Cowrite Anmeldelser

4,6

Mycket enkel och tydligt struktur till att skapa personligt brev. Att kunna ladda upp CV och länka till jobbannonser för att extrahera information var extra smidigt.

Har tappat inspiration till att skriva jobbansökan. Men när jag gör det med Cowrite, är det så enkelt! Svara bara på frågor om mig och jobbet jag söker, så skrivs ett toppen PB fram. Samma med CV, a... Vis mer

Fick skriva om brevet lite efter för att det skulle kännas som jag, men det hade jag räknat med! Dock kunde man inte spara det man hade gjort och logga in senare och redigera, vilket gjorde att jag in... Vis mer

Superbra hjälp att skriva personliga brev av hög klass! Blev tipsad om denna tjänst av en kompis som är rekryterare. En tjänst jag helst skulle hålla hemlig, med tycker att Cowrite förtjänar kred. J... Vis mer

1. CV-hjelp
  2. Karrierecoach
  3. Yrkesveiledning

Cowrite has created an application that takes templates to a whole new level. By answering simple questions about yourself, the service helps you create your CV and cover letter that are perfectly tailored to suit any job and employer. From various text options suggested, you choose the alternative that best describes your experience and personality. To increase your chances of landing the interview, it is absolutely crucial that your cover letter is well-written and tailored for the job. This is precisely what Cowrite will help you achieve.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

14 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

När man ändra texten då blir det lite…

När man ändra texten då blir det lite svårt. Då blir det hela stycket markerad. Det går.men jag kämpade 😀

20. juni 2025

Svar fra Cowrite

Tack för det fina betyget ändå – hör av dig om det skulle vara några andra problem annars! /Magnus på Cowrite

Det är ett väldigt bra verktyg

Det är ett väldigt bra verktyg. Man ser dock att en AI skrivit men med lite små justeringar av vissa ord så ser det väldigt professionellt skrivet ut. Kan startat rekommendera!

2. juni 2025

Svar fra Cowrite

Vad roligt att det funkade bra för dig, Emma!

Toppen att denna tjänst finns

Jag behövde feedback på mitt CV och personliga brev. Fick både bekräftelse på vad som var bra och förslag på hur jag kunde förbättra dem.

22. mai 2025

Svar fra Cowrite

Super att du fick bra hjälp, Linda!

Väldigt enkelt med personliga brev

Väldigt enkelt med personliga brev. Men när det gäller cv så är det att önska att man kan lägga in mer än sista jobbet man haft.

12. mai 2025

Svar fra Cowrite

Det kan man göra, hör av dig till support@cowrite.com så kan vi hjälpa dig vidare.

Lättjobbat

Lättjobbat. bra hjälp, mitt CV/persoliga brev vart tydligt och strukturerat. Om någon mening vart fel, gick det bra att gå in i texten och redigera

2. mai 2025

Svar fra Cowrite

Kul att du fick bra hjälp, Cecilia.

Granskning av CV och personligt brev

Jag hade redan skrivit ett personligt brev och ett CV men ville ha en second opinion, vilket jag fick av Cowrite som bedömde och gav feedback på vad som var bra och vad som kunde förbättras. Rekommenderar andra att använda Cowrite för att få hjälp att skapa och granska sina CV och personliga brev.

7. april 2025

Svar fra Cowrite

Roligt att du gillar funktionen, hälsar Magnus på Cowrite.

Bäst sätt att börja skriva CV

Co write hjälper mig att hitta orden som saknas för att kunna ligga på "papper" vad finns i mitt huvud. Jag alltid redigerar och samarbetar med Cowrite när jag skriver CV eller PB. Det är egentligen namnet som beskriver bäst hur man borde använda AI programmet, dvs "CO" 😊

1. april 2025

Hej!
Du har förstått det bättre än många. Det är just "co" som är poängen: du tänker, vi hjälper till med orden, och du har sista ordet. Tack för en riktigt fin recension!

Magnus

Cowrite inspirerande mig att skapa…

Cowrite inspirerande mig att skapa bättre CV och personligt brev.

17. august 2024

Hej Maria!
Bättre CV och bättre brev, det är ju hela tanken. Roligt att det gav inspiration också. Tack!

Enkelt att använda!

24. mars 2025

Hej!
Kort och tydligt, precis som ett bra CV ska vara :-) Tack, och lycka till med jobbsökandet!

Enkelt att använda
Ser både snyggt och proffsigt ut. Kommer absolut använda igen och rekommendera till vänner

26. mars 2025

Hej!
Att rekommendera oss till vänner är det finaste betyg som finns. Tack, och välkommen tillbaka när det är dags igen!

Enkelt att använda

Enkelt att använda. Ganska bra resultat.

25. februar 2025

Hej Nils!
"Ganska bra" tar vi till oss, vi vill hellre vara riktigt bra. Har du en tanke om vad som saknades får du gärna skriva till info@cowrite.com. Tack för ärligheten!