijn bestelling werd op de bezorgdag niet bezorgd, terwijl de T&T op 'afgeleverd' stond. Er is direct een nieuw pakketje verzonden (dit keer ontving ik het pakketje wel de volgende dag).
Al met al zou ik deze website en de producten van harte aanraden.

Svar fra Curly Samples
Super snelle levering in brievenbus. Pakketje keurig verpakt, producten in handige en goed afsluitbare potjes. Sticker met inhoud duidelijk leesbaar. Leuke finishing touch met versiering en visite kaartje. Aanrader!

Svar fra Curly Samples
Ik wist niet zo goed welke producten ik het beste kon aanschaffen, dus stuurde ik curly samples via Instagram een DM. eerst kreeg ik een aantal vragen over mn haar en vervolgens een hele uitleg met wat ik het beste kon gebruiken. Ik heb de producten gisteren voor het eerst gebruikt en ik zie gelijk verschil en kreeg al complimentjes over mn krullen. Helemaal happy!! ❤️

Svar fra Curly Samples
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.