Connoisseur Cph Anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Jeg havde min første opmåling hos…

Jeg havde min første opmåling hos Connoisseur på Østerbro i går, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Stemningen var afslappet og professionel på samme tid, og jeg følte mig med det samme i trygge hænder.

Det, der virkelig gjorde indtryk, var hvor personlig oplevelsen var – det føltes næsten som en bespoke proces. Der blev taget sig god tid til at forstå mine præferencer, stil og behov, og rådgivningen var både ærlig og meget kompetent. Man kunne mærke, at der blev lagt vægt på de små detaljer, og at intet var overladt til tilfældigheder.

Samtidig var det virkelig rart, at der slet ikke var noget pres. Han forsøgte ikke at sælge mig noget, jeg ikke havde brug for, eller “smide en masse sæt i hovedet på mig”. Tværtimod føltes det som en oprigtig interesse i at finde den helt rigtige løsning til mig, fremfor bare at over-sælge.

Alt i alt en rigtig positiv første oplevelse, og jeg glæder mig allerede til det færdige resultat. Kan klart anbefales!

24. april 2026

Stærkt vanedannende!

Gør dig selv (og din garderobe) den tjeneste at besøge forretningen, hvor du både finder Jesper og Kristine, der begge formår at dele ud af deres omfattende erfaring og viden inden for fagets mange facetter på en kompetent og behagelig måde. Fordelsklubben er fremragende, og mulighederne med hensyn til valg af metervarer og udforming synes uendelige, men ikke uoverskuelige.

Det eneste, der ærger mig, er, at jeg ikke fik besøgt butikken noget før.

12. september 2025

Her finder du Danmarks bedste og…

Her finder du Danmarks bedste og pæneste herretøj. Jesper sælger varer af høj kvalitet, men Jesper har også vildt god stil, og derfor er butikken fyldt med flotte metervarer. Ikke alle de der blomster og mønstre og Paysleys. Kun god stil.

17. august 2025

Gennemført kvalitet

Gennemført kvalitet, faglig og kompetent service og rådgivning.

Og servicen rækker videre end bare salget. Jeg har desuden brugt ham til sparring omkring stil og match og han bringer en helt i mål.

Jesper vil hellere sælge et stykke tøj for lidt end et for meget, så al handel foregå på kundens præmisser, men på mystisk vis bliver man alligevel afhængig af den gode kvalitet.

4. april 2025

Jeg mangler stjerner!

Kvalitet, service, fagstolthed, verdens bedste fordelsklub - og jeg kunne blive ved.
Jeg har prøvet mange andre, men efter jeg mødte Jesper, så har jeg ikke kigget andre steder.
Du bør forkæle dig selv med en tur der ned - det er stærkt vanedannede.

17. mars 2024

En herretøjsforretning uden sidestykke.

Jeg har igennem de sidste 8 år næsten købt næsten alt nyt tøj af Jesper hos Connoisseur og det er der en grund til. Ikke alene er kvaliteten altid i top og udvalget nærmest uendeligt, men serviceniveauet af en anden verden.

Connoisseur er unik og en sand perle i det københavnske butikslandskab, ikke noget man falder over hver dag. Indehaveren Jesper er en ildsjæl, der altid leverer fantastisk rådgivning og en perfekt kundeoplevelse. Og med den seneste tilføjelse af den kyndige og skarpe skrædder Kristine, er der tale om et sandt "Dream Team".

Den eneste faldgrube er, at konceptet med tøj på mål med Jespers kyndige vejledning er så godt, at det let kan gå hen og blive lidt af en afhængighed. Dog en afhængighed som dit spejlbillede og partner kun kan takke dig for. Derfor får Connoisseur min absolut varmeste anbefaling.

12. juli 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis