Banner for CoderingVrij

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren genoodzaakt de evr registratie te laten verwijderen binnen 4 weken en dat is ze gelukt! Dankzij coderingvrij kunnen wij nu gelukkig een hypotheek afsluiten. Enorm bedankt voor de goeie en sn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn eerste telefoongesprek met een medewerker van CoderingVrij maakte al vrij duidelijk hoe er gewerkt wordt en wat de eisen zijn. Na mijn verleden te hebben verteld, was het al snel duidelijk dat ik... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al ve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een zeer goede ervaring met Coderingvrij. Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd. De communicatie was op elk punt uitstekend. Vriendelijke mensen en we mochten altijd bell... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Alternative økonomitjenester

Om CoderingVrij

Skrevet av virksomheten

CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.

Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?

Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?

Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren

Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen

Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.

Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?

• Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
  • Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
  • Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
  • Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Vrijblijvend adviesgesprek

Kontaktopplysninger

Promotion box for CoderingVrij

Doe nu de haalbaarheidscheck!

Kan jouw BKR verwijderd worden? Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

4,9

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

مفيدة جدأ

شكرأ جزيلا تطبيق رائع ومميز

25. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze hebben me supergoed geholpen

Ze hebben me supergoed geholpen, snelle reacties en hele aardige personeel. Had verwacht dat het langer zou duren maar in 1 week opgelost ben super blij.

20. januar 2026

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele bedrijf alle goeds wensen voor de toekomst.

Bedankt voor medewerkers

Bedankt voor jullie
B Bouaissaoui

1. januar 2026

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit bedrijf heeft mij in korte tijd van een negatieve BKR codering afgeholpen

Dit bedrijf heeft mij in korte tijd van een onterechte BKR registratie afgeholpen. Hier ging een prettige intake aan vooraf waarna ik een duidelijke instructie ontving over de wijze waarop bewijslast en onderbouwende documentatie moest worden aangeleverd. Na het versturen van de documentatie met een begeleidend schrijven naar de bank was alles binnen 1 maand gefixt. Ik ben er heel blij mee.

16. januar 2026

Svar fra CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Evr registratie

Ik nen echt perfect geholpen en mijn registratie was na 4 weken weg.
Heel professioneel

19. januar 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwen.

Niet onbelangrijk: niet alle klanten krijgen automatisch een uitnodiging om een review te schrijven! Alleen op uitnodiging van Coderingsvrij. Klanten waarbij het niet zo succesvol was als er beweert wordt, krijgen naar alle waarschijnlijkheid geen uitnodiging en vandaar de 4.8 sterren.

Aan de telefoon zijn het hele enthousiaste mensen (goede verkopers) en de zaak was zo goed als klaar. Toch niet gelukt om 2 coderingen te verwijderen (1 wel). Doorverwezen naar een advocaat en die gaf ook al aan dat Coderingsvrij het verhaal mooier maakt naar de klant toe dan het daadwerkelijk is.

Wees dus niet naïef en zelf realistisch en trap niet direct in de vrolijkheid en enthousiaste callcenter medewerkers.

Daarbij komt dat ik in totaal ca. 6200 euro heb betaald voor de VASTE KOSTEN voor de HELE procedure en toch ontvang je achteraf facturen en zijn er toch onverwachte kosten waar tijdens het telefoongesprek niet over gerept wordt. (Wel in de kleine letters in de mail)

Als je recensies leest lijkt het de moeite waard, maar denk goed na.

Onthoud dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat ook vaak is!

15. januar 2026

Beste William,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons te lezen dat je deze manier van communicatie hebt aangepakt, terwijl wij ook via andere kanalen in contact zijn.

Daarbij komt dat de registraties op jouw naam zijn verwijderd. Het doel is dan ook bereikt!

De kosten die je noemt waren niet verborgen en – zoals ook al uitgelegd – staan deze genoemd in de offerte. Je bent akkoord gegaan met deze offerte en dan ook met deze kosten. Het na het accorderen van deze offerte stellen dat je niet bekend was met deze kosten is dan ook niet correct. Deze kosten waren wel degelijk bekend. Het spijt ons dat je hier anders over denkt en dit op deze manier online wilt delen.

Wij zullen ook nog op je e-mail reageren en voor verdere vragen kun je ons altijd via de bekende kanalen bereiken.

Wij willen je alle goeds wensen voor de toekomst zonder de belemmeringen van de registraties.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben goed geholpen.en de mensen die…

Ik ben goed geholpen.en de mensen die ik aan de telefoon waren ook super lief eerlijk en ze namen ook alle tijd voor mij als ik ergers niet uit kwam en dat is mij goed bevallen zei krijg een vette 10 met een pluim van mij

13. januar 2026

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zullen de complimenten doorgeven aan het gehele team en willen je alle goeds wensen voor de toekomst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel geholpen en mijn registratie van…

Snel geholpen en mijn registratie van odido binnen 2 weken verwijderd! Alle procedures en werk wijze worden netjes besproken en ze doen ook echt wat ze zeggen, ontzettend bedankt :)

13. januar 2026

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Professioneel, betrokken en effectief

Na maandenlang van het kastje naar de muur gestuurd te zijn, kan ik niet anders dan enorme waardering uitspreken voor Coderingvrij.
Mijn BKR-registratie was ontstaan door een scheiding en omstandigheden buiten mijn schuld om. Vanaf 12 december waren wij al intensief bezig via een hypotheekadviseur, maar ondanks twee keer uitstel voor ons droomhuis kwam er geen doorbraak. Het dossier bleef liggen, er werd verwezen naar feestdagen, fusies en interne processen alles was moeilijk, en wij bleven in onzekerheid achter.
Daarnaast heb ik zelf ook alles geprobeerd om beweging in het dossier te krijgen. Zo heb ik een schriftelijke brief gestuurd waar ik geen enkele reactie op ontving. Vervolgens nam ik telefonisch contact op, waarop ik uiteindelijk een negatief antwoord kreeg. Ook dit bracht geen oplossing.
Uiteindelijk hebben wij Coderingvrij ingeschakeld op 24 december, en dat bleek de beste beslissing die we hadden kunnen nemen. Kijk je vanaf het moment dat we contact legden (24 december) tot het positieve antwoord van de bank (7 januari), dan zou het formeel 14 dagen duren. Door de feestdagen (Kerst en Oud & Nieuw) bleef er echter maar 8 werkdagen over, en toch wisten zij in die korte tijd een positief resultaat te behalen. Waar onze hypotheekadviseur bleef steken door de feestdagen en de fusie en een moeilijk meewerkende bank, had Coderingvrij daar geen enkele last van. Ze deden precies wat ze beloven: duidelijk, professioneel, betrokken en effectief.
Wat voor ons vooral het verschil maakte: Ze namen het dossier écht over, wisten precies welke stappen nodig waren communiceerden helder en eerlijk en lieten zich niet afschrikken waar anderen stopten.
Ja, je moet er zelf ook wat voor doen: veel documenten aanleveren, volledig transparant zijn en snel schakelen. Maar dit was het meer dan waard!
Dit was onze laatste kans op ons droomhuis. De onzekerheid, spanning en slapeloze nachten die dit met zich meebracht, waren enorm. Dankzij Coderingvrij kregen we eindelijk rust én resultaat, precies op het moment dat het er echt toe deed.
Waar geen enkele ander doorheen kwam, heeft Coderingvrij het wél voor elkaar gekregen. Absolute aanrader. Nogmaals ontzettend bedankt allen binnen dit bedrijf die mij geholpen hebben!

7. januar 2026

Svar fra CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren. Wij waarderen dat je de tijd hebt genomen deze ervaring zo uitgebreid te delen met anderen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze hebben mij goed advies geven en ze…

Ze hebben mij goed advies geven en ze hebben mij goed geholpen met alles bedankt

28. november 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een top bedrijf en wat hebben ze…

Wat een top bedrijf en wat hebben ze mij goed geholpen!! Bedankt nogmaals

24. desember 2025

Ze hebben prima geholpen

Ik heb ze op insta tegen gekomen ze hebben mij korte periode geholpen.

18. desember 2025

Krediet verwijderd

Het heeft lang geduurd maar uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen

16. desember 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bkr zat in de weg voor koop woning

Mijn bkr registraties zaten in de weg om een huis tekopen dankzij coderingvrij is dit opgelost en tekenen wij 29 dec bij de notaris voor onze koopwoning

Top gedaan

13. desember 2025

Snel en correct

Goed overleg...vragen gerichte info..maandag ingediend...dinsdag kkaar

9. desember 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze hebben mijn goed geholpen.

Ze hebben mijn goed geholpen.
Het contact was ook goed
Mijn negative nor is verwijderd bedankt voor jullie hulp

5. desember 2025

Bedankt voor de 5-sterren review!

Ook wij zijn blij dat wij je hierbij hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maandag 17/11 opdracht gegeven.

Maandag 17/11 opdracht gegeven.
De twee dagen erna wat documenten aangeleverd.
Woensdag 19/11 heeft jurist het verzoek verstuurd.
Dinsdagochtend 2/12 kreeg ik feedback dat ING de codering zou verwijderen
Vandaag 4/12 is deze verdwenen uit het BKR

2. desember 2025

Geweldig

Geweldig, alles opgelost, coderingen zijn verwijderd nu kunnen wij kopen!

1. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De code werd snel en correct verwijderd

De code werd snel en correct verwijderd.
Het contact met de medewerkers van codering vrij was prettig en men was bereikbaar voor vragen en instructies.

27. november 2025

Top bedrijf CoderingVrij

Contact met CoderingVrij gezocht, vanwege een BKR melding uit een ver verleden. Er werd gelijk actie ondernomen en kreeg de indruk dat ze vaker met de ABN-AMRO te maken hadden gehad. Binnen een kleine week was de BKR melding verwijderd. Echt top werk geleverd en zeer klant vriendelijk.

24. november 2025

CoderingVrij

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv