Informasjon om virksomheten

1. Spillbutikk

Skrevet av virksomheten

Crime Tales erbjuder spännande mordgåtor direkt hem i brevlådan. Du tar dig an rollen som detektiv och löser fängslande fall genom att granska bevis, läsa polisrapporter, analysera vittnesmål och avslöja ledtrådar. Alla spel är på svenska och är utformade för att spelas en gång, men kan sedan skickas vidare till en vän för att ge fler möjligheten att lösa fallet. Perfekt för en kväll med familj eller vänner, eller som en utmaning på egen hand.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

AI-genererade mordgåtor

Har gjort två av deras mordgåtor och är ganska besviken då jag gjort andra företags mordgåtor. Först och främst saknar viktiga detaljer, till exempel tidpunkter vid förhör. Upprepanden av indicier och även två indicier som pekar mot samma sak, som verkade vara ett misstag att båda var med.

Men det absolut sämsta är nog att innehållet är AI-genererad. Alla bilder är skapta med AI. Texten är svårare att upptäcka, men med tanke på deras flitiga användning av AI i bilderna och tveksamma kvalité i text så lutar det åt att majoriteten av gåtan är skapt av AI. Under all kritik!

5. april 2026

Svar fra Crime Tales

Vad tråkigt att höra att du haft den här upplevelsen, det är verkligen inte vad vi vill att våra spel ska ge. Om du är öppen för det får du gärna mejla oss på kontakt@crimetales.se så gör vi vårt bästa för att rätta till det och se till att du blir nöjd.

Angående dina synpunkter: i Färjkarlen har vi medvetet valt att inte inkludera tidpunkter då de inte är relevanta för lösningen, medan övriga spel innehåller det. Vi tar självklart med oss din feedback kring struktur och tydlighet i vårt fortsatta arbete. Gällande upprepade indicier får du gärna förtydliga vad du syftar på, så vi kan se över det.

När det gäller AI använder vi, precis som alla andra aktörer på marknaden, AI för bilder i våra spel. Däremot är texterna inte AI-genererade, det kräver ett mänskligt arbete att bygga upp alla samband, detaljer och logiska trådar som en välgjord mordgåta bygger på. Vi arbetar också aktivt med flertalet illustratörer, bland annat till våra barnspel som du kan se på www.inkandclues.se.

Vi hoppas att du vill höra av dig via mejl så att vi kan se till att förbättra din upplevelse med oss. Önskar dig en glad påsk!

Ett nervkittlande spel

Mycket trevligt spel. Trovärdigt och spännande! Rekommenderar detta för en underhållande afton med deckarintresserade vänner!

30. desember 2025

Svar fra Crime Tales

Tack för en fin recension, jättekul att ni tyckte om spelet!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jätteroligt och intressant!

Jätteroligt och intressant att spela med våra ungdomar! Vi hittade alla olika ingångar på mördarprofil. Tack för ett bra jobb med den realistiska utformningen.
Åsa

26. desember 2025

Svar fra Crime Tales

Så kul att höra! Tack för din feedback och din recension :) God fortsättning!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag köpte 3st fall i julklapp till mina…

Jag köpte 3st fall i julklapp till mina barn. När jag fått dem så kom jag på att de redan hade liknande och jag behövde retunera och ångra mitt köp.
Jag har haft mailkontakt och fått ett otroligt trevligt bemötande. Returen gick problemfritt och smidigt.

Jag kommer definitivt handla här igen när det passar i tiden.

17. desember 2025

Svar fra Crime Tales

Fint att höra att du är nöjd både med bemötande och hantering! Du är varmt välkommen tillbaka :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det är inte bara en mordgåta

Det är inte bara en mordgåta, det är en upplevelse! Längtar efter nästa!

25. oktober 2025

Svar fra Crime Tales

Så roligt att du gillade spelet! Hoppas du får minst lika mycket nöje av nästa och tack för att du spelar våra mordgåtor!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lovande förlag

Snabb leverans och bra kommunikation.
Mordgåtan vi testade var lite i lättaste laget, men överlag bra.
Trevligt att få en penna med i materialet. 😊

2. september 2025

Svar fra Crime Tales

Tack för en fin recension, kul att ni gillade mordgåtan! Svårare är på väg :)

Super

Snabb beställning

29. august 2025

Svar fra Crime Tales

Härligt att du fick hem beställningen snabbt, tack för din recension!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Spännande kriminal spel,har inte spelat…

Spännande kriminal spel,har inte spelat det än,väntar till vintern.

2. september 2025

Svar fra Crime Tales

Kul att du tycker det ser spännande ut! Vi är säkra på att du kommer tycka det är lika spännande när du spelar det i vinter :) Lycka till med att lösa fallet!

Välgjort och kul spel

Jag köpte Den sista dosen och spelade med mina vänner, vi tyckte alla det var jättekul! Väldigt välgjort spel

24. august 2025

Svar fra Crime Tales

Tusen tack för dina fina ord! Hoppas ni får möjlighet att testa fler av våra mordgåtor framöver

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv