Als je opzoek bent naar een goede en 1 van de goedkoopste Hostings van Nederland dan moet je wel bij Consulhosting zijn. De kwaliteit en prijs verhouding is zeer goed. Daarnaast krijg je altijd een sn... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb door de jaren heen aardig wat hostingpartijen geprobeerd, maar ConsulHosting steekt er met kop en schouders bovenuit. Onze server draait strak en nauwelijks lag. En dat terwijl we dezelfde spec... Vis mer
Selskapet har svart
Topwebsite en topservers. Voor een redelijk goedkope prijs kun je een erg goede minecraft server krijgen! Een minecraft bedrock server is ook supported en admin Joël helpt altijd graag mee als er pro... Vis mer
Selskapet har svart
Great and fast Service! before coming here I didn't really know much about server management and hosting however their great support team walked me through every step and were quick, amazing and inf... Vis mer
ConsulHosting is a Dutch company that provides affordable and high-quality hosting services. With services such as (Managed) VPS Hosting, Webhosting, Reseller Hosting, Domain Names, and Minecraft Server Hosting, you can host your entire online infrastructure with ConsulHosting.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Beste Joël, / Consulhosting
Ik wil graag even laten weten dat ik erg tevreden ben over de service van ConsulHosting. Jullie reageren altijd snel en denken echt mee met de klant. Het feit dat je bereid was een uitzondering te maken voor mijn situatie, waardeer ik enorm. Het is fijn om te zien dat loyaliteit bij jullie beloond wordt, en dat bevestigt voor mij waarom ik al zo lang klant ben.
Ga zo door, jullie doen het top!
Damian Oosting

Svar fra ConsulHosting
Top servers, en support! Recentelijk wat problemen gehad omtrent wat servers, maar het support team stond snel voor me klaar om ervoor te zorgen dat deze problemen zo snel mogelijk ook weer uit de lucht waren. Reactietijd over het geheel is niet langer geweest als 24 uur, met geweldige communicatie.

Svar fra ConsulHosting
Ik weet niet waar ik moet beginnen. De service vind ik zelf geweldig, snel & duidelijk.
Daarnaast heb ik geen issues gehad met de servers (alleen als ik zelf iets verkeerd deed met de installatie)
Het is erg overzichtelijk en als je ergens tegen aanloopt staat er altijd een team klaar om je te helpen.
Ik heb al meerdere vrienden geinformeerd over deze service en zal dit ook altijd aanbevelen.
Wanneer de Minecraft phase weer terugkomt, weet ik zeker dat ik gebruik zal maken van ConsulHosting

Svar fra ConsulHosting
Snelle service. Nog nooit meegemaakt. Hostingprobleem s'avonds bericht gestuurd, vlak voor middernacht al antwoord. Wanneer slapen die? Uitleg op een goede manier, zo dat je het zelf kan aanpakken. Zo leer je nog wat bij. Doe zo verder.

Svar fra ConsulHosting
Top service ik heb een Minecraft server bij jullie en ben tevreden met de support die jullie bieden panel ziet er ook geweldig uit en ik heb gehoord dat de main website ook nog aangepakt gaat worden

Svar fra ConsulHosting
erg snel en vriendelijk en precies zoals ik graag wou,

Svar fra ConsulHosting
Goede prijzen maar vooral een buitengewone klantenservice!

Svar fra ConsulHosting
ik gebruik deze service nu al een paar maanden af en aan. goeie qualiteit Zeker een hele goeie prijs voor wat je krijgt. en de klanten service is uitstekend het langste dat ik op een reactie heb gewacht is hooguit 2 minuten.

Svar fra ConsulHosting
de servers zijn goed en de servis is perfect er is alstijd hulp als je het nodig heb

Svar fra ConsulHosting
Hele goede service om 23:30 terwijl de livechat gesloten is, kwam Joel toch op livechat!
Ideaal

Svar fra ConsulHosting
ConsulHosting biedt uitstekende hostingdiensten, waaronder Minecraft en webhosting. De ondersteuning is snel en behulpzaam, en de prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard. Absoluut 10/5 sterren waard voor hun geweldige service!

Svar fra ConsulHosting
het was een super server, al mijn vragen werden snel en goed beantwoord echt top!

Svar fra ConsulHosting
Geweldige service, uiteindelijk niet precies wat ik zocht. Maar ze gaven geweldige service, hulp en waren geinteresseert! Voor iedereen die een normale of iets betere minecraft server zoekt: ga hier!

Svar fra ConsulHosting
Geweldige service! Ik was op zoek naar een game server waar ik gewoon met iDeal kon betalen i.p.v. PayPal of creditcard, zo kwam ik bij ConsulHosting terecht.
Op de site stond niet mijn gewenste game, ticket ingediend met de vraag of zij een server wouden hosten voor mijn game. Hierop werdt vrijwel direct gereageerd en dat was allemaal geen probleem.
De avond daarop heb ik de server besteld, zelf ben ik niet zo technisch aangelegd dus ik had een beetje hulp nodig met opstarten, wederom was ik weer super snel en vriendelijk geholpen.
Dit was ook allemaal in de avonduren.

Svar fra ConsulHosting
een goede hosting geeft goede hulp en altijd vriendelijk

Svar fra ConsulHosting
Meerdere malen een server gekocht. Nu een premium VPS gekocht, en krijg top support! Zeker een aanrader.

Svar fra ConsulHosting
good support got help through call when it diddnt work

Svar fra ConsulHosting
Ik heb al meerdere malen hier een Minecraft server laten hosten. Ze hebben duidelijke instructies voor de meest voorkomende server setups.
Daarnaast heb ik gemerkt dat ze ook daadwerkelijk 18/7 beschikbaar zijn om technische problemen op te lossen.
Ze hebben zelfs een servermodpack geinstalleerd en naderhand complicaties opgelost voor mij toen ik er zelf niet uit kwam!
Hele fijne samenwerking.

Svar fra ConsulHosting
Werkt perfect ik stream op een vps loopt super geen uitval gehad

Svar fra ConsulHosting
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.