Erg leuke creaties!
Andrea reageert snel en is erg creatief. Ze denkt mee met een ontwerp!
Creaties van Andrea is dé plek waar passie voor handwerk, oog voor detail en liefde voor unieke ontwerpen samenkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde creaties die perfect aansluiten bij jouw wensen. Of het nu gaat om handgemaakte cadeauartikelen, sfeervolle decoratie of maatwerk voor speciale gelegenheden – bij ons vind je altijd iets bijzonders. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Elk item wordt met de hand gemaakt, met veel zorg en aandacht. Wij geloven dat een creatie pas echt waarde krijgt wanneer het een verhaal vertelt – jouw verhaal. Daarom luisteren we goed naar je ideeën en denken we actief mee om iets te creëren dat écht bij jou past. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. We streven naar een warme en betrouwbare service, van het eerste contact tot de levering van jouw bestelling. Onze klanten waarderen ons om de kwaliteit, de originaliteit van onze producten en de betrokkenheid in het hele proces. Creaties van Andrea is kleinschalig, maar groot in hart en ambacht. Laat je inspireren en ontdek hoe wij jouw idee kunnen omzetten in een tastbare herinnering. Heb je een vraag of een speciaal verzoek? Neem gerust contact met ons op – wij denken graag met je mee!
Zwijndrecht, Nederland
Andrea reageert snel en is erg creatief. Ze denkt mee met een ontwerp!
Wat een geweldige service! Ik heb een gepersonaliseerde canvastas besteld en deze werd al binnen 1 dag geleverd. Mijn dochter is er superblij mee! Heel erg bedankt CreatiesvanAndrea, voor het prachtige ontwerp en de snelle levering.
Snelle bezorging en ontvangster was superblij met haar mooie tegel.