Ctool Anmeldelser

1,4

Site totalement malhonnête. Aucune information n'est précisée lors des essais en voulant modifier une photo. Il y a un premier paiement de 0.10€ et quelques jours plus tard un paiement automatique d... Vis mer

Attempted Apple Cash payment of $49.00 Today, "Ctoolai*w+18888688954" attempted, but failed, since I fortunately do not leave excess funds in Apple Pay. This followed up on a $ 0.10 payment that I au... Vis mer

Today I encountered a deduction in my account for the subscription in ctool.ai wherein I’m sure I’m not subscribed, amounting to 539 pesos. Last month I remembered they charge me 1 peso to access thei... Vis mer

Dårlig

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

93 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

SCAM

I paid a few cents on pdflab to convert a file, and they hiddenly signed me up for a continuous subscription under the name CTOOLAI without my explicit consent...

5. juni 2026

Vorsicht!!!

Vorsicht! Nicht für 10 Cent etwas kaufen dort z.b PDF2JPG. DIESES UNTERNEHMEN WO 10 CENT AB FÜR DIE LEISTUNG UND VERSUCHT DANACH STÄNDIG 49,90 ABZUBUCHEN ICH HABE DIE KARTE VERNICHTET UND EINE NEUE KARTE BESTELLT BEI MEINEM KARTENPROZESSOR. UND IHN ÜBRIGENS DORT AUF DIE ROTE LISTE HABE SETZEN LASSEN ALS NICHT VERTRAUENSWÜRDIG. OBWOHL DIE KARTENNUMMER NICHT MEHR EXISTIERT FÜR C-TOOL WIRD IMMER NOCH VERSUCHT 49,90 TÄGLICH ABZUBUCHEN.

24. april 2026

Ayuda!!!

¿Alguien puede decirme por favor cómo ha contactado con la empresa? Me han cobrado casi 50 euros, y lo único que hice fue unir varios PDF por un precio simbólico

1. mars 2026

Scam

Scam. Deduct money without consent

12. desember 2025

Total Scam

Bought a 0,10 euro for a picture resize for it's small amount and speed and then the next day they tried to draw a 49,90 euro that i didn't know why. Thankfully i blocked the payment

6. november 2025

Unauthorised charges to bank card

I used their website for some image generation and authorised a 10p charge to download the image. They then tried to charge $29.90 to my card, which thankfully was declined by the bank. There was no indication of any subsequent charges.

1. november 2025

Downloaded Picmagic to try it out

Downloaded Picmagic to try it out, it sucked so I deleted the app. A few weeks later, they hit my debit card for $49.00. Total scam. Luckily my bank caught it as fraud, but now I'm left trying to get my debit card unlocked.

CtoolAI phone number has been disconnected.

*Update* - a month later, they are still trying to bill my (now cancelled) debit card $29.95, at least once a week. This is criminal activity!

30. oktober 2025