ADVARSEL!
ADVARSEL!
Vi har bodd i Airbnb i 10 år, men dette er første og eneste gang vi har vurdert at flytte på hotell.
Leiligheten var ikke vasket.
Glass i skapet glinset av fett og fingermerker. Kopper, fat og bestikk hadde matrester. Laken i barnesengen var skittent med gammelt tiss (?). Der lå en gammel, muggen milkshake under den ene sengen og gulvet var støvete og klissete. I dusjen lå møkk og kjønnshår.
De visste vi kom 5 gjester, men det var kun to rene håndklær. Skap var fulle av skittentøy. Der var ikke lys på det ene rommet og det manglet essensielt kjøkkenutstyr inkl kaffetrakter som det sto at leiligheten inneholdt.
Vi tok raskt kontakt med utleier som beklaget, skyldte på vaskefirma og skulle komme raskt tilbake til oss.
Etter det hørte vi ikke mer fra dem på tross av flere purringer.
Vi spurte om WiFipassord, men fikk ikke svar. Håndklær? Ikke svar.
Da vi så endelig forlot leiligheten fant vi to parkeringsbøter på bilen, som vi hadde parkert på anvist gratisparkering i deres parkeringskjeller. 1750DKK i ekstrautgifter på bøter.
Vi tok kontakt, men fikk ikke svar da heller. Null kommunikasjon. Vi var rasende og tok med oss nøklene. Da tok utleier kontakt etter 15 min og ville ha nøklene. Da vi ba om refusjon av bøter og opphold truet de aggressivt med politi og økte kostnader.
Dette er ren svindel. Unngå ComeStay.

Svar fra Comestay