Pannen werden snel geleverd in stevige verpakking. Heerlijk zo weinig pannen in m'n kast en niets bakt aan! Tijdens het koken / bakken kom ik erachter dat ik toch een beetje een deksel mis op de klei... Vis mer

Selskapet har svart
Ich bin begeistert ! Superschnelle Lieferung und sicher verpackt. Es lässt sich wirklich toll stapeln und passt in handelsübliche Schränke - bzw. in die Schublade ( bei mir ist die Schublade 25 cm... Vis mer
Selskapet har svart
The most important thing is that you get everything in one Box-even a pan for frying and utensils included. It's an all-in-one pack, what more do you need? Honestly, I used to travel a lot, and in a... Vis mer
Selskapet har svart
Fantastische pannenset. Bakken niet aan ondanks gebruik van maar een klein druppeltje olie. Expliciet voor deze set gekozen omdat hij stapelbaar is. Top levering en feedback na aankoop.
Selskapet har svart
At CuliStack, we believe that cooking should be simple and joyful. By designing smart, practical products, we help make everyday cooking easier and more enjoyable. So you can focus on what cooking is really about: sharing moments, connection, and great food.
Lange Nieuwstraat 172, 5041 DJ, Tilburg, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Pannen bevallen heel goed.
Jammer dat het niet via Post.nl is verzonden zoals wordt vermeld. En levering veel later dan gezegd.

Ein super Produkt würde ich zu jeder Zeit wieder kaufen

Svar fra CuliStack
Binnen een dag geleverd heel fijn. Fijn dat je minder ruimte nodig hebt

Svar fra CuliStack
Bis jetzt ist alles super. Die Töpfe lassen sich sehr gut abspülen, werden schnell heiß und es wird wirklich kaum fett benötigt

Svar fra CuliStack
Tijdens het koken / bakken kom ik erachter dat ik toch een beetje een deksel mis op de kleine koekenpan. Misschien een optie?

Svar fra CuliStack
Hele snelle levering, goede kwaliteit pannenset
In de praktijk heel fijn om mee te werken

Svar fra CuliStack
Zeer tevreden met onze pannen. We gebruiken de pannen dagelijks en na bijna 1,5 jaar zijn we nog steeds heel erg tevreden. Ik heb ook een extra pan gekocht die we nog niet hadden. De klantenservice is ook heel vriendelijk en reageert op tijd. Ga zo door!

Svar fra CuliStack
Ich koche jetzt seit ca. 3 Wochen mit dem geschirr und muss sagen das ich für den Preis etwas besseres erwartet habe! Obwohl ich nicht übermäßig heiß koche, haben die Pfannen in der Mitte alle einen Buckel bekommen, so das mir das Öl seitlich davon rinnt! Auch ist die Wärmeverteilung nicht optimal. Vorne sehr heiß und hinten naja. Soetwas bin ich nur von billigen Pfannen gewöhnt. Werde mir doch wieder die Jamy Oliver kaufen, da habe ich wenigstens was ordentliches.
Die Größe der Töpfe und die Deckel sind das einzige was ich echt gut finde. Und das mit den Griffen funktioniert bis jetzt auch sehr gut.

Svar fra CuliStack
Es handelt sich hier um ein hervorragendes Produkt für kleine Küchen. Das Produkt ist einfach in der Handhabung und von guter Qualität.

Svar fra CuliStack
Voor iedereen die regelmatig in de keuken staat is deze set zo fijn om te gebruiken. Zo van het vuur op de tafel. Handvat is fijn. Daar blijven de bijbehorende onderdelen ook goed aan bevestigd. Ik vind het een absolute aanrader!

Svar fra CuliStack
Snelle levering goed verpakt erg fijne pannen neemt zoals vermeld weinig ruimte in de kast in

Svar fra CuliStack
Alles top genau so wie beschrieben.
Ich bin sehr zufrieden

Svar fra CuliStack
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.