Ze hebben mij al 2 keer onterecht verbannen. Ik zou vals hebben gespeeld, wat niet zo is. Vriendjes van teamleden mogen mij niet en zoeken daarom redenen om te verbannen. Als je via de mail om bewij... Vis mer
Se hva andre synes
Erg leuk maffia spelletje. Brengt weer jeugdsentiment naar boven en ik krijg gelijk zin om weer die maffiabaas te zijn zoals vroeger. Erg leuk om alleen of samen met vrienden te spelen. Ga zo door,... Vis mer
super Leuke site ! Speel het spelletje al jaren en het verveeld nooit er komen steeds nieuwere updates bij waardoor je het blijft spelen met vrienden en of alleen.
Leuk crime spelletje! Leuke activiteiten, veel mogelijkheden en veel leuke leden. Het team zorgt voor goede kwaliteit van het spel. Ps. Prima te spelen op de telefoon en pc/laptop.
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super leuk spel
Super leuk spel, echte nostalgie bom! Heerlijk!
Leuke site
Leuke site, en na jaren nog steeds in de lucht, met leukere opties aan het spel.
Ook fijn dat je op je telefoon zo makkelijk kan spelen.
Keep up the good work
Heel gaaf spel
Heel gaaf spel, vriendelijke members ook!
Top spel en behulpzame medewerkers!
Top spel en behulpzame medewerkers!
Oplichters
Ze claimen een gratis spel te zijn, maar ondertussen moet je eigenlijk wel betalen als je een beetje serieus mee wil kunnen spelen.
De beheerders van het spel staan op geen enkele manier open voor kritiek. Sterker nog, als je kritiek levert krijg je automatisch een communicatie ban.
Daarnaast worden op dit spel constant persoonsgegevens en foto's verspreid. Hier wordt door de beheerders ook niet adequaat tegen opgetreden.
Kortom, speel dit spel alleen als je echt niet anders te doen hebt met je leven. Blijf er vooral van weg.
Daarnaast zijn de reviews ook nep. Toevallig allemaal op dezelfde datum gedaan en zelfs de 'eigenaar' van Crime-club zit zelf een positieve recensie te schrijven.
Al jaren actief en het blijft leuk
Al jaren actief en het blijft leuk. Steeds mooie en goede updates. Dus kom spelen als je nog geen lid bent.!
Leuk crime spelletje
Het team zorgt voor goede kwaliteit van het spel.
Ps. Prima te spelen op de telefoon en pc/laptop.
Leuk spel klik klik
leuk spel
leuk spel! speel het vaak en het blijft gewoon leuk. ik zou het aanraden aan andere mensen. Ik speelde het vroeger en nu nog steeds.
Top spel
Top spel
Vooral leuk om met vrienden te spelen.
Leuk spel
Leuk spel, erg verslavend. Goede website en zeker een aanrader!
Super leuk spel
Super leuk spel, goede prijzen aan het eind van elke ronde.
Daarnaast heb ik dit vroeger gespeeld en blijf het nog steeds leuk vinden.
Leuke site met gezellige crew en mede…
Leuke site met gezellige crew en mede spelers! Een goede manier om je tijd te besteden.
Verslavend goed
Mooi spel, verslavingwekkend en gewoon een top online RPG klikspel.
Erg leuk maffia spelletje
Ga zo door, hopelijk kan ik nog vele jaren crime-club.nl spelen!
Heel uitgebreid en cool spel
Verslavend, intrigerend, tactisch en gewoon super leuk!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.