ComfortZone AB Anmeldelser 140

Om ComfortZone AB

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

Om Comfortzone

Välkommen till ComfortZone, där framtidens energieffektivitet och komfort möts. Som en del av Joule Group har vi sedan 2003 omdefinierat hemkomfort med våra frånluftsvärmepumpar. Vår resa började med en enkel, men visionär fråga: ”Kan vi öka effektiviteten hos en värmepump?” Svaret blev en revolution inom värmepumpstekniken genom varvtalsstyrning. Våra produkter som levereras från vår anläggning i Motala har blivit en standard för hem över hela Sverige och Europa. Med vårt huvudkontor i Täby leder vi vägen mot en grönare framtid, där hälsosammare inomhusmiljöer och energieffektivitet är i fokus.

Vårt engagemang och innovation

Som en del av Joule Group delar vi vår expertis med systerföretag över hela Europa vilket gör att vi kan erbjuda miljövänliga och högkvalitativa lösningar för uppvärmning, kylning och varmvattenberedning. Vårt senaste genombrott inkluderar utvecklingen av värmepumpar med komfortkyla vilket tar hemkomforten till en helt ny nivå under sommarmånaderna. Vi är fast beslutna att fortsätta driva innovation och utveckling för att möta morgondagens utmaningar, alltid med ett starkt fokus på hållbarhet och energieffektivitet. Utforska vårt sortiment för att hitta det du behöver för att optimera din uppvärmning och ventilation. Välj ComfortZone och upplev skillnaden med teknik i framkant.

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Vis anmeldelser på alle språk. (140 anmeldelser)