Se hva andre synes
saladette besteld omdat snelle levering was beloofd, helaas na 1 dag compressor kapot. S'avonds om 21.00 uur een mail gestuurd waarna gelijk een telefoontje, na bezoek monteur dag erna werd er gelijk... Vis mer
Wow wat een service. Wow wat een kwaliteit! Cubo chargrill gekocht. Paste niet op een gasfles. Lpg ombouwkit nagestuurd. Duidelijke uitleg en perfecte service. Aanrader dit bedrijf, ze laten je... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Leverandør av storkjøkkenkjøleskap
- Butikk for bar- og restaurantmøbler
- Benkeplateforhandler
- Kjøkkenutstyr
Om CUBO supplies
Skrevet av virksomheten
At CUBO, we’re dedicated to providing high-quality commercial catering equipment that helps independent food and beverage businesses thrive. We take pride in personal service — if something goes wrong, we make it right. No call centres. No excuses. Just reliable equipment and genuine support.
Kontaktopplysninger
Europaweg 25, 7766 AA, Nieuw-Schoonebeek, Nederland
- +31 85 130 74 95
- sales@cubosupplies.com
- cubosupplies.com
Netjes geleverd en perfecte koelkast
Netjes geleverd en perfecte koelkast! Zeer tevreden.
Er blij
Nou, het koelkastje is binnen en inmiddels in gebruik. Ik ben zeer onder de indruk van het product, ziet er mooi uit, koelt perfect. Omdat ik met een batterij werk (geen vaste stroom) is zuinig met energie belangrijk. Nou, dat is dik in orde. Ik ben heel blij met het product en de afhandeling van CUBO. Hartelijk dank, goede zaken toegewenst!
Service mbt omruilen naar een andere…
Service mbt omruilen naar een andere keuze werd heel prettig opgelost. Groot compliment
Super koelkast voor in de bar in onze…
Super koelkast voor in de bar in onze overkapping. Snel geleverd, ze doen wat ze beloven!
De ene dag besteld. De volgende dag al binnen
Het was fijn dat de koeling snel geleverd wordt.
Voorafgaand aan levering niet gebeld
Contact over afspraken mbt aflevermoment was uitstekend, maar we zouden voor levering gebeld worden omdat er niemand ter plaatste is, maar dat is niet gebeurd door de vervoerder en de spullen zijn er zo neergezet.
Great Man (Great sales man)
Great Man
He answered my questions even late night
I hope that their guaranty serviceses will be the same.
In the NL Mostley the companies are thieves But this company looks very honest and loyal 10 out of 10
Ik beveel Cubo bij iedereen aan
Ik beveel Cubo bij iedereen aan. Door professionele kennis konden ze mij goed adviseren welke oven voor mij het beste was. De oven voldoet precies aan wat Cubo mij heeft beloofd. Fijne oven om van alles in te bakken waaronder zuurdesem broden. Ik beveel dit bedrijf van harte aan om net zo gelukkig te bakken als mij. Dank voor alle hulp Cubo! Jullie zijn de beste!
Wow wat een service.
Wow wat een service.
Wow wat een kwaliteit!
Cubo chargrill gekocht.
Paste niet op een gasfles.
Lpg ombouwkit nagestuurd.
Duidelijke uitleg en perfecte service.
Aanrader dit bedrijf, ze laten je ervaren wat klant is koning betekent 💯
Snel, meedenkend en begripvol
Snelle verzending en ik ben goed geholpen. Toen het later niet bleek te zijn wat we nodig hadden en ik een retour aangevraagd heb, ook snel geholpen en geld teruggekregen. Wij zullen in de toekomst zeker bij jullie terugkomen!
Snel en goed een mooi product geleverd
Snel en goed een mooi product geleverd.
En kwa prijs top.
kwaliteit en prijs goed beoordeeld
perfect in elk opzicht !
Ik ben zeer goed geholpen en van advies voorzien, als ik een cijfer mag geven is dat een dikke 10 !
Correcte afhandeling
Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Cubo per mail contact opgenomen en de ontstane fout alsnog gecorrigeerd.
Zeer fijn dat een mindere review ook behandeld wordt en keurig opgelost.
Dit maakt de totaal ervaring voor mij compleet en in het vervolg zal ik zeker weer kiezen voor Cubo.
Top gedaan en tot de volgende bestelling.
Prima!!!
Was tijdens transport van het bezorgen van de koelkast omlijsting
stuk gegaan. Hierover gemaild, binnen half uur reactie en oplossing.
Super geregeld, snel bezorgd en goed product.
Great service
Goede opvolging en medewerking.
Goede opvolging en medewerking.
Goed verpakt en netjes geleverd.
Scherp geprijsd
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.