Werkt top! Binnen minuten nadat ik de pas binnen had stond alles klaar en werkt het. Super snel geregeld en (hopelijk) zeer doeltreffend.
Se hva andre synes
Netjes ontvangen duurder wel even maar na ontvangst was het super makkelijk hem in te stellen en wees alles zichzelf hoe het in z'n werk gaat Nog niet nodig gehad maar ik heb volgens mij een zakeli... Vis mer
Ik gebruik CF inmiddels een paar maanden en dit is een geweldig middel om gegevens uit te wisselen. Wanneer je scant heb je de mogelijkheid om op te slaan of je eigen gegevens achter te laten. Bij ied... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Never lose a connection again
Kontaktopplysninger
Oudenoord 330, 3513 EX, Utrecht, Nederland
- info@connectflow.io
- connectflow.io
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Werkt top
Goede site gebruik het voor zakkelijke
Goede site gebruik het voor zakkelijke. Dingen en heel handig fijn dat dit er is
Een demo aangevraagd en ziet er…
Een demo aangevraagd en ziet er geweldig heid. De opties om zelf het eea op te maken is er nog niet helaas
Lovely card
Lovely card, easy ui and amazing price!
Ik wacht al 3 weken op mijn pas....
Handige tool om de papieren visitekaart…
Handige tool om de papieren visitekaart te laten verdwijnen. Tenslotte zaten ze altijd in je bureaulade en als je ze nodig had, had je ze niet bij je
De kaart werd razendsnel geleverd en…
De kaart werd razendsnel geleverd en werkt uitstekend in combinatie met de digitale versie. Activatie verliep probleemloos en de integratie is gebruiksvriendelijk en efficiënt. Zowel fysiek als digitaal biedt het systeem betrouwbaarheid en gemak. Een snelle, professionele service die vertrouwen wekt en bijdraagt aan een moderne gebruikerservaring.
Handig en gebruiksvriendelijk
Fijne site en vandaag ook het gratis…
Fijne site en vandaag ook het gratis kaartje over de post ontvangen. Werkt allemaal goed!
gratis en snel verzonden
Kaart werkt goed op alle platformen
Kaart werkt goed met zowel Apple als Android, goede web interface en functionaliteiten
Leuk idee om gegevens te delen!
Leuke manier van gegevens / linkjes delen. De gratis kaartjes komen snel aan en werken naar behoren!

Svar fra ConnectFlow
Goed product.
Erg fijne kaart die doet wat het moet doen, zou fijn zijn als je op je eigen pagina iets meer vrijheid hebt qua design en dergelijke. Al begrijp ik wel dat de bedenker ergens aan moet verdienen.
Prima netjes en snel verzonden.
Snel en eenvoudig geregeld
Eenvoudig en snel online op te zetten. Visitekaart was met 2 werkdagen in huis en eenvoudig online geactiveerd.
Duidelijke uitleg en een goed product
Duidelijke uitleg en een goed product.
Eenvoudig gegevens te koppelen via de app.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.