Proces rezerwacji zainicjowany o 13:00 na stronie pokazało że pojazd w wybranej lokalizacji dostępny. O godz. 17:00 Rezerwacja #157401 - nie możemy potwierdzić Twojej rezerwacji. Po co klienta wprowad... Vis mer
Se hva andre synes
Bardzo dobra firma, korzystałem kilku krotnie i zawsze wszystko tip-top. Świetna obsługa, bo ze wszystkim można sie zawsze dogadać. Nie robią problemów, i szybko załatwiają sprawę, za to duży plus,... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Jesteśmy doświadczoną firmą działającą w branży wynajmu samochodów od ponad dekady. Nasze bogate doświadczenie pozwoliło nam osiągnąć pozycję lidera na rynku. Nie jesteśmy nowicjuszami, którzy dopiero co rozpoczęli swoją działalność, ani firmą, która dynamicznie się rozwija. Od ponad 10 lat wynajmujemy samochody i doskonale znamy się na tym co robimy. Nasza historia sięga 17 czerwca 2009 roku, kiedy to wynajęliśmy pierwszy samochód na lotnisku Chopina w Warszawie - był to Mercedes-Benz W245. Rozpoczęliśmy naszą działalność z zaledwie pięcioma pojazdami, przyjętym sobie ambitnym celem - oferować najwyższą jakość usług przy najniższych cenach wynajmu. Nasz pierwszy klient nadal korzysta z naszych usług i jest z nami od samego początku. W grudniu 2022 roku wynajął u nas samochód po raz dwusetny trzeci, a w międzyczasie polecił naszą firmę swoim kilkudziesięciu znajomym, z których większość stała się naszymi stałymi klientami. Jakość naszych usług potwierdzają nie tylko tysiące zadowolonych klientów, którzy polecają nasze usługi swoim znajomym, ale także fakt, że trudno znaleźć klienta niezadowolonego z obsługi lub wynajętego u nas samochodu.
Kontaktopplysninger
Jubilerska 4, 04-190, Warszawa, Polen
- +48223790404
- wynajem@comfortcar.pl
- comfortcar.pl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zdecydowanie nie polecam tej firmy
Zdecydowanie nie polecam tej firmy . Traktowanie klienta na bardzo niskim poziomie ,
Polecam Comfortcar
Z Comfortcar wynajmuje samochody od dobrych kilku lat( chyba z 6-7 lat) i nigdy się nie zawiodłam. Świetny kontakt telefoniczny jak i z kierowcami. Nie trzeba wpłacać depozytu co jest ważne i naprawdę nie ma żadnych ukrytych kosztów. Wynajmując samochód zawsze biorę dodatkowe ubezpieczenie które jest w świetnej cenie. Polecam serdecznie
Piękna i komfortowa Renóweczka
Piękna i komfortowa Renóweczka . Wiadomo z skąd. Tylko z ComfortCar...👍😄 Pozdrowionka dla firmy i super obsługi .👍👍👍
Zero problemow
Zero problemow, świetna obsluga, polecam. Pan z oddziału Wrocławskiego super facet. Pozdrawiam
Brak kompetencji pracowników tej firmy.
Na wstępie szukanie opinii o tej firmie, są i dobre i złe ale decyzją padła żeby spróbować "może nam się uda". Ale niestety złe opinie o tej danej firmie są prawdziwe. Najpierw rezerwacja auta, oczekiwanie 3 dni na potwierdzenie. Po kilku telefonach i emailach ciagle powtarzali się że rezerwacja do wieczora będzie. Na czwarty dzień znow po kolejnym telefonie i email, napisali w wiadomości zwrotnej że próbowali się skontaktować i że przez brak kontaktu nie mogą zrealizować naszej rezerwacji co oczywiście jest kłamstwem bo nikt nie próbował się z nami skontaktować. Także NIE POLECAM tej firmy.
Wydawanie aut niesprawnych technicznie
Świetna firma
Świetna firma, zarezerwowałem vana, auyo przygotowane.na wyjazd do francji łacznie z kompletem:akcesoriów niezbędnych w francji jak np. Kamizelka odblaskowa.. samochód nowe , assitance, niestety w niemczech musieliśmy skorzystać w wyniku najechania na gwóźd.. pomoc drogowa dojechała w godzinę i wymiiła koło. Bez kosztów dodatkowych gdyż mieliśmy pełne ubezpieczenie. Polecam comfortcar, zawsze na wakacje bede jezdzil samochodem od nich.
Obsługa w punkt
Nie duże spòźnienie na lotnisko w Balicach, biorąc pod uwagę iż mòj samolot był opòźniony o 2 godziny a kierowca z comfortcar był w gotowości to świetna obsługa. Samochód zgodny z rezerwacją, zależało mi na oplu corsa i taki dostałem. Dziękuję.
Wypożyczalnia comfoetcar
Comfortcar ma swoje wady, czasami trudno o dostępny samochód, czasami potwierdzenie rezerwacji trwa do 24H, jednak pozostałe warunki rekompensuje potencjalne trudności.. Brak kaucji, brak limitu kilometrów, tanie ubezpieczenie i możliwość bezpłatnej anulacji mnie zachęciły i wynajmowałam już 3 raz.
oferta atrakcyjna
oferta atrakcyjna, sprawne, czyste nowe samochody
Wynajmowałem Mercedesa A200 AMG
Wynajmowałem Mercedesa A200 AMG, samochód postawiony na lotnisko z lekkim poślizgiem (20min), poza tym wszystko OK. Auto nowe, dobrze wyposażone, dużym plusem jest brak kaucji.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.