Geen ondersteuning meer als PC ouder is. Installatie op een nieuwe PC werkt niet. Onvoldoende uitleg ivm vereisten bij nieuwe installatie op een andere PC. Geen uitleg tussen verschillen en mogelijkhe... Vis mer
Se hva andre synes
Opgelet. Factuur niet op tijd betaald, dan betaal je ongezien veel intresten en schadevergoeding. Alles moet daar min. 100% billable zijn, en liefst 110% denkt ik. Ze verkopen (of verkochten) bv Adsol... Vis mer
KLEOS en Twinfield Verplichte overstap van AC naar KLEOS is ons zeer slecht bevallen. Zeer slechte bereikbaarheid, geen of maanden later reactie op vragen per mail, telefonisch is Twinfield sowieso n... Vis mer
In maart wordt de IB aangifte software totaal vernieuwd. Terwijl je nu dus de eerste aangiften zou moeten kunnen indienen, is het pakket niet klaar. Er zitten fouten in de tellingen, er kan niet gepri... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wolters Kluwer NV is a global information services company.
Kontaktopplysninger
Zuidpoolsingel 2, 2408 ZE, Alphen aan den Rijn, Nederland
- ct.wolterskluwer.com
MYCKET DÅLIG SUPPORT
Jag har varit kund i över 20 år. Men nu är supporten på Boksluts programmet så dålig att det inte är värt namnet support. Frågor kan bara ställas digitalt sedan låter de bli att återkomma samtidigt så kommer jag inte vidare och får massa spilltid Har nu väntat i flera timmar på Adam ska behaga att återkomma / Dan
Volledig gebrek aan klantenservice
Zeer slechte service. Levering kwam meer dan een maand te laat en de communicatie was quasi onbestaand. Meerdere mails om de bestelling te annuleren werden gewoon genegeerd. Ondanks mijn annulatie werd het pakket toch geleverd.
Onprofessioneel, frustrerend en totaal gebrek aan klantenservice. Absoluut geen aanrader.
Service is een flop
Service is een flop. Ben ondertussen 3 weken aan het wachten tot mijn login terug geactiveerd is. Ondertussen kan de medewerker niet werken.
KLEOS en Twinfield
KLEOS en Twinfield
Verplichte overstap van AC naar KLEOS is ons zeer slecht bevallen. Zeer slechte bereikbaarheid, geen of maanden later reactie op vragen per mail, telefonisch is Twinfield sowieso niet te bereiken, daarvoor moet je een onbegrijpelijke procedure via de website volgen. De klantvriendelijkheid is tevens ver te zoeken. Ik zal iedereen afraden met deze partijen in zee te gaan.
cloud ligt regelmatig uit, geen na-service
cloud ligt regelmatig uit, gevolg , moeten wachten tot 8u30 tot er misschien iemand bereikbaar is en dan want via de helpdesk duurt het uren, maar zelf moeten wij klanten doorsturen omdat het programma niet werkt. verkoop van hun programma gaat vlot en facturatie van hun uit ook,dat is het enigste wat snel door komt, maar omgekeerd laten ze u stikken. er wordt geen fatsoenlijke uitleg gegeven. zoek het zelf maar allemaal uit!!!! heb je een vraag moet je een ticket aan maken, maar terug bellen. No way
Missende pagina’s
Mijn college bundel miste ongeveer 60 pagina’s vervolgens heb ik de bundel terug gestuurd maar ik kan ze nergens bereiken, geen geld terug en mijn boek ook niet terug. Weg gegooid geld, aangezien er niks anders op zit dan opnieuw te bestellen.
Boek besteld met levertijd van 1-4…
Boek besteld met levertijd van 1-4 werkdagen. Na 3 weken nog steeds niets gehoord en dan probeer je contact te krijgen. Dat is echt verschrikkelijk. Je moet eerst ingelogd zijn, dan zou je moeten kunnen chatten. Maar dan moet je een registratieformulier insturen, en dan blijft het scherm blanco. Nergens een email adres, of telefoonnummer. Het is gewoon onmogelijk om contact te krijgen. Ik hoop dat het de komende tijd nog gaat lukken maar ik zou niet weten hoe.
Het is bijzonder moeilijk om iemand te…
Het is bijzonder moeilijk om iemand te pakken te krijgen, alles moet online en je krijgt geen antwoord…als je een probleem hebt dan moet je rekenen op een wachttijd van enkele weken, zeer frustrerend, komt door de jaren heen geen verbetering in, in tegendeel wordt nog slechter 😔
slechte costumer support en…
slechte costumer support en onduidelijke hulppagina met onduidelijke informatie
Pas op voor software van Wolters Kluwer
Sinds Twinfield is overgenomen door Wolters-Kluwer zijn ze het aan het dood laten bloeden en ondertussen nog de prijzen verhogen om er nog wat extra geld uit te slaan. Nul toekomstvisie. Nul ontwikkeling. Bijna nul klantenservice. UI uit de jaren nul. Nul communicatievaardigheden (laatste jaar een aantal dreigende, onbegrijpelijke en niet-kloppende mails aan ons als vaste klant: alleen om meer geld aan ons te verdienen zodner dat er verder iets wijzigt).
Veel nul.
Het is een beperkte ervaring met Wolters Kluwer die wij hebben, natuurlijk, maar één product. Maar wel een héél negatieve en mijn geloof in dat product is hard gekelderd sinds de overname door WK.
(En ja: "wij", als ZZP-er ben ik onderdeel van een team voor een ander bedrijf, mocht je je dat naar aanleiding van mijn screen name afvragen.)
Echt een waardeloos bedrijf
Echt een waardeloos bedrijf. Ik heb dit jaar nieuwe wettenbundels gekocht, maar op elke pagina is het lettertype net iets dunner of dikker gedrukt. Stel je voor dat je een boek koopt en elke keer als je een pagina omslaat, is het lettertype net iets dikker of dunner gedrukt. Ik heb dit aangegeven en ik kreeg een nieuw boek, maar dat had hetzelfde probleem. Dit heb ik opnieuw bij hen gemeld. Nu geven ze aan dat zij er niets aan kunnen doen en dat de drukkerij het nu eenmaal zo drukt omdat het dunne pagina’s zijn. Ik heb eerder ook wettenbundels bij hen gekocht en toen bestond dit probleem niet. Ik heb een wettenbundel van 2020-2021 die perfect is gedrukt. De letters hebben overal dezelfde dikte. Die wettenbundel kostte destijds €44,18. Nu is dit boek €60 en heb ik een lelijk gedrukt exemplaar waar ik elke keer doorheen moet lezen met mijn dyslexie. Als student heb ik ook niet echt een andere optie. Helaas voel ik mij dus echt opgelicht.
waardeloos bedrijf probeer geen zaken met hen te doen
waardeloos bedrijf als je een vraag hebt krijg je simpelweg geen antwoord, maar als ze geld van je kunnen ontvangen zijn ze ineens heel goed bereikbaar.
Wolters Kluwer - Support
Wolters Kluwer heeft een goede suite van software producten die een veelheid aan zaken kunnen. Wijzelf gebruiken Expert/m en zijn hier tevreden over. Maar wees gewaarschuwd de ondersteuning en support trekt op heel weinig. Of ze vragen je "consulting" prijzen van 200€/uur aan om je basis dingen uit te leggen. Of je kan vragen "tickets" aanmaken die dan hopelijk binnen een redelijke termijn beantwoord worden. Even bellen voor een snelle vraag kan niet. Alles verloopt via mail en alleen als zij vinden dat bellen noodzakelijk is nemen ze contact met jou op. Duurt allemaal veel langer en vaak werkt hun portaal niet eens goed.
Klantgerichtheid laat te wensen over.
Voor Kluwer is het vanzelfsprekend dat je jaarlijks betaald, maar bij problemen is het blijkbaar onmogelijk om snel en efficiënt een oplossing aan te bieden. Op deze manier werken ze zichzelf uit de markt ten voordele van bedrijven die wel klantgericht werken.
Al jaren klant van Twinfield
Al jaren klant van Twinfield. Twinfield (Wolters Kluwer) heeft eenzijdig besloten de prijzen meer dan te verdubbelen. Voor een klein boekhoudkantoor zoals het mijne (ik heb 3 administraties lopen in Twinfield, ik heb nog een ander boekhoudpakket waarin ik kleinere klanten administreer) is dat qua prijs niet meer interessant. Ik kon wel overstappen naar de MKB versie in plaats van Accountant versie, maar dan is koppeling voor inlog van een klant in mijn omgeving niet meer mogelijk. Telefonisch contact gehad. De boodschap was dat Wolters Kluwer heeft besloten dat de hele kleine kantoren eigenlijk niet meer tot hun doelgroep behoren. Plat gezegd ontmoedigingsbeleid voor klanten zoals mij. En zo gaat Wolters Kluwer dus om met klanten die al vele jaren hun product hebben afgenomen. Schaam jullie !!!
SLECHTSTE retourbeleid die ik OOIT heb…
SLECHTSTE retourbeleid die ik OOIT heb gehad. SLECHTE SLECHTE MENSEN WERKEN DAAR
Na tientallen jaren met Advocaat…
Na tientallen jaren met Advocaat Centraal te hebben gewerkt moesten we overstappen naar Kleos. Ik had van Wolters Kluwer kwaliteit en betrokkenheid verwacht, maar ben zeer teleurgesteld over het systeem, de klantvriendelijkheid de professionaliteit en de facturering
Ik ben nu al een paar maanden bezig om…
Ik ben nu al een paar maanden bezig om mijn abonnement te beëindigen. Medewerkers zijn verdwenen, opzegformulieren kan je niet opsturen, beeindigingsformulieren hebben een niet-werkende link. Je kan wel een "case" aanmaken schrijft de helpdesk om je abonnement op te zeggen, maar helaas is het niet mogelijk om een case aan te maken. De digitale help-desk antwoordt nooit en is offline Soort Hotel California.
Ik ga nu met het e-mail-adres dat ik op deze site vind een nieuwe poging doen om mij abonnement op te zeggen. Wish me luck!
Verschrikkelijke service!
Verschrikkelijke service!
gedwongen winkelnering Kluwer
wij nemen dmv een jaarcontract het programma Advocaat Centraal (AC) af van Kluwer, zij hebben het programma van de oprichter overgenomen. Nu worden wij gedwongen over te stappen naar een 2x duurder programma, Kleos van Kluwer zelf (kluwer stopt eenvoudigweg met AC), er is geen overleg, ik krijg geen antwoord op vragen per mail, geen informatie vooraf over voorwaarden/ prijsstijgingen etc. Je wordt met de rug tegen de muur gezet terwijl je een contract hebt dat zij zouden moeten nakomen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.