Fick först fel produkt. Mitt mail med det problemet försvann, men efter att jag skrivit här om mitt problem fick jag hjälp och en ny produkt skickades, utan kostnad, snabbt efter kontakt. Så kundservi... Vis mer
Jag köpte en bred graverad ring och blev så väldigt, väldigt nöjd. Fick ett fint bemötande och jag upplevde även att undrar man någonting så är det bara att fråga. Det finns ett frågeformulär under r... Vis mer
Ni har en tjej som heter Frida som var fantastisk att återkoppla till mig gällande gravyr på ett armband. Vi hade en väldigt bra sms-konversation och hon skickade bilder/skärmdumpar på hur det skulle... Vis mer
Kärlek & omtanke uttryckt i smycken. Älskad svensk design i stål, guld & rosé sedan 2008. Hos oss hittar du smycken & presenter med personlig gravyr för alla tillfällen, fantastiska staplingsbara ringar för både vardag som bröllop och fest samt exklusiva & personliga nyckelringar. NYHET - Nu även lyxiga stora doftljus med citat. Handla dina personliga presenter hos oss - Leverans inom 3 dagar!

Beställ innan kl 14:00 så skickar vi samma dag
Kemistvägen 2A, 18379, Täby, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Otroligt bra service & jättefint bemötande från personalen ♡

Svar fra C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Snabb leverans men jag fick inte allt jag beställde 😔 jag beställde 2 presentförpackningar med silkespapper och fick inget papper bara kartongen

Svar fra C Stockholm - Personliga smycken & presenter
produkten uppfyllde förväntningarna bra bilder på hemsidan som stämde överrens med produkten.

Svar fra C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Fina och rejäla smycken . När problem uppstod så var dom snabbt lösta på ett smidigt sätt . Tack och på återseende ❤️

Svar fra C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Köpte armband och ring till mannen (med texten (älskad man) och hans kommentar är ”Jag tyckte de var jättebra!”

Svar fra C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Galet vackra smycken och snabb leverans! Presentasken som jag köpte til öl blir pricken över i:et -tack!

Svar fra C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Beställde 2 ringar som jag är super nöjd med, sååå fina!
Jättesnabb leverans!

Svar fra C Stockholm - Personliga smycken & presenter
En sånt fint bemötande som jag fick har jag aldrig någonsin fått! Så himla fin service och tillmötesgående personal! Supersnabb leverans och svar på mejl. Fanns det fler stjärnor skulle ni få allihopa! Älskar smyckena och är av strålande kvalité! Tack för att ni finns!
Texten syns nästan inte alls. Erbjöds en ny ring med större text men inte heller den syns om man inte vet vad det står.
Ser fint ut, dock var knäpper lite löst från början så har redan tappat det flera gånger.
Fick hem en fin ring men det var en vass kant på den…