Hej René
Tak fordi du tager dig tid til at skrive og dele din oplevelse med os – det er vigtigt for os, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få det løst.
Til røgudviklingen: Vores terrassevarmere fungerer ved, at det øverste lag piller antænder laget under, og sådan fortsætter forbrændingen ned gennem søjlen. Det betyder, at en god og kraftig optænding er afgørende – hvis det første lag piller ikke når en tilstrækkelig høj temperatur ved opstart, kan de efterfølgende lag ikke antænde korrekt, hvilket giver netop den røgudvikling ved opstart og nedfald af nye piller, som du beskriver. Den fungere som en ovn. Vi har derfor lavet en video, der viser den korrekte fremgangsmåde for optænding, som kan bruges til vores nye modeller
Til rusten på skruer og metalkonstruktion: Vi kan se, at der ikke er bestilt regnovertræk til enheden. Som med alt andet udendørs metal vil beslag og skruer desværre begynde at ruste, hvis varmeren står ubeskyttet i fugtigt vejr uden overtræk. Vi anbefaler derfor altid enten at opbevare den indendørs mellem brug, eller at bruge et regnovertræk, som kan bestilles direkte på vores hjemmeside – det vil løse problemet fremadrettet.
Vi hører gerne mere om, hvordan det går, og hjælper dig meget gerne videre direkte, så du får den oplevelse af produktet.
Bedste hilsner
CPHFlame☀️