1. Leverandør av sikkerhetssystemer
  2. Voksenopplæring
  3. Brannvernskonsulent
  4. Brannvernutstyrsleverandør
  5. Sikkerhetstjenester

CS Vagt er blandt de 10 største sikkerhedsfirmaer i Danmark, og vi tilbyder landsdækkende services. Hos os kan du købe rådgivning og produkter inden for bl.a. Brandsikkerhed, overvågning, alarmer, undervisning og vagtydelser.

2,6

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

løgnagtige vagter

løgnagtige vagter , der lyver om trusler på livet med skarpladt våben, heldigvis er politiet klogere end som så, og kunne se igennem vagten og ejeren af firmaets lægbe, og frafaldt alle sigtelser..

hold jer langt væk fra så usle mennesker der på grund af en ubetalt faktura på en alarm, forsøger at ødelægge ens liv med så grove falske anklager !

velkommen til de civile søgsmål der nu kommer !

Edit: de har allerede belyst det løgner!!

25. februar 2025

Allan,
Ja, Vi lader retssystemet om at belyse sandheden i sagen.

Utroværdigt firma

Vær opmærksom på CS Vagt. De fremstiller sig som et troværdigt firma, men overholder ikke de aftaler, de indgår. Derudover Krænker de deres personale i vidners påhør. Lederne overholder/respekterer ikke deres tavshedspligt.
Derudover er der er STOR udskiftning i personalet og de tager ikke deres personale alvorligt og har haft stort personale udskiftning i det sidst halve år! SÅ Vær forsigtig, hvis du overvejer at samarbejde med dem.”! Dokumentation for ovenstående haves

6. januar 2025

Kære Mette
jeg forstår ikke helt din anmeldelse og anklager, som ikke tilhører, efter min bedste viden, Vagtselskabet CS-Vagt.
jeg må bede dig om at fjerne dette opslag, da du anklager en forkert virksomhed.

Jeg er overbevist om

Jeg er overbevist om, at jeg har modtaget brugt udstyr købt som nyt hos CS-Vagt. Ydermere overholder de ikke deres aftaler om fx. service.

Kan ikke anbefales.

17. oktober 2019

Ja, Christian.
det er jo en gammel sag, hvor vi fejlende i servicen. men jeg ved at det har vi to rettet op på for længe siden :-)
mvh. Claus