Coin Farm

ᴛʀᴇᴄᴏᴠᴇʀʏ•ᴏʀɢ me forneceu conselhos inestimáveis ​​sobre como proteger meus criptoativos daqui para frente. Eles compartilharam as melhores práticas, recomendaram carteiras seguras e soluções de arm... Vis mer

ℝ𝔼ℂ𝕀𝕍𝔸𝕀𝕋.ℙ𝕄 provou ser um parceiro confiável em todo o processo, demonstrando sua experiência e compromisso em ajudar os clientes a recuperarem seu dinheiro. Desde o início demonstraram um ele... Vis mer

Natürlich ist das Spiel ein Fake, so etwas könnte doch auch keiner bezahlen.Mein Account wurde mal zwischendurch um 10 Tage zurückgesetzt. Wenn ich mir den Tagesstand nicht aufgeschrieben hätte dann... Vis mer

Todos já sabemos que o dinheiro não vem do nada, então esperar investir 10, para tirar 20, sem fazer mais nada, seria um sonho né?. Pois é, eu experimentei investir 10$ nessa plataforma, comprei o... Vis mer

1. Investeringsselskap
  2. Fondsforvaltning
  3. Investeringstjeneste

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Coin Farm - online investment game with real money withdrawal. Buy birds, sell eggs for real money. Your passive income is here.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

SCAMMING CO

SCAMMING CO, IT HAS STOLEN MY HARD MONEY, NEVER INVEST, NEVER WASTE YOUR TIME IN THIS SCAMMING SITE. WASTAGE OF TIME.

13. februar 2022

Site d arnaque

Pas le cas pour moi,j ai fais un dépôt de 30 dollars et il m a bloqué sur WhatsApp,j ai utilisé un autre compte WhatsApp, lorsqu'il a sûr qu'il s agissait de moi il m a nouveau bloqué

26. januar 2022

Es una pirámide

Es una pirámide, en resumen puedes retirar solo si consigues otras personas y así sucesivamente formando la pirámide

19. januar 2022

60% SCAM

60% SCAM
The app allow you to withdraw 40% of your investment and keep 60%. You either let go of your investment or you deposit more money to get 40% of imoney deposited back. The last option is to invite 3 friends who will also lose 60% of their investments for you to get back your remaining 60%

5. januar 2022

scam! scam! scam!

21. november 2021

Scam Chain of Websites

Are they Legit?
Of course, you Pay 3 Dollars so you can withdraw 1 Dollar, Very smart scam...
You have to send around 3 Dollars to get one crystal that allows you to withdraw only one dollar...
Of course they Pay you the one dollar cause they got 2 Dollars profit from people who say they are Legit..

16. november 2021

100% scam.

100% scam.
I played this game since it was released. I tried to withdraw 500000 coins. I get a message, that i must deposit at least 0.5$.
Ok, i deposited 6$.
Tried again to wd 500k and guess what? I don't have enough crystals to wd. What crystals??? So, to withdraw 500k crystals (aka 50$), i must deposit 50+$.
Total scam!!

12. november 2021

It is a nice thing to invest money

It is a nice thing to invest money, but you need credibility and trust between the investor and the company, and there must be something that preserves the rights of investors and their money from theft and fraud, as happens in some sites and companies. Thank you

2. november 2021

Just enjoy the game

Just enjoy the game, do not top up real money or else, you will regret. WHY? READ>>> At your first attempt of withdrawal, you need to top-up at least $0.5. After purchasing the amount, then you need at least 1 ruby per $1 of withdrawal. Rubies are generated when you top up real $$$money$$$. You will earn 1 ruby per $100 of total purchases.

31. oktober 2021

its a scam

its a scam. it does not allow withdrawl unless you replenish your coinfarm account by minimun 0.5 $

6. september 2021