1. Håndverkssjokolade

CRAAC staat voor CRAzy About Chocolate én de 'kraak' die je hoort bij het bijten in de chocolade

4,3

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

4,3

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Amazing chocolates

Incredible pralines and sugar-free/vegan alternatives for chocolate. I love buying CRAAC chocolates! My friends with diabetes thank you :)

8. september 2025

Svar fra Craac

Thank you, I am happy your friends with diabetes enjoyed our vegan & sugar-free chocolate!

Heerlijke chocolade

Heerlijke chocolade, de paaseitjes waren top. De verzending gebeurde snel en alles was goed verpakt,geen enkel gebroken eitje! Er zat een persoonlijk bedankje in het pakje, wat ook echt fijn is! Echt top!

19. april 2025

Svar fra Craac

Hartelijk dank om de tijd te nemen voor deze mooie review. We zijn héél blij dat de vegan paaseitjes in de smaak vallen én onze persoonlijke service geapprecieerd word. Geniet ervan!

Super lekkere vegan chocolade

Super lekkere vegan chocolade! Eindelijk lekkere chocolade waar mijn zoontje van kan smullen aangezien hij meerdere allergieën heeft. Zeer vriendelijke dame met passie voor haar zaak, altijd een fantastische service. En een snelle verzending.

6. desember 2024

Svar fra Craac

Dankjewel, we zijn heel blij dat wij mee mochten helpen om jouw zoontje te verwennen met lekkere allergeenvrije chocolade!

Heel lekkere chocolade

Heel lekkere chocolade, mijn zoontje met koemelkallergie is grote fan :)

25. november 2024

Svar fra Craac

Dag Ineke, dank voor de fijne commentaar. We zijn héél blij dat we jouw zoontje mee mogen verwennen!

Heerlijke vegan chocolade!

Heerlijke vegan chocolade!! Fijn om voor de kindjes een uitgebreid en super lekker assortiment te hebben met de Sint en Pasen!

27. november 2024

Svar fra Craac

Dankjewel ! We zijn superblij dat je kinderen van onze chocolade kunnen genieten! Geniet ervan samen🍫

Prachtige, smaakvolle én plantaardige creaties

Deze ambachtelijke creaties zijn ont-zet-tend mooi en heerlijk. Het feit dat ze plantaardig zijn, maakt ze geschikt voor veganisten, alsook personen met lactose-intolerantie. Het is fijn dat er voor elke gelegenheid originele chocolade en pralines worden gemaakt (bv. Valentijn, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis...). Ideaal om cadeau te geven (hoewel ze daar eigenlijk te lekker voor zijn).

8. november 2022

Svar fra Craac

Dankjewel voor je review, we zijn superblij dat ze in de smaak vallen en je ze ook supermooi vond. Een blije klant maakt altijd onze dag! Geniet ervan 🍫

DE beste vegan witte chocolade

Zonder twijfel DE beste vegan witte chocolade. Ronduit de enige die er in slaagt om ze ‘romig’ en vol van smaak te krijgen. Enige nadeel is dat ze daardoor erg snel op is 😬🙈 veel te lekker om te laten liggen

3. oktober 2022

Svar fra Craac

Dankjewel voor het compliment, we zijn superblij dat onze witte vegan chocolade in de smaak 🤤 valt! Geniet ervan 🍫

Best vegan chocolate we ever tried

The chocolates came quickly even though it was an international shipment.
I loved the pralines. The flavor was much more then I expected. It's living out to the Belgian chocolate fame.

My wife already said that she expects a present like that for her bday :)

1. oktober 2022

Svar fra Craac

Thank you for your review. A happy customer always makes our day! We are so happy you loved our pralines & we look forward to receiving your order for your wife's birthday :)