Har fortsatt ikke fått ut min crypto…
Har fortsatt ikke fått ut min crypto beholdning på $489 . De blokkerer meg fra å ta ut/ sende til en annen Wallet / gavekort kjøp eller og avslutte kontoen. Merkelig firma . Lukter svindel lang vei .
At Crypto.com, we are on a mission to accelerate the world's transition to cryptocurrency
Hongkong
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Ryddigste på lenge, krever litt aktiv bruk tho🙌😊
Dette er en veldig uprofesjonell bedrift som lyver og finner på nye ting som må betales for, før du får ut pengene dine.
Jeg begynner å sende de fakturaer med forsinkelsesgebyrer. Deres svar på min beskjed om at det kommer til å skje, er å sende pengene mine til helt andre «banker» som USDT, som ikke lar seg overføre til normale banker. De skal selvsagt ha tusenvis av kroner for å gjøre noe som helst.
Lurer på, som flere her, å melde Crypto til politet.
Jeg hadde en godkjent crypto.com bruker der alt var godkjent så jeg tenkte at dette var en trygg plass og plassere litt kapital, jeg hadde ca 900.000kr fordelt ut i forskjellige valutaer men så plutselig bestemmer de seg for og låse alle pengene mine i disse valutaene som er (høy risiko) der jeg ikke får låst dem ut eller plassert dem i Fiat det eneste jeg kan se er at cryptoen min har svinginger. De forespurte dokumenter jeg sendte med engang men fikk seine svar og det var bare mer og mer de forespurte om.. tilslutt fikk jeg godkjent bruker men da var disse 900.000kr verdt beskjedene 280.000kr. Fått følelsen av at de gjorde dette med vilje.

Svar fra Crypto.com
Hold dere langt unna, ordentlig ordentlig tungvint møkk skal man lete lenge etter. Får ikke tatt ut cryptoen du har kjøpt før 24 timer etterpå, helt idiotisk når man prøver å kjøpe kun til nft gas

Svar fra Crypto.com
Har brukt Crypto.com i 1 1/2 år nå og jeg kan ikke se for meg å bruke noen annen plattform. Har prøvd Binance og Coinbase men ingenting måler seg med CDC.
Spesielt kortene som du får cashback på. Skriv inn koden i appen så får du 25$ i oppstartbonus når du lager deg en konto.
svvawdvpwt
Jeg har brukt crypto.com i ca 2 år. Har aldri hatt noen problemer.
-Visa kortet med rewards er kjempe bra. Virker fantastisk.
-Ingen problemer å sende crypto over til en annen wallet
-Rask kundeservice
-Ikke hørt noe negativt fra kollegaer som bruker crypto.com
-Kan stake mange coin.
-Lett og oversiktlig app,
Toppkarakter til crypto.com

Fin app
Verificering tog kun 5 minutter
0% fee
Appen er virkelig langsom, så derfor kun 3 stjerner.