Jeg har oplevet en fantastik kundeservice trods vi faktisk er konkurrenter, Gün har været lynhurtig og præcis, fik artwork før jeg kunne nå at tælle til 3. Mine egne kontakter kunne ikke hjælpe så h... Vis mer

Jeg havde en virkelig god oplevelse, da jeg skulle bestille vandflasker. Jeg var under tidspres, men fik svar næsten med det samme, og de fik løst opgaven med det samme. Faktisk havde jeg flaskerne... Vis mer

KÆMPE ANBEFALING - Fænomenal kundeservice Bestilte en ordre på 200stk key hangers med logo til firmaevent og trods vi var sent ude, klarede de sagen. Gün var på hele vejen igennem med hurtigt svar... Vis mer

Jeg fik rigtig god hjælp, da jeg med kort varsel skulle bruge nogle termokopper med logo på. Jeg fik selv forsinket processen med en misforståelse, men jeg nåede at få kopperne inden deadline, da alt... Vis mer

1. Reklameproduktbutikk
  2. Digitale utskriftstjenester
  3. Grafisk designer
  4. Trykkeritjenester

Om Creatrix ApS

Creatrix er en dansk forhandler af reklameartikler, tryksager og profiltøj. Alle vores reklameartikler er personligt udvalgte og produceres efter høje etiske såvel som håndværksmæssige standarder. Alle vores reklameartikler produceres i Europa og vi har flere grønne alternativer.

Ønsker du reklameartikler i en høj kvalitet, der kan støtte op om din virksomheds profilering og branding? Så er Creatrix din foretrukne samarbejdspartner.

Kontakt os i dag på hej@creatrix.dk eller fang os på telefonnummer +45 7171 2071.

4,8

Enestående

God oplevelse ved problemkøb

Rigtig god oplevelse selv da vi skulle have ændret i bestillingen. Direktøren Gün var meget hjælpsom og venlig og gik langt videre end vi kunne forvente, da vi skulle have ændret i bestillingen.
Jeg anbefaler helt klart Creatrix, når du skal have nye reklameartikler til din virksomhed.

22. januar 2023

Kvalitet til billige priser!

Jeg giver min varmeste anbefaling til Creatrix!
Jeg har kun gode erfaringer med firmaet. De er altid meget behjælpelige og behagelige at tale med når jeg har spørgsmål til et produkt og jeg har altid fået mine varer hurtigt efter jeg har afgivet min bestilling.

17. juli 2020

Superservice

Superservice! Selvom det nærmest ikke burde kunne lade sig gøre, nåede vores hasteordre frem i god tid, så alle vores VIP-gæster til officiel åbning fik keyhangers med Maltfabrikkens logo på. Gennemført god service hele vejen fra bestilling til levering - og produkt i høj kvalitet. Varm anbefaling herfra.

13. juli 2020

Super god service

Super god service! Vi havde et rigtig godt samarbejde igennem hele projektet, og vi så resultaterne med det samme! Alle pengene værd og en varm anbefaling herfra.

28. mars 2020

Kun servicen overgår kvaliteten

Jeg har købt diverse reklameartikler hos Creatrix. Kvaliteten er i top, men overgås af den venlighed og servicemindedhed jeg blev mødt af, da jeg ringede til firmaet. Vil helt klart anbefale Creatrix, hvis du skal bruge keyhangers, kuglepenne eller andet reklamemateriale.

22. mars 2020

Fremragende service!

Jeg fik bestilt reklameartikler i form af kuglepenne og keyhangers til min virksomhed. Jeg må sige at jeg er meget positivt overrasket over kvaliteten, det er langt over hvad jeg forventede. Hurtigt kommunikation og levering, alt i alt en super god oplevelse!

21. mars 2020

Høj kvalitet

Høj kvalitet, sikker levering og solid kommunikation hele vejen igennem. Det er her, du skal købe dine reklameartikler og merchandise. Fem ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!

21. mars 2020