Cphflame Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

CPH Flame forvandler en helt almindelig terrasseaften til en stund, ingen vil hjem fra. Vi bygger ikke terrassevarmere. Vi bygger grunde til at sidde ude en time længere. Ægte flammer. Ingen røg. Ren hygge.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

19 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Hygge og varme på Fyn .

Hygge og varme på Fyn .

Jeg har købt en Christianshavn model.
Den er fantastisk til at give hygge .
Jeg brugte først 8 mm. Træpiller men fandt meget hurtig ud af at 6 mm. Træpiller er det der skal bruges for at den fungere 100 %.
Jeg kan varmt anbefale at andre at købe en Christanshaven model fra CPH Flame.

Bjarne Svaneklink

15. september 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lever ikke op til vores forventninger.

Ved første optænding genererede den meget røg hvilke ikke var rart og tænkte om jeg snart fik en klage fra naboen.

Allerede efter kort tid er den væltet, den står i vores lille forhave og jeg havde allerede forinden dette skete rettet henvendelse omkring dette, da jeg ikke syntes den så, så robust som på videoen, alt andet på teressen vælter ikke og vi har høje hække omkring, den stod indpakket da den som sagt kun har været i brug 1 gang, glasset er nu smadret og taghætten har fået et tryg.

Alt i alt er jeg ikke tilfreds med dette produkt, jeg har skrevet en mail og afventer svar. Jeg har en anden udendørs pejs som slet ikke har disse problemer, trist oplevelse desværre 😞

13. september 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Den leverede pilleovn lever ikke op til…

Den leverede pilleovn lever ikke op til den markedsførte beskrivelse som røgfri. Der kommer røg både ved opstart og nedlukning, og ved to lejligheder er ovnen gået ud, når nye piller faldt ned, hvilket har medført kraftig røgudvikling.Efter få dages brug er ovnen desuden begyndt at ruste på både skruer og metalkonstruktion. Produktet lever derfor ikke op til de lovede funktioner eller den forventede kvalitet. Mvh René
Super godt at I har lavet en video af optænding men det er jo på den største hvad med de 2 andre modeller

1. august 2026

Hej René

Tak fordi du tager dig tid til at skrive og dele din oplevelse med os – det er vigtigt for os, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få det løst.

Til røgudviklingen: Vores terrassevarmere fungerer ved, at det øverste lag piller antænder laget under, og sådan fortsætter forbrændingen ned gennem søjlen. Det betyder, at en god og kraftig optænding er afgørende – hvis det første lag piller ikke når en tilstrækkelig høj temperatur ved opstart, kan de efterfølgende lag ikke antænde korrekt, hvilket giver netop den røgudvikling ved opstart og nedfald af nye piller, som du beskriver. Den fungere som en ovn. Vi har derfor lavet en video, der viser den korrekte fremgangsmåde for optænding, som kan bruges til vores nye modeller

Til rusten på skruer og metalkonstruktion: Vi kan se, at der ikke er bestilt regnovertræk til enheden. Som med alt andet udendørs metal vil beslag og skruer desværre begynde at ruste, hvis varmeren står ubeskyttet i fugtigt vejr uden overtræk. Vi anbefaler derfor altid enten at opbevare den indendørs mellem brug, eller at bruge et regnovertræk, som kan bestilles direkte på vores hjemmeside – det vil løse problemet fremadrettet.

Vi hører gerne mere om, hvordan det går, og hjælper dig meget gerne videre direkte, så du får den oplevelse af produktet.

Bedste hilsner
CPHFlame☀️

Hyggen er flyttet ind i orangeriet

Hyggen er flyttet ind i orangeriet

Fedt og smukt produkt, og den luner orangeriet op på de sene timer. Vi har automatiske vindues åbnere, og de åbner, så der er ingen dårlig lugt eller andet

28. august 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at hyggen er flyttet ind i orangeriet, og at pejsen både luner og pynter på de sene timer.

rigtig god fornøjelse fremover!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har lige købt en CPH Flame hygge…

Har lige købt en CPH Flame hygge pillepejs til haven. Fin & super handel & levering.
Jeg kom desværre selv til at vælte glasset, det gik i stykker.
Ringede til Mustafa, han satte en ordre i gang med det samme.
Dem kan I trygt handle med. Sikke en positiv oplevelse. Kan kun takke dem.
Og så er det en Dansk virksomhed.

27. august 2026

Hej Finn,

Tusind tak for de flotte ord – de varmer! Uheld kan ske for os alle, og vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre med et nyt glas.

Tak for din tillid og for at støtte en dansk virksomhed – rigtig god fornøjelse med din pillepejs!

Super fin flammesøjle!

Super fin flammesøjle!
Vi har købt Christianshavn og i vores lille gårdhave passer den perfekt ind!
Kan bære lidt tricky at starte op, men når først den kører, så spreder den hygge og varme 🔥👌🏻

15. juli 2026

Kære Rasmus,

Mange tak for den fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at Christianshavn-modellen passer så godt ind i jeres gårdhave og spreder både hygge og varme. 🔥

Et lille tip til opstarten: Sørg for, at brænderen er godt gennemvarm, inden glasset sættes på – det gør antændingen nemmere og flammen mere stabil. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere fif.

Tak for din tillid – og rigtig god fornøjelse fremover!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

En lidt flad oplevelse.

En lidt flad oplevelse.
Har købt en model Nyhavn.
Den er fin når den først er kommet i gang men at kalde det en terrasse varmer er lidt overdrevet. Hvis man følger vejledningen og holder sig på min. 1m sikkerhedsafstand kan man ikke mærke meget varme , det fiser ud i toppen.
Den er fin men den er ikke andet end en flot havefakkel.
Den blev dog leveret prompte så en stjerne for det.

24. juli 2026

Kære Jeppe,

Mange tak for din ærlige anmeldelse – og godt at høre, at leveringen levede op til forventningerne.

Nyhavn-modellen er designet uden hætte, og varmen stiger derfor direkte til vejrs. Den fungerer primært som stemningsskaber med sin flotte flamme. Ønsker du mere varme, kan vi anbefale vores Christianshavn- eller Frederiksberg-modeller – de har hætte og større glas, hvilket giver både mere varme og bedre fordeling af den.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

CPHFLAME.DK lever op til forventningerne

Jeg var lidt skeptisk på CPHFlame - indrømmet, men de leverede varen og alt blev orienteret på mail løbende. Professionelt. Jeg er tilfreds med forløbet, og den hurtige forsendelse. Jeg synes den lever op til mine forventninger, dog kunne jeg ønske mig mere varme ud af den. Den kan selvfølgelig ikke varme som en gasvarmer; dertil er den for lille.

8. juli 2026

Kære Dannie,

Mange tak for din fine anmeldelse – og tak, fordi du gav os chancen trods din indledende skepsis. Det glæder os, at forløbet, kommunikationen og den hurtige levering levede op til dine forventninger.

Tak også for din bemærkning om varmeeffekten. Ønsker du på et tidspunkt en løsning med mere varme, hjælper vi gerne med rådgivning.

Fantastisk service

Har modtaget en hurtig opringning når jeg har haft spørgsmål. Servicen og guidningen i brug af min Frederiksberg model har været helt fantastisk.
Kan varmt anbefale cphflame

20. juni 2026

Svar fra Cphflame

Hej Martin, det varmer at læse – vi gør meget ud af at være tilgængelige og hjælpe, når der er spørgsmål, så det er dejligt at høre at du har mærket det! 😊

At du sidder tilbage med en god oplevelse og anbefaler os videre, er præcis det vi stræber efter. God fornøjelse med din Frederiksberg! 🔥

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin oplevelse at handle med CPHFlame

Fin oplevelse at handle med CPHFlame. God dialog og hurtig levering og produktet lever til fulde op til forventningen. Kan varmt anbefale at handle hos CPHFlame

11. juni 2026

Svar fra Cphflame

Hej Anker, det er dejligt at høre at produktet levede op til forventningerne – det er præcis det vi stræber efter! God fornøjelse med din CPH Flame 🔥

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Har fået min Frederiksberg pillebrænder

Har fået min Frederiksberg pillebrænder
Var ganske nem at samle havde lidt små skrammer så der måtte godt ha været en lille rep maling med
Fik tændt den op og brænder fint
Måske en lidt mere udførlig beskrivelse af optænding

30. mai 2026

Svar fra Cphflame

Hej Rene, vi er glade for at høre den brænder fint! 😊

Vi har taget dine punkter til os – vi har allerede opdateret vores optændingsvejledning så den er mere udførlig, og vi kigger løbende på emballagen så produktet ankommer i perfekt stand.

God fornøjelse med din Frederiksberg! 🔥

Har købt en taresevarmer til træpiller

Har købt en taresevarmer til træpiller
Den er rigtig god.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med det firma. Fragtfirmaet havde kastet med pakken og smadret glasset, 2 dage efter fik vi et nyt.
De får de fineste anbefalinger her fra

4. juni 2026

Svar fra Cphflame

Hej Jenspeter, det betyder virkelig meget at høre, at I har haft en god oplevelse med os! Vi gør altid vores bedste for at stå klar, når der er brug for os 😊

At I anbefaler os videre, det er det bedste vi kan høre. God fornøjelse med jeres CPH Flame! ☀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og fin vejledning til…

Hurtig levering og fin vejledning til samling
Virke med det samme og test resultater omkring brug af piller stemte.
Lille minus manglende reservedele ikke på lager
Kan VARMT anbefales

22. mai 2026

Svar fra Cphflame

Hej Kjeld, tak for den flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse – det betyder rigtig meget for os! 🙏

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig og at vejledningen til samling var god. Vi tager dit punkt om reservedele til efterretning – det er noget vi arbejder på at få på plads.

Rigtig god fornøjelse med din CPH Flame! 🔥

Meget hjælpsomme

Meget hjælpsomme

22. mai 2026

Hej Kim
Tak for din fine anmeldelse og tak fordi du har handlet hos os! Jeg håber, at du bliver glad for din Frederiksberg flammesøjle! :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte 2 Frederiksberg modeller og de er…

Købte 2 Frederiksberg modeller og de er super gode og god kvalitet og er vildt hyggelige om aften.
Og service fra CPH Flame kan jeg kun sige er i top og ville give dem 6 stjerner , meget hurtigt levering og de svare på mail hurigt
Så kan kun varmt anbefale CPH Flame og venner der har set den , syntes den er vildt flot .
Til info så er den bedst med 6 mm piller

14. mai 2026

Hej Kasper
Mange tak fordi du har handlet hos os og jeg er glad for, at du er blevet glade for de 2 x Frederiksberg modellen.
Jeg håber, at du nyder disse aftener med vores flammesøjler! :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god kvalitet og service

Virkelig god kvalitet og service, vildt pæn i haven og giver god varme. Virkelig hyggelig om aftener

7. mai 2026

Hej Tarik
Mange tak for din tillid og køb hos os - jeg er glad for, at du har handlet hos os :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god oplevelse hos cphflame

Super god oplevelse hos cphflame! Købte terrassevarmeren Christianshavn, som er i høj kvalitet og varmer rigtig effektivt. Hurtig levering og god service. Kan klart anbefales!

6. mai 2026

Hej David
Tak for din fine anmeldelse og tak fordi du har handlet hos os! :-)

CPHFlame teamet

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv